Reklama

Reklama

Kuba, perla Karibiku

(TV film)
  • Španělsko Cuba: La Perla del Caribe (více)
Španělsko, 2013, 52 min

Obsahy(1)

Jedinečný ostrov, který je vstupní branou k americkému kontinentu. V zemi, jejíž počátky novodobé historie jsou neodmyslitelně spjaty se španělskou conquistou, je mnoho pevností, paláců i kostelů, připomínajících koloniální minulost. Na jedinečném charakteru ostrova se výrazně podepsal vliv a mísení nejrůznějších ras a kultur. Kuba, to jsou historické památky, které mnohdy připomínají krutá období tamních dějin. Ostrov se rovněž pyšní nádhernou přírodou, všudypřítomnou hudbou a tancem, zapomenout nelze ani na tak typickou výrobu proslulých doutníků. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

hodně společenské dokument naplněný lidmi a občas párty. Nic pro introverty, asociály a ty kteří se neradí pohybují v davu. na slunečný dokument se dívá nejlépe v zimních měsících a v koronavirové karanténě jak nyní. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Taká suchšia charakteristika Kuby, trocha z rýchlika a niektoré pasáže sú vyplnené kubánskymi seladónmi so Španielkami v ruke. Vraj sa tam často spieva. Chýbajúce bohatstvo im nezamedzuje byť šťastní: https://dokumenty.tv/kuba-perla-karibiku-dokument/ ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama