Reklama

Reklama

Tajné spiknutí

  • USA Chain of Command (více)

Webstrův bratr je po návratu ze služby zavražděn. Webster hledá pachatele, ale objeví spiknutí, které zasahuje hluboko dovnitř americké vlády. Člen speciálních jednotek James Webster /Michael Jai White/ se konečně vrací domů, aby se potkal s bratrem a několika přáteli. Přichází v okamžiku, kdy se stane svědkem vraždy svého bratra a jednoho z přátel. Hnán pomstou, rozhodne se na vlastní pěst  vypátrat, kdo a proč jeho bratra zabil. Stopy vedou k bohatým a vlivným lidem, některé z nich donedávna považoval za své přátele. Aby se ho zbavili, najmou si nájemného zabijáka Raye Peterse /Steve Austin/. Webster ale není ve svém úsilí úplně sám..... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (20)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek má velký smysl pro medicínu, neboť ho lze aplikovat jako stoprocentní anestetikum. Film je v podstatě odpojený od jakéhokoliv kinematografického umu, nefungují tu herci, příběh, řazení scén, kamera a ve finále vlastně ani bojové scény, které by měly být ohnisky akčních filmů, zde ale působí jako silný lék na spaní. Fakt jsem na to začal koukat v úterý večer, ve středu jsem dal dvě oddělené patnáctiminutovky a sledování dokončil ve čtvrtek dopoledne. Vcelku to prostě nešlo. Způsob, jakým zde byl zneškodněn zabiják hlavního záporáka, by mi ve třinácti způsobil sedmihodinový výbuch vzteku, odfláklejší než tohle jsou už jen regenerační techniky Filipa Grznára. Jedna hvězda za to, že znám ještě větší hnoje.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je takový klasický direct to dvd produkt z poslední doby. Co nenadchne ani vyloženě neurazí. I když při troše snahy to mohlo i s nízkým rozpočtem dopadnout líp. MJW má určitě na víc než tady předvádí. Pár krátkých bitek je tu spíš jenom z povinnosti a hlavně aby se při nich nikdo nezapotil nebo se mu nedej bože něco nestalo. Oceňuji, že ten film je celkem drsnej a nesmlouvavej a nikdo se tu z ničím nesere. Jenom škoda, že zase samá digi krev, digi výstřely a vůbec digi všechno, ale ok nebyli prachy, já za největší chybu jasně považuji absenci fightu mezi MJW a Austinem. Ten si po celej film buduje gloriolu drsnýho zabijáka a Whiteova postava se taky s ničím nemaže. Hážou na sebe zlý pohledy a pak velký kuloví. Škoda. jinak by to i ušlo.40% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ve filmu sice hrají Michael Jai White (James Webster) a Steve Austin (Ray Peters), ale divák se očekávaného fyzického souboje bohužel nedočká. Steve Austin kromě přestřelky v závěru ve filmu absolutně nic nepředvede a o to více je zarážející, že v titulcích má Ashley Emberson kredit jako Ray Peters Double (dvojník / dublér). Michael Jai White také nemládne a Jasper Joyner má kredit James Double. Zápletka je tuctová, James Webster se snaží zjistit, proč byl zabit jeho bratr a najít pachatele... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| No, asi si to vážně tu 2 hvězdu nezaslouží, ale nakonec jsem kvůli pár dobrým soubojům hlavního hrdiny Michaela Jai Whita dal. Příběh skoro vůbec nedokáže zaujmout, možná střípky pár scén. Je dobrý, že se White s nikým moc nesere, pár týpků vystřílí a tak. No, máme tu samozřejmě pár hloupých scén. White je zde v tomto béčku postavově evidován jako profesionál přesto, když někoho odpráskne, tak ještě po něm střílí, když leží tuhý jako kámen na zemi. Vtipné, no. Jinač mě mrzí, že zde White neměl fight s Austinem. To opravdu nepochopím. Na Austina jsem se těším, ale moc se tu nepředvedl. No, nebudu to dál kritizovat. Asi jsem opravdu až moc mírný v hodnocení. Ale jsou horší braky tak tu nejhorší možnou 2 hvězdu z milosti dávám. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Videobecko? Hovno. Amatersky film. Vraj to stalo 5 mega. Ha, ha. Niekto sa sekol s desatinou ciarkou. Horko tazko by som uveril, ze to stalo pol mega a vsetko si medzi seba rozdelili MJW a Austin pretoze na samotnom filme ziadne prachy nevidno. Tuctova zapletka o tom ako MJW zabiju brata a on sa snazi vypatrat jeho vrahov a popritom ich vsetkych pozabijat by bola celkom akceptovatelna, keby film obsahoval dostatok spickovych akcnych scen a vzhladom na mena v obsadeni hlavne bitiek. Lenze tu mame len 3 megatrapne prestrelky v ktorych spickovi byvali vojaci strielaju par metrov od seba a nikto nikoho netrafi. Dokonca neboli prachy ani na nejake tie vybuchujuce kapsulky a tak su vsetky zasahy hnusne digitalne. A potom tu mame este 4 niekolkosekundove bitky, ktore maju sice jednoduchu ale kontaktnu choreografiu a MJW predvedie aj nejaky ten premet, ale nasnimanie bitiek je znova totalne amaterske. Divne uhly kamery, nenaväzny strih a dokonca neraz dost ocividne vidno, ze manik spadne na zinienku, aby si nenatrhol prdel. :)) A co je najväcsi podraz, tak k bitke medzi MJW a Austinom nedôjde aj ked sa k nej cely cas schyluje a Austin zdochne tym najtrapnejsim spôsobom aky som videl za velmi dlhu dobu. Dalej tu mame este trapne dialogy, divne kamerove uhly aj pri samotnych dialogoch, rozheganu kameru aj ked stala na stative, divne predely medzi scenami, no proste jedna lahôdka za druhou. Tento film je jeden velky amatersky trapas a jednu hviezdicku davam len preto, ze som sa bavil na ucet tvorcov. 1/10 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ty brďo, tohle je ten nejlepší akční film, jaký jsem v živote viděl. Perfektní kamera, vynikající akční scény, promakaná choreografie soubojů, nejmodernější filmové efekty, Steve Austin v životní roli (jeho projevované emoce to dokazovaly), a mnoho dalšího. Jsem v šoku, jakou pecku jsem s mým oblíbencem MJW viděl. 100% ...... Jaaa cha cha, taková sračka :-D:-D 45% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak toto mě vyloženě nebavilo. M.J. White zde je prkenej, nejen herecky, ale i v akci. Celý je to takový utahaný, samej rychlej střih a ani příběh moc nezaujme. Za mě 10% :) ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Levný béčko, v jehož hlavních rolích se představí svatá trojice všech současných low budget filmů. Digitální video, digitální krev a digitální výstřely. A jako speciální host je tu ještě digitální okno. Jinak je to vcelku zábavej zabiják času, kterej má sice v hlavních rolích tři charismatický herce, ale příliš neví co s nima. Akčních scén je tu málo a nejsou nijak extra. Člověk by naivně čekal, že ve filmu, ve kterým se sejdou Jai White a Austin, navíc na opačných stranách zákona, bude nějakej lahůdkovej fight. Není. A Austin navíc chcípne totálně neinvenční smrtí. Celkově si říkám, proč do podobnýho filmu obsazovat podobný borce, když je scénář napsanej tak, že by ho odehrál i Christopher Reeve na kriplkáře. Co mě ale na filmu překvapilo nejvíc, jsou občasný problémy s kontinuitou. Některý scény končí podivnou prolínačkou a je na nich strašně vidět, že se tvůrci neměli jak přenést do dalšího obrazu. Celkově je nicméně Echo Effect zábavná kravina, která při 82 minutách děje nestihne nudit. Plusový body u mě tvůrci mají i za obsazení Maxe Ryana, kterej je sice charismatickej, ale současnej Hollywood si s ním neví příliš rady. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Americky wrestler Steve Austin teda dopadol s filmami., Zacal celkom schopnym The Condemned 2007, kde si s istym Vinnie Jonesom zahral a veruze mali aj rvacku. Ktoru som im nveril, ta rvacka bola len hrana. odvtedy sa Stone Cold /S. Austin/ objavil aj v prvom Expendables, coz je dlhodobo jeho najlepsi film. O 5 rokov po Expendables 1 uz Stone Cold konci filmovu karieru, a koniec je to biedny, moze si kludne ruky podat s Dudikoffom, ten tiez vyplodil kopu hoven nez ukoncil karieru. Holt, niekto nevie kedy prestat, taky sadelnik Segos by vedel hovorit : 0 % ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Neger nedostal proti sebe kvalitného bijca, preto jeho umenie vyznieva skvelo a neni ho tam málo. Inak to je čistý výplach bez štipky inovácie. 1 z 5 ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Michael Jai White a Steve Austin v jednom snímku. Což v překladu znamená, další z pokusů béčkové produkce, kdy tvůrci doufají, jak je ostatně v posledních pár letech docela trendy, že obsazení dvou, a více, „B“ až „C“ akčních „hvězd“ do jednoho filmu vytáhne onen pokus o zábavu na úroveň, která by neznamenala ostudu, průser, hnůj, neboli místní terminologií Odpad! A jak se dalo očekávat, jde o další z pokusů, které lze označit právě jen jako ostuda, průser, hnůj, neboli místní terminologií Odpad! Echo Effect je tedy naprosto stupidní záležitost, patřící akorát tak do televize do hodně pozdních nočních hodin, kde je skutečně jen minimální šance, že by u toho musel někdo trpět. Otřesná, ale opravdu otřesná zápletka, amatérská režie, odpudivý vizuál, minimum akce, která navíc byla trapná, ostudná, směšná, na blití, no a ty dva borečci? Michael Jai White u mě touto účastí už definitivně ztratil zbyteček mé důvěru v jeho osobu, tímto spadl na to fakt nejhlubší dno, ze kterého už nevede cesta zpět a já jeho kariéru u filmu považuji za uzavřenou. A Steve Austin? Jeho obsazení pro změnu jednoduše nechápu, neboť krom mračení se zde nepředvedl absolutně nic jiného, takže zcela bezvýznamná účast této gorily. Echo Effect zkrátka odsuzuji k trestu smrti, k totálnímu zapomnění, prostě Odpad! a kilometrovým obloukem obcházet,prosím! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vzít to po Švejkovsku, tak příběh je dle rčení: ´Zabili jste mi bráchu, tak tady máte přes držku!´ Námět kdysi oblíbený hlavně u Stevena Seagala, který přesně takovou šablonu použil vskutku mnohokrát. Tento podivný filmový počin však jedinému snímku právě zmíněného Stevena nedosahuje ani za mák. Vše vyznívá tuctově, levně a bez nápadu. Nebylo to točené ryze pro TV? Vše by tomu odpovídalo. Chybí tomu prostě šmrnc a ta správná akční nebo alespoň thrillerová šťáva. Souboje nemají patřičnou energii a když při přestřelkách všichni viditelně střílejí do zdi do které poctivě míří a tváří se drsně, přijde to spíše nakonec všechno k smíchu. Jedná se tedy o naprosto nenáročný snímek bez sebemenších ambicí a zájmu, hodný tak na jedno shlédnutí a nikdy více. ()

skipercak 

všechny recenze uživatele

SPOJLER KOMENTAR! Akcne becko v ktorom hraju MJW a Austin. Dokonca stoja proti sebe! Vyborne! MJW ma aj zopar subojov. S kym sa stretne, toho zmlati osvecenymi technikami. Po cely cas nie je dovod netesit sa na zaverecny duel medzi borcami MJW a Austin. MJW sa predvadza pocas filmu. Viemevco dokaze. No a uz len sa spolahnut na to ze aj Austin uz konecne vytasi svoje wrestlingom nabrusene zbrane. A je to tu. MJW a Austin sa stretavaju a MJW Austina skratka zastreli. Ziaden suboj sa nekona. Austin je tuhy 20 minut pred koncom filmu a dovidenia. Jeden z najvacsich podrazov na fanusika akcnych beciek. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo šlápnutí vedle. Hlavním hero je Michael a celkem mne přesvědčil, že má hlavně slabší kousky. Škoda nevyužití Stone Colda a ani tady Michael toho moc nepředvedl. Akce je opravdu málo, strašně katastrofální dialogy, i v hospodě jsou záživnější a ani finální fight toho moc neukázal. Tímto filmem bych se už nezdržoval a jelikož si chci odškrknout všechny filmy s Austinem tak ale ani tento film za to nestojí. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Je úplne jedno, kde sa nejaký ten lacný akčný film direct to video v dnešnej dobe rozhodnete natočiť, či je to Bulharsko, Rumunsko, Kanada či ako v tomto prípade Ohio v USA. Ak máte zopár šupiek, bezradného režiséra a väčšinu hercov, ktorí ani nejavia záujem o svoje úlohy, nepomôže vám ani riadna dávka nemilosrdnosti, decentný počet mŕtvol a tobôž nie digitálne efekty ničiace aj tie scény, ktoré ako tak stáli za to. Navyše, ústredné duo Michael Jai White a Steve Austin stojace proti sebe a ich očakávaný súboj pokladaný za vrchol filmu sa nekoná. O tom, aký je Steve Austin dobrý sa za celý čas presvedčite len z počutia, chudák ešte aj nôž si musí od jedného poskoka požičať a spôsob akým z tohto sveta zíde je určený tak zaporákom 5. kategórie. Rozsudok? Veľmi slabých 2/5... ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých lepších nízkorozpočtových C-čkových akčniakov. Zápletka celkom slušná, film je krátky takže o nejakej nude nemôže byť reči a bitky celkom slušné no podľa mňa sa dalo s MJW vytrieskať i viac. No nájdu sa tu i mínusy. Tým prvým sú digitálne priestrely a krv ale to sa dá skusnuť, problém je, že očakávate duel MJW vs Austin a prdlajs. Aspoňže Pachenko(tento herec u mňa najviac figuruje ako táto postava preto ho tak volám) sa na konci predvedie v boji a ten fight je asi najlepší z celého filmu, hoci mohol byť dlhší. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

strašná TV lacnota, ale vďaka môjmu obľúbenému Whiteovi sa to celkom dalo odsledovať. Druhým pozitívom bol najidiotskejší "poklopec" na slepé oko aký som doteraz videl v celom šírom mediálnom svete xD...................................náznak SPOILERa : Ináč, človek by si myslel že keď tam hrá Austin tak... Trápne. lolol ()

Reklama

Reklama