Reklama

Reklama

Salvation

(seriál)
  • USA Salvation
Trailer
USA, (2017–2018), 18 h 36 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Ian Anthony Dale, Charlie Rowe, Santiago Cabrera, Jennifer Finnigan, Jacqueline Byers, Rachel Drance, Shazi Raja, Dennis Boutsikaris, Dean Armstrong (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Doktorand z massachusettské univerzity a průmyslník-miliardář spojí síly, aby zabránili srážce asteroidu se Zemí. (Netflix)

Recenze (35)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silné tri hviezdy. Dal by som aj štyri, ale už ma tie ukončenia seriálov otvoreným koncom fakt serú. Ian Anthony Dale je smoliar, už mu jeden, pre mňa fakt dobrý seroš - The Event, ukončili fakt v tom najlepšom a teraz znovu po pár rokoch. Nech už skapú všetci, čo stoja za takýmito seriálmi, že si to nevedia ustrážiť a seriózne ukončiť. Každý z nich musí vedieť, keď je v prúsere, takže každý by sa mal na to pripraviť a myslieť aj na divákov a nielen na seba. Viem, že stavanie na jednu kartu, že koniec sponzorov presvedčí, je fajn, ale tieto rozhodnutia až na pár výnimiek sú známe dávno predtým, ako vôbec niekto má možnosť poslednú časť zhliadnuť, takže preto ma to nesmierne nasiera. K seriálu môžem povedať, že to boli fakt silné tri hviezdy, lebo sme dostali v malom balení fakt veľa - politické hry a intrigy, mocenské a miliardárske hry a intrigy, vedecké hry a intrigy, objavy, vzostupy, pády, atentáty, prevraty, hackeri, lovestory atď. atď. Škoda konca, pretože ten bol v tom správnom zmysle slova doslova WTF, že by človek veľmi chcel vedieť, ako to pokračovalo ďalej, aspoň si to prečítať, keď už nič iné. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že to bude jen zábavné letní guilty pleasure, ale nakonec si mě seriál získal víc, než jsem čekala. Tvůrci se cíleně drží nejrůznějších žánrových klišé, ale dokážou je zapracovat natolik poutavě, že jim to sežerete i s navijákem a po pár rozjezdových dílech je zaděláno na pořádnou závislost. Jedinou vadou na kráse je neuzavřený příběh. Naštěstí se nakonec dočkáme druhé série. 1. série - 90% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zmiešané pocity. Začalo to výborne, dejová linka ma dokázala veľmi rýchlo pohltiť, no postupom času sa mi prestalo páčiť ako sa príbeh vyvíjal. Pokiaľ sa tu riešil hlavne asteroid tak fajn - zaujímavé, no potom sa tu primiešalo veľa politiky, prevrat, občianska vojna, špionáž - no a to sú veci, ktoré nie sú práve mojou šálkou kávy. Narozdiel od väčšiny sa mi preto páčila hlavne prvá séria, tá druhá už výrazne menej. Navyše z konca som ostal rozčarovaný - rozuzlenie také o ničom a dosť zvláštne. Tvorcovia si asi ponechali otvorené vrátka, ale dosť pochybujem, že sa natočí aj tretia séria, či? Priemer. 60/100 ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si zcela jist co přesně tenhle seriál posílá do modré zóny... Jestli je to scénář a nebo režie. Jsem si ale jist, že je to jedna z těchto dvou věcí a nebo možná obě dvě.... Velice často jsem si totiž připadal jako bych koukal na parodii . Možná i díky tomu má tento seriál tak rozporuplné hdnocení.. Já jsem první sérii "Osolil" přísnými dvěma slunci. Drůhá série snad bude vyváženější a tvořená s rozumem. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Já se ptám proč? Nuda, kecy, příbory. Být to film, nejsem tak přísný, ale když si tvůrci dovolejí ztrácet můj drahocenný čas v tak velkým měřítku jako je ZASRANĚ DLOUHEJ SERIÁL.. tak ten odpad tomu prostě patří. U seriálů jsem přísnější. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě to neoslovilo celkem jsem čekal že to nějaký díl zvedne ale nic. Herecké obsazení celkem příjemné. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Scifi, vesmir, politicke konspirace, skvela akce a napeti a na konci druhe serie neuveritelny cliffhanger..naprosto skvele natoceno a ja jednoduse nechapu, ze pokracovani bylo zruseno. Proc?! My potrebujeme vedet, jak to skonci. Nejde prece nechat takto otevreny konec :( ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boží seriál. Baví a vůbec nenudí, jen pilot mi přišel slabší. Druhá série je opět skvělá, i když ji je vyčítáno, že se dostatečně nevěnuje asteroidu, ale pozornost upírá ReSyStu a vládnímu převratu, tak já to nevidím jako problém a ti, kdo ano, vidí problém v realitě - myslím si, že kdyby se blížil na Zemi asteroid, tak politika bude hrát velkou roli a může dokonce omezit nebo zarazit řešení, jak asteroid zastavit. ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Az na par klise se dejova linie tahne a vcucava pozornost. Dle komentaru tedy urcitou sortu lidi. Rozhodne doporucuju serial odkoukat v kratkem casovem horizontu. A posledni dil... spica! ()

ddf76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja skoncil po sestem dilu. Opravdu des a hruza. Scenar naprosta katastrofa, takovej brak by napsal i zak 8. tridy. Je to serial pro silne retardovene jedince. V dnesni konkurenci kvalitnich serialu nema sanci. ()

Trilobitter 

všechny recenze uživatele

Ze zajímavého námětu se stala zamotaná směsice těch nejtrapnějších klišé okořeněných tím, že se všichni chovají jako amorální čubky. Těžko vybrat, komu v seroši fandit a budu si muset nechat nastřelit nový vlasy, protože svoje původní jsem si vytrhal ze všech těch pavědeckých blbostí, které v první sérii zazněly. Nejférovějším řešením by byl zánik všech a doufám, že se toho v druhé sérii dočkám. První série jedna hvězda za námět, druhá za odvahu něco takovýho vydat na placeným Netflixu. ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

Strong Lucifer vibes here. Zábavné na sledování, akční, sympatické. Škoda konce po dvou sériích, klidně bych sledoval dál. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Je to sice fakt plné snad všech možných klišé, které by do toho šly dostat, ale díky poutavému a svižnému vyprávění se to dá tak nějak odpustit. Obě série vyrovnané bez nějakých výkyvů. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako ano... Od dob Armageddonu a Drtivého dopadu tady dlouho nic podobnýho nebylo... Ale to neznamená, že to musí být takováto příšernost!! Osobně to asi dosleduju, ale co se tady děje, to vážně stojí za to... Tolik brutálně nelogických kroků a celkově nelogického vývoje, jsem už dlouho neviděl... "Za cca 150 dní bude konec světa... Vyvinuli jsme technologii, která by to mohla zvrátit, ale raději ji prodám rusům, abych se stal v Moskvě nesmrtelným vědcem!" ...a takových perel je tam víc!! To jako vážně?! Kdo tohle napsal?? Kdo to schválil?? Kdo to natočil a povolil zveřejnit?? Ti lidi snad mají úplně vymetené hlavy... Nejsmutnější na tom je fakt, že jinak je to celkem slušně natočeno, herci jsou taky v pohodě, ale ten obsah je prostě hrozný... Já mám sci-fi a katastrofické moc rád a dokážu v těchto žánrech hodně přimhouřit oko (snesu i kanadské televizní sci-fi filmy!), ale absolutně nechápu, jak to může mít tady červená čísla... Dám tomu jednu hvězdu za snahu a žánr... jinak asi za nic... ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Původně 4 hvězdy jsem změnil kvůli neautentický novinářce, která mi lezla na nervy pokaždý, když se objevila - takže často, a kvůli dost často se opakujícímu ".... nesmím to nikomu říct, ale neuvěříš ....." jinak mě to dost bavilo ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

Je to propagandistický odpad. Sice jsem ještě plně nepochopil co to vlastně propaguje (nejvíce asi Muska), ale je to prostě absurdní, nelogická, technoblábolící slabota. Dvě hvězdy za to, že jedna za některé sympatické herce, druhá za to, že to je sci-fi. Nepochopím jak tohle mohlo dostat zelenou do druhé série a o tři hvězdy lepší Expanse dostala stopku. ()

Reklama

Reklama