Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike Fitzhubert společně s Albertem objevili pod vrcholem Hanging Rock Irmu Leopoldovou, po týdnu v divočině vyčerpanou, ale jinak živou a zdravou. Ani její výslech však do případu zmizení dalších dívek nevnesl jasno. Irma si buďto nemůže, nebo nechce vzpomenout, co se onoho osudného dne na hoře událo. V retrospektivě se částečně odhalila minulost paní Appleyardové, která v Anglii vedla zločinný život s hrubiánským manželem Albertem, před nímž uprchla do Austrálie, stále ji ale pronásleduje strach, že si ji tady Albert jednoho dne najde. Irmin plán provdat se za urozeného Mikea Fitzhuberta ztroskotal a zhrzená dědička opustila penzionát s nenávistí v srdci. Učitelka Lumleyová mezitím odhalila sapfické sklony pohřešované učitelky Grety McCrawové. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé době se mě zmocnil pocit, že se v seriálu opravdu něco děje, jaké bylo mé překvapení, když mi na konci došlo, že se hlavní příběh prakticky nehnul z místa. To bylo ze strany tvůrců mistrné klamání tělem, takže jsem musel jejich fintu ocenit hvězdičkou navíc. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se tahle epizoda v ději posune naprosto minimálně, konečně zde fungovala atmosféra, takže jsem si poprvé nějaký díl užil. Akorát stále nechápu význam těch flashbacků - pořád čekám, že tam budou mít nějakou větší roli a ono zatím nic. Ale tak pořád je tady možnost, že se to na konci celé nějak zvláštně propojí. Ono v tom seriálu je několik věcí, které ve filmu nejsou, ale jelikož jsem nečetl knihu, tak nemůžu říct, jestli se to náhodou nesnaží být víc podle knihy. Tak jako tak, poprvé mě nějaká epizoda nenudila a jestli to takhle půjde až do konce, tak by ten seriál mohl dopadnout líp, než zprvu vypadalo. Ale nechci nic zakřiknout. Silné 3* ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama