Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Recenze (65)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Další film o časové smyčce tentokrát v žánru Komedie s nádhernou Alexandrou Daddario. Má to příjemný spád, na Komedii slušný scénář, snaživé herecké výkony a byť smíchy u filmu neumřete, je to fajn zábava, která díky časové smyčce, je dostatečně poutavá a zajímavá s nechybějcím poselstvím v závěru. Já se bavil. Netflix opět trefil. 75% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měla cítit provinile, protože sice ohrané, ale stále bavící cestování v čase nebylo špatné. Ale, to ale tkví v hlavním herci celé romkom Adamovi DeVine. Ať mně jeho fanynky prominou, ale mně tady nesednul, prostě mně byl nesympatický a to pak nejsem soudná hodnotit jako ostatní. Sorry.... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, co jsem si to sakra pustil za hovadinu, ovšem posléze jsem se začal poměrně dobře bavit a dokonce jsem se hezky zasmál, což se mi u nových komedií ne vždy stává. S Adamem DeVine stále máme nevyrovnaný vztah, ale minimálně v tomto filmu mi jednak nevadil a celkem jsem mu tu jeho roli věřil. Pokud se vyprofiluje v takového herce a nebude jenom dělat humory, tak budeme do budoucna kamarádi. A Alexa má sice velký prsa, ale co se týče hereckého talentu a určité přirozenosti si ještě musím pustit pár filmů pro objasnění, co si o ní vlastně myslím. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nablblý scénáristický parakoncept o cestování v čase a tím pádem totální unlimited bullshit situace jsou po čase už na jedno brdo, jenomže to by tu nesměl hrát Adam Devine, který je kouzelník parodií, gagů všeho typu a zřejmě velmi v pohodě týpek, strhávajíc na sebe většinu pozornosti. Ten zbytek pak zůstává na Alexandra Daddario, ovšem tam už to tolik o herectví není. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

So sympatickym hlavnym hrdinom, dobrym scenarom a zaujimavou reziou mohla z toho byt vyborna zanrovka.nic z toho tu vsak nie je ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

No to mi pokakejte nohu. Rekl sem si, ze si pustim jenom pet minut a zase to vypnu. Jenomze me to zaujalo a pres osobu mnou nenavideneho Devlina jsem se dostal na konec. Ona je to pratele prijemna, vtipna romanticka jednohubka, ktera vas okamzite donuti googlovat, kdo je to Shelley Hennig a proc ji milujete. Utikejte na Netflix, v tomle zanru najit nadprumer je skoro az zazrak. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nesympatický a uječený hlavní hrdina, který vždy řekne víc, než by měl, balí v časové smyčce nejatraktivnější béčkovou herečku dneška, a já mu navzdory všem očividným indiciím začínám po chvíli fandit. Jednak je to asi dáno tím, že při přenášení mého šarmu na zástupce opačného pohlaví jsem sám zralý na nespočet resetujících opatření, jednak ale i tím, že koncept spirály je stále ještě docela osvěžující a tvůrci ho dokáží docela sympaticky vytěžit. Je to sice pořád mnohem víc pro puberťáky a na vypnutí mozku, než aby to dokázalo přinést hodnotné morální prozření ve stylu Na hromnice o den více, ale pro absenci jakýchkoli vyloženě trapných scén a vulgarit a pro snahu nezůstat u únavné repetitivnosti proti tomu nemůžu nic dramatického namítat. A navíc pozor, v pěkně rozvinuté vedlejší roli tu září Shelley Hennig, která Alexandře možná i ukradla korunku za nejpřirozenější sexappeal. 65% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Otrasná, predvídateľná, mizerne napísaná a ešte horšie nakrútená romantická akože komédia s neskutočne otravným Adamom Devinom. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na čosi jednoduché, nenáročné, pri čom si váš mozog zaručene oddýchne a nebudú vám prekážať ani ohrané klišé? V tom prípade fajn. Na nedeľné popoludnie ide o film ako vyšitý. Pokiaľ ale túžite po výnimočnej komédii, množstve zábavy, hlbokej romantickej story, vedzte, že nič také sa nedostaví. 5/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Časová sľučka a pár vtipnejších scénok k tomu. No samotný príbeh mohol byť trochu zaujímavejší, pričom ani tá romantická časť ma príliš nenadchla. Chcelo to ešte nejaký nápad a pár zaujímavejších situácií k tomu. Motív behania v čase tomu poskytuje dostatočný priestor, škoda že sa ten potenciál naplno nevyužil. Priemer. 60/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Čím se to liší od moře jiných průměrných tuctových romantických komedií? Právě onou časovou smyčkou, které mě obecně baví snad u každého filmu a díky které si užijete nějakou tu porci zábavy u porovnávání minulých scén. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nevedel som čo čakať. Netflix poslednej dobe prináša zaujímavé filmové projekty a mám pocit, že rok 2018 majú na to, aby toho priniesli asi najviac. A máme tu teraz komédiu "When We First Met". Najlepšie, ako by som tento film ohodnotil je asi, keď poviem, že to asi nie je žiadna veľkolepá komédia, je to priehľadné a vieme ako to nakoniec dopadne, ale reálne tento film viac oceňujem pre to, čo chce povedať, akým spôsobom to hovorí, a niektoré skvelé dialógy, ktoré z toho pre mňa spravili veľmi príjemný film. Alexandra Daddario je dobrá, Adam DeVine je miestami trošku divný, ale dokážem ho prijať. Shelley Hennig je podľa mňa vynikajúca. Nemôžem povedať, že by mala scénku, kde by mi nepasovala, vždy pôsobila uveriteľne, s Noahom viedla asi najlepšie dialógy a tá chémia medzi ňou a Adamom DeVinom fungovala nádherne. Čo však film pre mňa robí skvelým je práve spôsob, akým podáva svoju hlavnú myšlienku. Osobne sa priznám, že som často premýšľal nad niektorými vecami. V minulosti vždy existuje obrovské množstvo možností a obrovské množstvo nevyužitých ciest, ktoré by sme asi chceli vyskúšať. Čisto z titulu, aby sme napravili nejaké chyby, alebo aby sme mohli ešte raz vidieť niektorých ľudí, ktorí už nie sú medzi nami. A čisto z titulu lásky môžem povedať, že nad tým premýšľame určite často. A je potrebné niektoré veci prijať tak ako sú, a akceptovať ich. A nájsť šťastie v tom, čo máme a možno v budúcnosti získame. A naopak keby niektoré tie nevyužité cesty skúsime využiť, mohlo by to všetko byť len horšie. Takže v tomto smere film veľmi oceňujem a dávam mu veľký kredit. Pretože práve vďaka tomu si dokázal udržať moju pozornosť a chcel som vidieť všetko, čo som vedel, že uvidíme. Reálne si aj myslím, že ide o film, ktorý by som odporúčal vidieť. Možno sa na ňom nejako výrazne nezasmejete, ale má dobré momentky, ktoré stoja za pozornosť. A dúfam, že Netflix budú pokračovať. Hodnotenie: B+ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Noah (Adam Devine) stráví skvělou první noc s Avery (Alexandra Daddario). Je to dívka snů, ale je přeřazen do kategorie "kamarád". Další tři roky přemýšlí, v čem šlápl na minu. Najednou má nečekanou příležitost cestovat zpět v čase...Od první minuty mi bylo jasné, že tuto předvídatelnou romantickou komedie režisér Noah neuchopil moc šťastně. Největší problém vidím, že mi oba byli velmi nesympatičtí a jiskření mezi nimi bylo téměř nulové. Hudba je ve filmu určena spíše pro teenagery. Celkově jde o vyjádření romantické představy o osudu. Není to nic co by jste už neviděli, ale na jednu noc to pobaví. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dobře mi tak. Mám celkem hezký (ač jednostranný) vztah s Alexandrou Daddario, takže jsem si tento film zvolil jen pro její účast v něm, aniž bych si zjišťoval bližší informace. A teď přemýšlím nad tím, proč se točí stále totéž; mám pocit, že když nějakému scénáristovi dojdou nápady, automaticky sáhne po časové smyčce. Tvůrci snímku nepřišli absolutně s ničím novým; každý, kdo už viděl nějakou romantickou komedii, musel nejpozději v polovině této záležitosti vědět, jak příběh dopadne, neměl jsem se čemu doopravdy zasmát a byla to tak trochu nuda. Film mě sice neurazil, ale zítra si už ani nevzpomenu, že jsem ho viděl. Úplně mě fascinuje, jak často mívají hlavní hrdinové amerických filmů a seriálů za nejlepšího přítele černocha nebo gaye. Jak to asi funguje? Já si myslím, že na to musí být ve Státech nějaký dotazník nebo aplikace, do nichž zadáte požadavek: "Běloch hledá nejlepšího přítele. Zn. Černoch nebo gay (kombinace vítána)", a pak se se zájemci uspořádá konkurs. Jinak si to nedovedu vysvětlit. / Poučení: Dospěj. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nevzalo. Motiv časové smyčky mi nevadí, protože i přes jeho časté používání má stále co nabídnout a nijak zvlášť mě neiritovalo ani klišovité romantické téma. Ale pokud vás komedie nedonutí ani k pousmání, tak je něco špatně. K tomu všemu film ještě nudí, anebo otravuje neskutečně protivným DeVinem, který je nesnesitelný snad v každém záběru. Alespoň na holky se hezky dívalo, ale to je zoufale málo. 15% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Romantických komedií tu mám teď na výběr jak šafránu. Tudíž není od věci si loňský kousek od Netflixu hned pustit. Romantická linka funguje skutečně dobře a já se u filmu bavil. Cestování časem, aby hlavní hrdina přesvědčil lásku svého života, že on je ten pravý, je super. Byť se jedná o pouhé tři roky. Adam Devine má gumový obličej a situační humor zvládá dobře. Dámské obsazení lahodí oku i duši. Oblíbenkyně Alexandra hraje sympaticky a kdo by kvůli ní necestoval časem že? Její kamarádka Shelley Hennig je taktéž sympatická a její kobliha je sexy stejně jako její fotografka. Každopádně zpět k filmu. Film mě bavil, smál jsem se u něj a co víc, konec jsem nečekal. FInále ač trošku natahované, tak funguje perfektně a hlavně ti kdo nemají srdce z kamene, tak snadno dojme. Za mě super tip na romantickou komedii plnou života. Pokud shlédnu někdy znovu, klidně si přihodím hvězdu. (72 %) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychovka s příjemným obsazením, kterou kazí jen to Devinovo "dowňácké" přehnané xichtění. Nic novátorského to není, námět v podobě cestování v čase a napravování chyb tu není poprvé a stále baví. Průběh též úplně klasický, pointa ale příjemně překvapila. Na odreagování ok. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Za mě, příjemná komedie s nenásilným cestováním časem. Milý příběh, trochu předvídatelný, ale zážitek to moc neznehodnocovalo. Taková pohodovka na večer. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že to bude jen trapná romantická komedie, když se do toho přidal prvek časové smyčky, skoro se mi chtělo křičet, ale pak jsem zjistil, že trojice Alexandra Daddario, Adam DeVine a Shelley Hennig jsou natolik fajn, že se na ně dobře kouká a film vás díky nim baví. Adam je na první pohled na zabití, ale on je prostě zábavný. ()

Reklama

Reklama