Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takové postapo nepostapo, sci-fi nesci-fi, dobrodrůžo nedobrodrůžo, romance neromance. Je to ryzí slow-paced nezávislárna s jednoduchým dějem, sympatickou atmosférou a originální hudbou. Nebude to asi vyloženě kvalitní film, kdovíjakou hloubku to nemá, ale je to svým způsobem pěkné, příjemně hravé, lehce umělecké a uteče to i přes příběhovou přímočarost jako voda. Musí se to ale trefit do nálady. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle těžko někam žánrově zařadit. Hlavně je to walk movie, ale tenhle žánr oficiálně neexsituje, takže to nejblíž má asi k dobrodružnému filmu, pak k fantasy a sci-fi, byť ani jeden žánr nedominuje a střídá se to tady hodně často. Překvapivě ten film ale nepůsobí rozpolceně a nějakým zázrakem to jde dohromady. Funguje zde i to prostředí pouště a hlavní duo(později trio) je taky sympatické, navíc to má příjemnou atmosféru a dobře se na to kouká, takže proč ne. Akorát ten film nechce nic moc říct, sice se na konci objeví zajímavá myšlenka (Když člověk dosáhne svého životního cíle, co bude dělat pak?), ale ta je tu vyřčena v jedné větě, jinak s ní film vůbec nepracuje. Žádných hlubokých myšlenek se tady člověk nedočká, ale když na tenhle fakt přistoupíte a zaujme vás atmosféra, tak tenhle film vůbec není špatný. Na takové příjemné 3* to vidím. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Príjemná atmosféra, pokojné plynutie deja ale až do oživenia Susan dosť nezáživné. Od toho momentu má film aspoň ako taký cieľ a význam, ktorý speje až k nejakému koncu s posolstvom, ktoré je tiež nejasné. Film ako taký ale nie je zlý, aj napriek tomu, že nie je výnimočný. 5,8/10. ()

Jadro odpad!

všechny recenze uživatele

Akože pozerať na pekne uhladené postavy, ktoré prežívajú na púšti akoby boli len tak na zahrádke rozprávkového domčeka - tak toto nezachráni ani neviem aká knižná predloha. Po 40tich minútach som to ihneď vypol, aby mi neodpálilo posledné zvyšky zdravého rozumu! ()

Reklama

Reklama