Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (205)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v alespoň trochu zábavnou akci s pěknýma holkama a nedostal ani to. Honička téměř výhradně snímaná z interiéru vozu je frustrující. Padouši unikající díky neschopnosti ústředního týmu jsou nervy drásající. To že pak šéfová řekne "dobrá práce" a tým pochválí... je zdrcující. Banksová režíruje jako ponocná a ještě podupává odkaz předchozích filmů. Nečekal jsem nic extra, ale překvapuje mě, jak nelogicky se všechny postavy chovají. Ano žensky se podporují a kamarádí se. Což se dá i pochopit vzhledem k tomu že pánové ve filmu jsou buď idioti, záporáci nebo idioti. Jo a jeden jim vaří a dělá masáže. Alespoň tam byla Stewartka v krátké sukni. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $48miliónovTržby USA $17,803,077Tržby Celosvetovo $70,960,003Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Fakt zlé. A to sme si mysleli, čo s tým kedysi nastváral McG, toto je teda ďaleko, ďaleko horšie. Braigel, kde poriadne nič nefunguje. Už na samotnom obsadení to padá, strašne sa to tam bije, až fatálne, Naomi Scott je aspoň ako tak roztomilá, ostatný tam prehrávajú na plnej čiare, nehovoriac o tupo ksichtiacej sa Kristen Stewart, tá by to už mala radšej zabaliť. Dejovo ploché, technicky nezvládnuté, akcia neúderná, nulová, doslova tupá béčkovina. /25%/ ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pocitovo najslabšie z troch posledných filmov. Obsadenie síce fajn, dokonca aj Tvajlajťáčka ukázala, že má mimické svaly, ale naivné až to bolí. Keby to bola vyslovene paródia, tak to beriem, ale ono to paródia byť zrejme nemala. Čo potešilo, tak úloha pre Jonathana Tuckera, ktorý si strihnul pekného tvrdého hajzlíka. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nová verze Charlieho andílků se naprosto zaslouženě stala propadákem, jelikož aby někdo v dnešní době natočil něco tak naivního, nesoudného a infantilního, a snažil se to dokonce protlačit do kin jako nový hit, to je blázen, neboť na něco takového nemohou být diváci v dnešní době vážně už snad ani zvědavý. Oproti této zoufalosti jsou dokonce i oba McG-ího Andílci prvotřídní zábava. Tady je totiž špatně vážně úplně všechno, tedy snad až na neuvěřitelně sexy Kristen Stewart, což ovšem toho příliš nezachrání, neboť proti ní stojí tuctová, nenápaditá a hloupá zápletka, jejíž trapnost a zoufalost stoupá úměrně se stopáží, čímž se v úplném závěru na stupnici blbosti, tuposti a idiotnosti dostaneme na rozhraní 1 až 10 bodů na neuvěřitelných 9 a půl, akce je pak vážně poskromnu a když přeci už jen dostane prostor, adrenalin v divákovi vážně stoupne, ale to jen z důvodu, že se sám sebe musí ptát, jestli tohle má vůbec zapotřebí, dialogy pak vyznívají jak z nějakého teatrálního pořadu pro předškoláky, očekávat nějaký tvůrčí styl, atmosféru, napětí, či cokoliv neočekávaného, je zbytečné a co se obsazení týče, krom zmiňované sexy Stewart tu nikdo nestojí ani za zmínku, prostě jen banda nevýrazných a sebeztrapňujících se paznehtů, jenž pouze doufali v tučný šek, neboť být to jen o čisté soudnosti, nemohl by se tomu z vlastní vůle upsat snad nikdo. Možná má kritika této podívané je tedy až přehnaně tvrdá, nicméně musím zopakovat, Charlieho andílci 2019 je tak trestuhodně neatraktivní, nezajímavý, nevkusný, naivní a mdlý filmový počin, že tohle někomu nabízet, či dokonce doporučovat, by byla ryzí troufalost a neúcta. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Absolutní propadák. Charlieho andílci jsou a budou pouze ve složení Diaz, Barrymore a Liu ! Tohle nebylo vůbec akční, vtipný, chytrý a sexy už vůbec ne (překvapivě se mi tu nejvíce líbila Kristen). Je to strašně ukecaný, nudný, obyčejný. V závěru už jsem to musel přeskakovat. Navíc točeno v Německu a Turecku - BLIVAJZ ! ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama