Reklama

Reklama

Sangryusawhe

(seriál)
  • Jižní Korea 상류사회 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Jang Yoon-ha je dcérou z bohatej rodiny, no i tak pracuje ako brigádnička v potravinách. Robí tak, pretože chce nájsť muža, ktorý ju bude milovať takú, aká je, nie kvôli bohatstvu jej rodičov. Pred všetkými skrýva svoju pravú identitu, dokonca aj pred svojou dobrou priateľkou Lee Ji-yi, ktorá pracuje na tom istom mieste. Jedného dňa, na želanie rodiny, ide na dohodnuté rande s ďalším dedičom Yoo Chang-soo. V ten istý deň si ju však všimne inteligentný Choi Joon-ki, ktorý vyrastal v skromnejších podmienkach a túži po bohatstve. Pre jeho získanie by mu rozhodne nevadilo vziať si niekoho bez lásky... (Chinese Ashio)

(více)

Recenze (7)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako velmi příjemná podívaná. Mělo to svou dynamiku, díky které jsme nechodili neustále v kruzích, ale opravdu se s postavami někam posouvali. Nemluvě o tom, že mě okouzli oba dva páry (považuju za hlavní postavy všechny čtyři, protože dostali přibližně stejného prostoru na obrazovce), ačkoliv každý svým vlastním způsobem. Samozřejmě Ji Yi a Chang Soo jsou ti roztomilejší, takoví ti, o kterých si s radostí řeknete, že tenhle pár já vážně neuvěřitelným způsobem roztomilý a chcete ho víc. Yoon Ha a Joon Ki ovšem také nebyly ten otravný pár milující se až za hrob, kdy je jeden z páru naivní hlupák (nedej bože oba dva). Měli své zářivé chvilky a co si budeme povídat, jejich rozhovory byly super, obzvláště ke konci. Písničky mě moc nezaujaly. Občas mě štvala kamera, ale nic neodpustitelného. Příběh se mi líbil, ač vystavěný na určitých stereotypech, tak velmi dobře podaný (což je paráda, od toho jsou to stereotypy, aby se DOBŘE využívali). Zahrané to také nebylo špatně. Já byla fakt spokojená. Po dlouhé době korejská romantika, která mě nezklamala natvrdlými postavami. Navíc všechny vztahy (nejen romantické) byly vícerozměrné. Přeloženo. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Jsem teď u 8 dílu a cítím to stejně jako Meeryan... Ale naštěstí jsem s tím vědomím, že budu celý seriál proklikávat pouze na tuto dvojici počítala. Takže jsem naštěstí spokojena s jakoby vedlejší dvojicí, které ale naštěstí dali pomalu stejně času jako hlavní. No je to asi telenovala v celku, ale na tu dvojičku se příjemně kouká. Takže za mne v tomhle ohedu spokojenost, ale myslím, že více jak jednu hvězdu nedám. To bych byla jinak zlá na jiné seriály. / Jak jsem slíbila jedna jediná hvězda * a to pouze a jedině za jeden z moc hezkých párů. Jen nechápu, jak mohl někoho bavit ten druhý hlavní a všechny ty sr* okolo. Zakončení roztomilé. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Upřímně, lidi, koho z vás zajímala linka hlavních hrdinů Yoon-Ha a Joon-Giho více než ta jejich nejlepších přátel? Chang-Soo byl zajímavější a hlavně pestřejší charakter než podlý kámoš Joon-Gi a i Ji-Yi byla méně čitelná než hlavní hrdinka Yoon-Ha. Co mě začalo asi ve třináctém dílu vytáčet a možná i nebudu sám, tak je co deset minut „náhodná setkávání“ hlavních hrdinů na chodbě, ve výtahu či na ulici... prostě všude a to mě začínalo s prominutím srát a nepřestali to dělat až do konce. Díky bohu za zavírací výtahy, které tyto scény zdárně ukončovaly. Z mého pohledu byl z herců nejlepší Park Hyung-Sik a u takového Sung Joona, který nás neustále častoval nepřítomnými výrazy jsem si říkal co tam jako dělá? Viděl bych to asi nějak takhle... Sung Joon přišel na plac, párkrát se zatvářil občas olíznul UEE, zašel si pro šek a pak zase o dům dál. Scénář byl plytký, takže UEE a Lim Ji-Yeon neměly moc co předvést, takže asi OK. Dorama vykazuje ukázkovou sinusoidu kvality, kde v jednom díle je vše ok a hned v dalším díle máte chuť seriál navěky dropnout. Hrozně to seriálu ubližuje, ale co už... I přese všechno co se mi nelíbilo nemůžu říct, že je dorama špatná a že bych snad litoval svého času, který jsem nad ní strávil to určitě ne. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

U High Society mám hodně smíšené pocity. Na jednu stranu si uvědomuji, že dějově to není nic úžasného a je to hodně předvídatelné. Na druhou stranu jsem se každý týden těšila na další epizody. K tomu očekávání jsem měla dva důvody. Prvním z nich byla dvojice Chang Soo a Ji Yi. Ti dva byly naprosto kouzelní a byla radost je sledovat ať už byl jejich vztah momentálně v jakékoli fázi. Druhým by pak byla postava Joon Ki-ho, který mi na začátku vůbec nebyl sympatický a na konci jsem ho už vyloženě nesnášela. Přestože Sung Joona mám ráda, jeho postavu jsem nemohla vystát, i když to nebylo nejspíš takhle zamýšlené (alespoň ne až do konce). Jeho chování a vztah k ostatním postavám mi umožnil se u těch 16-ti epizod nádherně rozčilovat. Poslední hlavní postavou pak je Yoon Ha v podání Uee. Líbilo se mi, jak se její postava v průběhu vyvíjela. Ostatně to je positivem pro všechny hlavní postavy. Jak už jsem zmínila, dějově nic moc a i když tu byla snaha přinést něco nového, tak se tu všechny zvraty daly odhadnout několik epizod dopředu. Dlouho jsem si říkala, že dám slabě 4*, ale ten konec se mi vůbec nelíbil, přestože přesně nedokážu říct proč. ()

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Seriál je spíše pro puberťačky... povrchní a neosobní... vedlejší postavy byly fakt lepší - Ji Yi, která mi připadala jako Popelka, patří jí 0,5* a Chang Soovi také 0,5* = 1* ()

vett 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch seriálů, kdy ústřední dvojka je naprosto převálcována vedlejším párem. Ano Chang Soo a JI Yi vytvořili tak krásný romantický příběh, že všechny hvězdy jsou pro ně. Nejsem fanda ZE:A a Hyungshika jsem doteď nikde hrát neviděla a Lim Ji Yeon pro mě byla jen ta nesympatická nána z Obsessed, ale po tomhle už si je budu pamatovat. Každá společná scéna naprosto okouzlující, jejich chemie vražedná a jejich láska..ach, konečně pár, který mi připomněl, proč se na korejskou romantiku dívám! O zbytku seriálu asi není moc co psát, Soon Jung odvedl svůj standard, opět hraje takového hodného týpka (ne vážně se žádný bad boy nekoná, škoda), Uee to taky odehrála celkem statečně, dějová linie veskrze žádná, jeho rodina je reklama na šťastnou chudobu a její na nešťastné zazobance, no prostě klišé nad klišé a ani hudba až na jeden song nijak nevyčnívá. Na závěr vážně jenom doufám, že Chang Soo a Ji Yi budou párem roku na SBS. LOVE <3 ()

Reklama

Reklama