Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Káťa (Julija Chlynina) je dívka z bohaté rodiny, která touží po dobrodružství. Před matkou to tají, přihlásí se do modelingové agentury a odjede do Dubaje, aby se zúčastnila módní přehlídky. Místo toho se však ocitne v mezinárodní síti obchodníků s prostitucí. Káťa to bere jako zábavnou „dovolenou“ a jako zázrakem unikne problémům s arabskými šejky. V Emirátech se seznámí s Lízou (Anna Adamovič) a společně se vracejí do Moskvy. Líza a její spolubydlící Galja (Světlana Ustinova) se živí tím, že se scházejí s bohatými muži, a nechají Káťu bydlet u sebe v malém pronajatém bytě. (zbynhu)

(více)

Recenze (2)

zbynhu 

všechny recenze uživatele

Zatímco první polovina filmu pro mě byla průměrem, tak v druhé části se příběh rozjel do plnohodnotných 4 hvězd. Silný příběh, který mě v závěru překvapil. Děkuji Piorun za české titulky! ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Na začiatku sa človek trošku stráca v prelínaní dejových línií, no potom to celkom do seba zapadne. Veľmi reálny pohľad na naivnosť a autentickosť doby, kde "sexturizmus" a cielené vyhľadávanie zazobaného partnera devastuje väčšinu dievčat. TOP: "Ja nie som prostitútka, na mne len dobre sedia plavky" 70% ()

Reklama

Galerie (34)

Reklama

Reklama