Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co přiměje ženu, aby si vybrala pana Špatného? Sofía Vergara (Lisa) a Whitney Cummings (Julia) v hlavních rolích tohoto svěžího, vtipného pohledu na vědu, která stojí za našimi romantickými omyly. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Tetsuo

všechny recenze uživatele

Jenom drobné upozornění. Film je přehlídkou špatné vědy, dokonce vycházejí články, kde odborníci vysvětlují, kolik nesmyslů snímek obsahuje. Hledejte např. text Everything "The Female Brain" Gets Wrong About the Female Brain z Newsweeku z října 2018. Jen tak mimochodem, neexistují žádné "mužské" a "ženské" mozky. Tyto orgány se neliší jako genitálie, každý mozek je naprostý originál a unikátní mozaika mnoha vlastností, které nejsou jednoduše mužské nebo ženské. Film vychází z prací neuroložky Louann Brizendine (byly přeloženy i do češtiny), která byla odhalena, že si velmi často vymýšlí nebo ani neověřuje zdroje, které používá, a po letech, když už na svých knihách vydělala dost peněz, přiznala, že ony rozdíly přeháněla. Obecně ale nic moc nového pod sluncem, komedie rády stojí na stereotypech, jen málokdy k tomu využívají špatnou vědu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

není to zrovna komedie (opravdu vtipná scéna je tu jedna) a osobně moc nepobírám to jak primárně američani tyhle vztahové věcí extrémě hrotí,ale jinak je Female brain příjemným kouskem který neurazí a obsahuje až překvapivě hodně pravdy,kterou zažil asi každý kdo kdy měl nějaký vztah (alespoň zčásti určitě)...60% ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Medzi komédiami podľa mňa "The Female Brain" moc nevyniká. Je to síce veľmi kreatívne, celkom dobre napísané a má to formu, ktorá ma skutočne dokázala vziať, tak humorom to miestami funguje a miestami nie. Niekto tu písal, že je to viac komédia pre ženy a asi to bude pravda, lebo moja manželka si film užila asi viac. Ja som sa na niektorých hláškach zasmial, ale mal som pocit, že mi to mohlo ponúknuť trošku viac. Ale zase mám pocit, že film mal dostatočnú dávku osobnosti, nápadu a elegancie, ktorú vedel ponúknuť. Hlavná hrdinka je dosť zaujímavá, jej výskum je dobrý a možno sa z toho človek aj niečo dozvie a pochopí. Takže ako oddychovka to stačí. Zvážte si sami. U mňa trošku priemer. Hodnotenie: C+ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak já nevim, co tohle vlastně bylo. Ze všeho nejvíc asi pseudodokument o tom, jak funguje ženský a mužský mozek, což je demonstrováno na několika párech v různém vývoji jejich vztahů. Děj prakticky neexistuje, vtipu ani co by se za nehet vešlo a příliš nezaujmou ani herci, což je dílem dáno tím, že jsou silně nesympatičtí a dílem faktem, že jejich postavy jsou do jednoho kreténi. Anebo jsem to jako chlap vůbec nepochopil. 10% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama