Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Sergej Žimov není na kluky, jen se mu psychosomaticky vytvořila fyzická alergie na slabé pohlaví. Ostatně slabé pohlaví – kdo tohle vymyslel? To on byl vždy vedle malých holčiček, vedle dívek, jimž se sotva probouzela puberta, i vedle dospívajících žen tou slabší polovičkou. Vyvrcholilo to, když měl s jednou po maturitním plesu přijít o panictví. Ještě, než k tomu došlo, mu řekla, ať se snaží, protože pokud to nebude ono, vyřídí si to s ním její bratři (kdo by potom v takovém stresu podal prvotřídní výkon, co?). To všechno ho dovedlo do armády, jediného místa bez ženského elementu.
Jako náčelník pro fyzickou přípravu branců si nikdy nebral servítky, do pusy si rozhodně nekoukal a mluvil, jak mu zobák narostl. Právě proto to z jeho strany nebylo možno nazvat sexismem, když na vojáky na cvičáku řval, že se vlečou jak starý baby atd. Jenže pak jednotka dostala nového velitele, přesněji velitelku a už to vadit začalo. Dostal podmínečný vyhazov s tím, že do ozbrojených sil se může vrátit jen po dobrozdání psychiatra. A ten ho chce v první řadě opět naučit společnému životu s ženským pohlavím. Má dokonce nápad, jak na to – hodlá poslat Žimova jako vedoucího na sportovně-hubnoucí tábor pro ženy a dívky. Už jen příjezd a první setkání se svěřenkyněmi mu způsobil vyrážku a astmatické kýchání... (chamonix)

(více)

Recenze (1)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mi brání přidat ke *** další, je televizní formát. Fakt zábavné :-) (aktualizace po dokoukání 2.dílu: televize netelevize, zvedám hodnocení, je to prostě prča) ()

Reklama

Reklama