Reklama

Reklama

Nová šance

  • USA The Bachelors (více)
Trailer 1

Po manželčině smrti se Bill Ponder (J.K. Simmons) odstěhuje spolu se svým sedmnáctiletým synem Wesem (Josh Wiggins) z rodného městečka do velkoměsta, kde chtějí zkusit začít znovu. Zatímco se snaží přizpůsobit novému životu a hledají způsob, jak se vypořádat s minulostí, oba najdou útěchu v novém vztahu. Wess potká Lacy (Odeya Rush), introvertní, ale divokou dívku, a propadne kouzlu její tajemné osobnosti. Bill se seznámí s Carine (Julie Delpy), soucitnou a elegantní učitelkou, jejíž žalostná minulost rezonuje s tou jeho. Když jsou jejich vztahy vystaveny zkoušce, Bill a Wes se vzájemně odcizí, aby se posléze zase sblížili, zatímco v průběhu nové životní etapy poznávají své skutečné já. (Cinemax)

(více)

Recenze (45)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když Vám z kraje sednou herci, tak dobře, můžete si připsat jednu hvězdičku. Pokud na nich ale vůbec nic nevidíte a na film koukáte jen z čisté otupělosti přepnout kanál, tak zůstaňte u tří a podle stupně nasranosti postupně klesejte. Průměrný americký drama, kterých je tuna. A J.K. Simmons a Julie Delpy se svojí francouzštinou to nezachránila. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som konečne narazil na niečo pozerateľné a zmysluplné! Konečne tu je dosť solídne vystavaná pútavá dráma s výbornými hercami, poteší ich súhra ale i vyhrotené situácie, nechýba občas aj nejaké to trefné odľahčenie. Ten strašne nápomocný psychiater a jeho elektro terapia fakt na odstrel. /90%/ ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Kéž by to tak bylo i v reálu, vstát a dát se do boje se svým já, které jde někdy do háje z mnoha důvodů. Beru to jako odlehčující film pro smutné dny, jinak bych šla dolů a uživatel sochoking má pravdu s tím během. Abych nezapomněla, soundtrack byl prima a to se počítá.... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné oddychové drama, které nenabídne nic nového. Za to se ale příjemné sleduje a ani herecké obsazení není špatné. 7/10 = 78% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle má vypadat dokonale nudný film, ani drama, ani komedie, ve kterém se vůbec nic neděje. Okoralý vdovec a matikář se svým studujícím synem přijíždí na nové místo, do nového domu, s vidinou nového začátku. Starý si nabrnkne kolegyni z práce, učitelku francouzštiny, vaginálně stárnoucí děva neváhá, stařík přece jen zvažuje psychoterapeutická sezení, mladý doučuje pubertální, depresemi se zmítající masochistku, propadající z francouzštiny, a má s touto děvou neurčitý vztah. Na škole celkem zapadl do kolektivu, znelíbil se mu jen dominantní hejsek, co mu leze do zelí. A na škole se dal na povinný běh. Nastínil jsem to nejpodstatnější a nejzáživnější z celého filmu, který se nádherně vleče. Scenárista a režisér v jedné osobě Kurt Voelker má dar bezvadně nudit. Film zabaví jen minimálně, zajímavé momenty se dají spočítat na jedné ruce, mužští hrdinové s oblibou zvracejí, ženská hrdinka se s oblibou řeže. Celý film hlavně těží z dobrého hereckého obsazení. J.K.Simmons mně otcovsky k příliš mladému Joshi Wigginsovi nepasoval, ale dával své herecké polohy kvalitně, Wiggins na mě nepůsobil tím nejsympatičtějším dojmem, ale i on místy ušel. Odeye Rush byl přisouzen part psychicky labilní pičky, se kterým si uměla poradit a čtvrtou do party byla Julie Delpy, která nepůsobila rušivě. Dějově byl film velmi nevzrušivý a naprosto jednotvárný, nevyskytl se zde jediný komediální okamžik, do dramatu taky scházel notný kus. Nejblíže to mělo k slabšímu psychologickému filmu, na němž je znát, že herci značně převyšují kvality režiséra i scenáristy. 5/10 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že Kurt Voelker v živote nebehal, inak by do úlohy bežcov neobsadil nebežcov a neopomenul tak fakt, že hlavný nebežec Wes by s takou technikou nikdy nevyhral (ibaže by bol reinkarnáciou Emila Zátopka) a v takom hovadskom vedre by prvé, čo by urobil po dobehnutí bolo, omdlel, alebo keby nie, ihned' by sa domáhal vody! Inak sa mi film celkom páčil. Taká príjemná jednohubka po poobednej šichte pred spaním ideálna. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Na mě až moc velká romanťárna, ale budiž. Úmrtí, deprese a sebepoškozování to alespoň trochu ozvláštnily. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý rieši smutné veci, ale veľmi príjemne sa naň pozerá. Všetko zlé sa na dobré obráti, všetci nasadnú do modrého auta so zmrzlinou v rukách, budú viesť veselý rozhovor, hrať bude pohodový song a vy sa budete usmievať ako tichý blázon. Ale človek potrebuje niekedy vypnúť, a na to sú tu takéto filmy. Herecky veľmi fajn. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Zábavný příběh zármutku a uzdravování. Šikovně vyvážený humor a smutek. Volker obsadil komplikované emocionální herce. Jednoduchý příběh překračuje žánry a je předvídatelný. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečný nezávislák, který jede podle zajeté šablony, kde nechybí trauma, první lásky, problém s komunikací a závěrečné pochopení. Nebýt jako vždy výborného J.K Simmonse, nebylo by ve filmu nic k vidění. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Komediální drama o čtyřech nalomených lidech, kteří na sebe vzájemně mají ten nejlepší vliv. Nová šance není nic nového pod sluncem, ale ty, kdo mají rádi americká indie dramata a herectví J.K. Simmonse můžu jedině doporučit. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Celkem jednoduché spojení lásky moc film neukázal a moc do příběhu nezasahoval takže se nesmí moc čekat s v celku potěší herci. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

TENTO KOMENTÁR JE FRUSTROVANÝ a MôŽE VÁS POHORŠIŤ!!! Strašne som sa na Bachelors a Odeyu Rush tešil. Bol som si istý, že sa mi film bude páčiť a po dlhom čase mu dám 100%. Strašne ma nasral fakt, že som dostal obmedzenú žánrovú škatuľku, kde si chce časť protagonistov hodiť mašľu, zatiaľčo jeden mal sex, hoci ho nechcel a druhý ho zas nemal, hoci ho chcel. Áno ľudia tam mali vážne problémy a nechcem ich bagatelizovať, ale ja som dúfal v krásny pozitívny film. On v konečnom dôsledku je na konci pozitívny, ale pozeral som sa na hodiny asi každú minútu, ako som chcel, aby tá žuvačka už skončila. Predtým som videl na Luxe reláciu o tom, prečo je masturbácia hriech. Celý film mi hlodala v hlave idea, že keby sa hlavní hrdinovia filmu pravidelne, z čisto medicínskych dôvodov sebaukájali, svet by im hneď pripadal krajší. Laskavý čtenář, ať promine. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film na príjemný večer s rodinou. Všetko zlé sa dá odstrániť dobrou zmrzlinou . Škoda že to nie je aj skutočnom živote. 5/10 ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nedávam ja mocno tieto filmy. Som nimi už asi presýtený alebo čo, ale nedávam ich. Nevidím v nich zmysel, všetky sú na jedno kopyto. Všade riešia rodinné problémy, vzťahy, úmrtia a píčoviny. Len za obsadenie 1 z 5 ()

venison 

všechny recenze uživatele

Romance "Nová šance" je tuctová, ale na druhou stranu velmi příjemná jednohubka s temnými dramatickými prvky (motiv sebevraždy, deprese a smrti blízkého člověka).. Herecké obsazení je fajn.. Ráda jsem viděla J.K. Simmonse v roli zoufalého vdovce.. Také mile překvapila Julie Delpy jako roztomilá francouzštinářka, kterou jsem dlouho nikde neviděla.. Milý příběh s dobrým koncem, který diváka vytáhne i z té nejhlubší depky a nese poselství "bude líp".. ()

Reklama

Reklama