Reklama

Reklama

Nová šance

  • USA The Bachelors (více)
Trailer 1

Po manželčině smrti se Bill Ponder (J.K. Simmons) odstěhuje spolu se svým sedmnáctiletým synem Wesem (Josh Wiggins) z rodného městečka do velkoměsta, kde chtějí zkusit začít znovu. Zatímco se snaží přizpůsobit novému životu a hledají způsob, jak se vypořádat s minulostí, oba najdou útěchu v novém vztahu. Wess potká Lacy (Odeya Rush), introvertní, ale divokou dívku, a propadne kouzlu její tajemné osobnosti. Bill se seznámí s Carine (Julie Delpy), soucitnou a elegantní učitelkou, jejíž žalostná minulost rezonuje s tou jeho. Když jsou jejich vztahy vystaveny zkoušce, Bill a Wes se vzájemně odcizí, aby se posléze zase sblížili, zatímco v průběhu nové životní etapy poznávají své skutečné já. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (45)

T2 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som konečne narazil na niečo pozerateľné a zmysluplné! Konečne tu je dosť solídne vystavaná pútavá dráma s výbornými hercami, poteší ich súhra ale i vyhrotené situácie, nechýba občas aj nejaké to trefné odľahčenie. Ten strašne nápomocný psychiater a jeho elektro terapia fakt na odstrel. /90%/ ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že Kurt Voelker v živote nebehal, inak by do úlohy bežcov neobsadil nebežcov a neopomenul tak fakt, že hlavný nebežec Wes by s takou technikou nikdy nevyhral (ibaže by bol reinkarnáciou Emila Zátopka) a v takom hovadskom vedre by prvé, čo by urobil po dobehnutí bolo, omdlel, alebo keby nie, ihned' by sa domáhal vody! Inak sa mi film celkom páčil. Taká príjemná jednohubka po poobednej šichte pred spaním ideálna. ()

Reklama

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý rieši smutné veci, ale veľmi príjemne sa naň pozerá. Všetko zlé sa na dobré obráti, všetci nasadnú do modrého auta so zmrzlinou v rukách, budú viesť veselý rozhovor, hrať bude pohodový song a vy sa budete usmievať ako tichý blázon. Ale človek potrebuje niekedy vypnúť, a na to sú tu takéto filmy. Herecky veľmi fajn. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

TENTO KOMENTÁR JE FRUSTROVANÝ a MôŽE VÁS POHORŠIŤ!!! Strašne som sa na Bachelors a Odeyu Rush tešil. Bol som si istý, že sa mi film bude páčiť a po dlhom čase mu dám 100%. Strašne ma nasral fakt, že som dostal obmedzenú žánrovú škatuľku, kde si chce časť protagonistov hodiť mašľu, zatiaľčo jeden mal sex, hoci ho nechcel a druhý ho zas nemal, hoci ho chcel. Áno ľudia tam mali vážne problémy a nechcem ich bagatelizovať, ale ja som dúfal v krásny pozitívny film. On v konečnom dôsledku je na konci pozitívny, ale pozeral som sa na hodiny asi každú minútu, ako som chcel, aby tá žuvačka už skončila. Predtým som videl na Luxe reláciu o tom, prečo je masturbácia hriech. Celý film mi hlodala v hlave idea, že keby sa hlavní hrdinovia filmu pravidelne, z čisto medicínskych dôvodov sebaukájali, svet by im hneď pripadal krajší. Laskavý čtenář, ať promine. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Jak se se ztrátou blízkého člověka vyrovnáváte vy? Každý po svém co? Snažíte se dělat, co jste nedělali? Cvičíte, kouříte, jak nikdy dříve, snažíte se přemítat proč? Ano, to všechno dělám. Zároveň jsem si vždy myslel, že pomáhají vnější stimuly. Payton Sawyer z One Tree Hill říkala, že hudba vždy pomáhá, ať se cítíte jakkoliv a procházíte čímkoliv. Měla pravdu, hudba opravdu pomáhá. Docela dlouho to bylo jediné, co jsem měl. Postupně jsem pochopil, že i filmy jsou stejné. Začal jsem se na ně zase dívat. Zvlášť, když si v každém něco najdete, berete ho jako inspiraci a můžete se z toho nakonec vypsat. V Nové šanci mají pravdu ve spoustě věcí, co říkají. Že je každý nahraditelný (s tím zatím nemůžu souhlasit, ale jednou budu), že zármutek drtí a emoce se projevují fyzicky, že každý potřebuje čas od času se o někoho opřít (moc ti děkuji za všechno moje oporo). Pomáhá probírání starých věci? To jsem zkusil a určitě ne. Pomáhá sundat si prsten? Taky jsem to zkusil a taky moc ne. Pomáhá samotné sledování filmů? Rozhodně ano. Ne, nikdo mi neumřel, jen jsem přišel náhle o svou nejbližší osobu. Nikdy by mě nenapadlo, že mi to finálně dojde zrovna u takového obyčejného, úplně průměrného filmu. Poslední cigáro na balkóně a pak první opravdový dospělý rozhovor za poslední dobu. Smáli jsme se, brečeli, řekli si spoustu pěkných a upřímných věcí, jsme domluveni na budoucnosti, nebudeme si dělat naschvály (tak to prostě bude a klapne to), přestanu na to myslet jako na moji prohru. Uděláme dětem poslední pěkné společné léto. Ten rozhovor pomohl nám oběma, pochopili jsme, že se nemůžeme k sobě chovat jako doposud. Budeme na sebe hodní. Užijeme si to a půjdeme každý vlastní cestou, na které se budeme i nadále potkávat, ale budeme se k sobě chovat hezky, budeme k sobě cítit respekt, budeme se mít i rádi. Jen nebudeme spolu. Tak to asi mělo být, život takový prostě někdy je, zůstane nám ale vše, co jsme spolu prožili, zůstanou nám děti, zvládneme to. Bylo to strašně rychlé, necelé tři měsíce a je konec. Jsem na nás oba moc pyšný, protože po dnešku mám poprvé pocit, že budoucnost není jen černá. Ano, čekají nás ještě nepříjemné rozhovory, kdy budeme říkat pravdu nejbližším, ale i to zvládneme. Že v tom není nic o filmu? To pro mě není teď důležité, důležité je, jak moc mi pomohl. Abych nezapomněl, J.K. Simmons je skvělý herec. Ve většině jeho rolí ho mám prostě rád a umí to. (anonymní ČSFD sebeterapie volume 15) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Vozidlo modré barvy, které se objeví ve filmu, je kabriolet Ford Mustang Mach 1 z roku 1971. (ČSFD)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. června 2017 na filmové festivalu v Los Angeles. (ČSFD)

Reklama

Reklama