Reklama

Reklama

Tamjeong 2

  • Jižní Korea 탐정 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dae-man (Sang-woo Kwon) a Tae-soo (Dong-il Seon) spolu začali provozovat detektivní agenturu. Moc se jim ovšem nedaří a klienty shání, kde se dá. Když jednou Dae-man vylepuje samolepky s reklamou na jejich agenturu, zabrousí i na ženské toalety, kde ho přistihne mladá policistka. Na policejní stanici je poté svědkem, jak policista odmítne znovu otevřít případ smrti muže, jelikož to uzavřeli jako nehodu. Snoubenka zemřelého se s tím ovšem nechce smířit, takže když jí dá Dae-man vizitku, najme si je a ti dva se pouští do vyšetřování zapeklitého případu. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o niečo vtipnejšia a má svižnejšie tempo, ale stále je to len mierne nadpriemerná detektívka na jedno pozretie. Vyšetrovanie prípadu ma proste nebralo rovnako ako minule a akcia tu prakticky žiadna nie je. Takže to akotak zachraňuje len humor. 6/10. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Nooo, jsem trochu na vážkách. Celkově to nebyla tak poutavá a zábavná jízda jako jednička, přesto to konec slušně vytáhl nahoru. Čekala jsem, že to bude větší sranda, když dvojici detektivů doplnit Lee Kwang-soo. Bavil, to né že ne, jen mi přišlo, že tvůrci humor upozadili a zaměřili se na vyšetřování případu. Ten se ze začátku zdál takový nijaký, ale pak to nabralo spád, který překvapil a hodně se líbil. Pošťuchování hlavní dvojky skoro zmizelo, nahradil to ale proti nim stojící kapitán Kwon, který jim zpočátku nic nedaruje. V tuhle chvíli to vidím tak na 3,5*. Přeloženo. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama