Reklama

Reklama

Království

(festivalový název)
  • Chile Reinos (více)

Obsahy(1)

Alejandro je v prvním ročníku, Sofia dokončuje svou dizertaci a vlastně nejsou ničím výjimeční. Díky režii a přirozenému hereckému projevu přesto povstávají jako plné, životné postavy, jedineční zástupci svého druhu. Vyprávění s krutou otevřeností, výbornou pozorovací schopností a chladným realismem ukazuje anatomii univerzitního vztahu, lásky dvou mladých lidí. Jak dlouho hrdinové vydrží ve vztahu založeném na sexu? Vyprchají vášně, nebo se objeví nové, možná temnější? (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (3)

dhejbal 

všechny recenze uživatele

Z tohoto snímku jsme se mohli dozvědět, jak probíhá studentský život v Chile, aspoň to tak předeslali sami tvůrci ve Varech. Snad nebude moc velký spoiler, když prozradím, že studenti v Chile jsou zde vyobrazeni jako lidé, kteří mají ve svých bytech bordel, rádi pijí alkohol a mají spolu sex. Zkrátka nic převratného. ()

iN 

všechny recenze uživatele

Oproti snímku "Na konci světa", kde byl sex důležitým hybatelem děje, je tento bohužel velice plytký a pohlavní styk zde samoúčelný. Nevíme, proč si hlavní hrdinka chce ubližovat, nevíme proč se dala dohromady s prvákem, nevíme nic - a nic se během celého filmu nedozvíme. Kino Drahomíra jsme opustili před koncem filmu, už nám jel bus. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama