Reklama

Reklama

Prokletá mise

Obsahy(1)

Matan, který slouží v izraelské armádě, cestuje s dalšími třemi cizími vojáky na základnu na severu Izraele. Zranitelný Matan, jemuž se stýská po domově, se stane snadným terčem pro své souputníky, kteří si z něj tropí žerty. Krátce na to se však na opuštěné základně začnou dít podivné a nevysvětlitelné věci a členové skupiny si uvědomí, že si každý musí krýt svoje vlastní záda. Postupem času se jejich obavy stupňují a vojáci začnou pochybovat o tom, že odtud vyváznou živí. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Scéna když si v palestinskym bufáči stěžujou tři izraelský vojáci na kvalitu falafelu a hummusu a teda prudí slušně a čtvrtej jim káže o morálce,načež si vzápětí objedná schnitzel.....Jo,a celkově teda taky pěknej chlív,v tej jude army..možná že trochen nadsázka,ale něco na tom asi bude,ne? ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pár izraelských žoldáků na pouštní posídce, z toho jeden ( ostatníma náležite sprankovaný ) je vysadený priamo z kanclu a jako novic neznalý bojových podmienok práve ten obohatil cover a rozpútal mystery psycho události, ktoré postupne rozleptali misiu. Trochu ukecané, no tu nevadilo. Nezlob se čéče, no izrael zase tolik toho nevyblije žejo. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Izraelský thriller z vojenského prostředí. 1) Spoiler. Uvítal bych ještě druhou pointu - Matame jako pachatel všeho. 2) Pro Čecha je zajímavý výrazný smysl pro povinnost, kterému se jinak dosti nedisciplinovaní vojáci podřizují. 3) Jsou tu pěkní hoši: 31letý Assaf Ben-Shimon (Uzi), Eran Peretz (Jišaj se strništěm na tváři), Itay Zvolon (nováček Matan s brýlemi), Ofer Tuthenberg (Roy) či Kye Korabelnikov (šéf Stas). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Ve 23. minutě stoupá Matan (Itay Zvolon) na strážní věž s nasazenou standardní izraelskou armádní helmou OR-201, o minutu později má však nahoře na hlavě americký model. (chamonix)

Reklama

Reklama