Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladou hudebnici potkáváme ve chvíli, kdy se stěhuje zpátky do domu v St. Louis, kde vyrůstala. Předcházel tomu rozchod s její dlouholetou přítelkyní. Ve stanoveném působišti Alyssa vystupuje jen za spropitné v místní nálevně a snaží se znovu se spojit se svou nábožensky orientovanou matkou. Začíná objevovat tu pravou hudební cestu v hluboce osobních písničkách o své exmilence a ztrátě jejich vztahu. (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový romantický příběh o jedné muzikantce, které nedopadla poslední láska, a tak se vrací k matce, která není zrovna otevřená lesbickým vztahům své dcery. Dcera sem tam něco zazpívá, a aby to měla jednoduché, tak se zamiluje do vdané ženy. Prostě příběh o tom, jak to lidi nechtějí mít v životě snadné. ()

Telemachus 

všechny recenze uživatele

Tohle tragicky troskotá na scénáři, který má potřebu vybíjet si vlastní negativní zkušenosti na postavách, které se | SPOILER | nakonec zachovají nejhůře ze všech nabízených možností. Všechny. Až nerealisticky. Nevím, jestli se Kat Westergaard snaží býti novodobým Émilem Zolou, každopádně si jinak dobrý film nezasloužil skončit takhle blbě. A tím nemyslím nešťastně, ale prostě blbě - postavy do jedné vypadaly ze svých charakterů. Škoda. ()

Reklama

Reklama