Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Olivia (Bellisario) a Matthew (Felton) jsou osmnáctiletá dvojčata, která se narodila do světa privilegií a velkých očekávání. Jejich vzájemné pouto je velmi silné — dokonce i ve snech. Oba čeká zářivá budoucnost. Olivia je školní premiantkou, Matt prezidentem třídy. A zatímco přípravy na poslední společný školní rok vrcholí, rozdělí je nečekaná tragédie. Jeden z nich přežije a bude se muset naučit žít sám. Anebo pozná, jak daleko je jeho druhá polovina ochotna zajít, aby se znovu shledali. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (10)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mezi dvojčaty opravdu existuje velmi zvláštní pouto. Jsou spojeni navždy a málo co to pouto přetrhá. Tohle je velmi zajímavý studijní materiál. Při sledování jsem si připadala jako psychoterapeut. O lidském mozku a psychice toho víme stále velmi málo. Moji pozornost neustále přitahoval Tom Felton. Zbytek tam byl tak trochu do počtu. Škoda. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Koncept příběhu mi přišel zajímavý, ale to je asi tak všechno. Možná jen nejsem v cílové divácké skupině a kdyby mi bylo o deset let méně, tak se asi na všechno budu dívat jinak. Určitě by to mohl být povedený film, ale zpracování tématu pokulhává. Film se hrozně moc vleče, a většinu doby se nic neděje,v tom smyslu, že se děj nikam neposouvá. Rozhodně by to mohlo být povedený krátkometrážní film, ale na tu hodinu a půl tam jednoduše nebylo dost obsahu. Přestože se vlastně jedná o film založený na osobnostech postav a na jejich psychickém prožívání, tak se toho člověk o postavách moc nedozví. Jsou charakterizovány pár znaky a rysy, všechno by určitě bylo působivější, kdyby měl divák šanci postavy více poznat- a to alespoň ty hlavní i když by mě třeba i zajímalo hodně postav vedlejších, které se ve filmu všechny jen tak nějak objeví a člověk o nich ví jen tu jednu věc- tedy jaký mají vztah k postavám hlavním.Škoda. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Námět byl hodně lákavý, zpracování ale mohlo být asi stokrát lepší. Dávám horší tři, niž jít nemůžu, protože mě to chvilkama přece jen vtáhlo do děje a zajímalo mě, jak to dopadne. Ale je mi líto nevyužitého potenciálu filmu. Představitelé hlavních rolí mohli být také vybráni lépe, přece jen když obsadíte do rolí středoškoláků třicátníky je to znát. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Pouto mezi dvojčaty zajímavé, Tom Felton v podání onoho hlasu, co hlavní hrdinku přivedl až skoro na samotné dno. I tak velmi zmatený počin. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Asi rozumím některým tvůrčím úmyslům, ale na mě to působilo hodně chaoticky a divně. A ne divně takovým tím uměleckým a někdy velmi příjemným způsobem, vypadalo to spíš nedotaženě a nepromyšleně. Některé scény na mě dýchaly takovou rádoby poetikou a surrealismem, ale celé mi to přišlo spíš na efekt. Ale nápad i atmosféra byly zajímavé a herecky se v mých očích o žádnou katastrofu nejednalo. ()

holka218 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem od tohoto filmu moc nečekala, ale musím říct, že mě nakonec překvapil. Námět filmu je velice zajímavý a i docela originální. Myslím si, že Tom Felton i Troian Bellisario předvedli skvělé herecké výkony. Tento film je jeden z nejemotivnějších filmů, které jsem kdy viděla. ()

Bejita 

všechny recenze uživatele

Pouto dvojčat až za hrob. Bylo to napínavé, úplně jsem se do toho zabrala a odběhla jsem si jen na záchod, když už jsem opravdu musela :D, ale jinak bych od toho filmu neodešla. Nevím, proč jsem dala jen čtyři hvězdy, přitom jsem mohla dát plný počet, ale nějak mě ten příběh vykolejil, nehledě na to, že tam hrála herečka, která hrála v seriálu Prolhané krásky. Měla jsem ji ráda a i v tomto filmu hrála senzačně, jenže.....nedokážu vysvětlit, proč jsem dala o jednu hvězdu méně. Možná proto, že mám sama psychické problémy, i když nejde o halucinace, ale není lehké mít hlas, který Vám říká, co máte dělat. To už jsem zažila i já, ale jen chvilkově. Vrátila jsem se do reality dřív, než bylo pozdě a teď je vše v pořádku a jsem zdravá. Mohu jen doporučit, ale ne lidem kteří trpí poruchou mimo realitu, protože je to silné drama a já sama jsem z toho byla trochu v šoku. ()

Reklama

Reklama