Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od dob malého zlodějíčka po hlavu drogového impéria. Tento strhující seriál sleduje život nechvalně proslulého Pabla Escobara. (Netflix)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Byl stejně bohatý jako Hitler a nadělal skoro stejně zla. Tvůrci měli k dispozici opravdu bohatý materiál a nevytvořily žádný suchopárný encyklopedický přehled. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

tenhle serial byť se to muže zdát zdlouhavé neukazuje pouze Pabluv život ale i jeho rodiny, obětí a problemu tehdejší vlády tak jako život běžných kolumbijcu... líbí se mi že serial to podava po celou dobu ze všech uhlu poměrně nezaujatě občas je tam vsuvka na památku "duležitých" lidi které Cartel de Medellín nechal popravit což se ale da v ramci národnosti zkousnout jelikož si to kolumbijci udělali všecko sami... nevím kolik pravdy v těch všech přibězích je ale je to neskutečně dobře udělane kam se hrabe ulhaný Narcos kde je vic jak 50% smyšleno tohle ma alespon realny namět co se tyka dětí nechápu proč použili mark-up jmena když ty lidi dneska veřejně vystupují... po Pablově smrti opustili Kolumbii, jeho syn se dnes jmenuje Sebastian Marroquín a vystupuje na socialnich sitich pod rodnym jmenem Juan Pablo Escobar Henao, pablova žena Maria Victoria Eugenia Henao se mediim snažila vyhnout ale moc se ji to asi nepovedlo :D kde dnes žije Juanova napul hlucha sestra Manuela nikdo krom rodiny nevi jedine minus bych tomu celemu dal za hudbu protože ta je přišerná a misty sem si připadal jako bych koukal na nějakou latino telenovelu ale naštestí to nebylo tak frekventovane :D jeden mylný fakt sem ale zaznamenal odkazujic se znovu na Sebastiana... Pabla nezastřelila kolubiiska DAI ani americka DIA ani jiny z uředniku... pablo si vzal život sám protože do vězeni odmital jit... za žadnou cenu, určitě doporučuji 90% R.I.P King of Cocain ()

Reklama

Reklama