Reklama

Reklama

Dvojitý rande

  • Velká Británie Double Date
Trailer 1

Obsahy(1)

Seznamte se s roztomile neškodným panicem Jimem, kterému dívky nahánějí hrůzu. Kvůli zarputilému přesvědčení, že musí přijít v předvečer svých třicátin o panictví, však společně se svým namyšleným kamarádem Alexem podlehne krásným sestrám Kitty a Lulu, které se rády nechávají balit na baru a noci tráví s muži ve svém starém sídle. Přesto jsou stále panny a o svůj stav rozhodně nehodlají přijít. Své panenství si totiž schovávají pro jinou příležitost, k níž budou noční návštěvníky také potřebovat – nejlépe mrtvé! Vrznout si ještě nikdy nebylo tak zatraceně těžké. (Cinemax)

(více)

Recenze (38)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Má to originální námět, kde dvě slečny navštěvují po nocích bar a zabíjejí muže ve svém starém sídle, vše se zkomplikuje když narazí na dvojici 30 letého panice, který má z žen panickou hrůzu a jeho nejlepšího kamaráda, který je přesně jeho opakem. Velkým plusem je suchý černý britský humor, který zde funguje bezvadně a jako Komedie je film velmi vtipný, po hororové stránce zaujme vlastně jen finále, které vrcholí velkým šíleným fightem, který rozhodně překvapí i pobaví. Já se bavil fajn překvápko. 70% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dneska, když chcete sbalit holku, aby jste měli konto Billa Gatese a výcvik od Chucka Norrise. Vrcholový kousek této neškodné blbinky je souboj Alexe a Kitty a zasílání Alexových pomocných "balících" sms Jimovi . ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Anglická jednohubka s tak nějak akorát přidrzlým humorem, u kterého se sice zase tak smát nebudete, ale za to se můžete těšit na závěrečnou scénku, která mě z celého filmu pobavila nejvíce. A to přitom není tak vtipná, jako spíš dobře natočená. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dve ženy žijúce v starodávnom sídle si sem pravidelne privádzajú mužov, ktorých neskôr zavraždia. Tentokrát im do oka padne odrastený panic, ktorý ale nedokáže vydržať bez svojho otravného kamaráta. Preto sa rozhodnú vyskúšať dvojité rande, ktoré sa ale neskončí dobre a už vôbec nie podla pôvodného plánu. - Podarená zábava, ktorá ale funguje ovela lepšie ako komédia, než ako horor. Postavy sú sympatické a je velmi zaujímavé sledovať, ako dobre hrá pán Danny Morgan postavu, ktorú si sám napísal. S týmto som sa u hororu ešte nestretol, ale fungovalo to správne, takže to bola dobrá volba. Páčilo sa mi ešte aj sídlo miestnych žien, kde sa ale odohrávalo menej scén, než by mi vyhovovalo. Nebolo to zlé, ale prišlo mi to ku koncu už dosť naťahované a z hororového hladiska som ostal rovnako ako mládenci v tomto horore bez uspokojenia. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Nobody focks you sober!“ Podivný střih, uhrančivá psychopatka Kelly Wenham, funkční humorná struna (především zásunuchtivý anglický Gyllenhaal), jedna ostrá mezipohlavní pranice a dojemné vítězství neposkvrněnosti. Jako lehce hororová komedie o panické panice splnilo Dvojitý rande svůj účel s nadhledem.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Odľahčená, čierna komédia, postavená na pomerne originálnom, maximálne prihlúplom príbehu, ktorý mne osobne hneď od úvodu nesmierne sadol. Mám rád britský akcent a ešte viac ten ich “suchý” humor, takže za mňa palec hore. No, a i keď je toho z hororovej stránky, v ponuke akosi pomenej, Ja som sa bavil a vrelo odporúčam. Krvavé jatka však neočakávať .. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch lepších půlnočních filmů, aneb základem je humor. Sice mi klasicky přišlo, že někde ve 3/4 docházel trochu dech a že ještě pár minut vystřihout a odsejpalo by to víc, ale jinak spokojenost. 70 % ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Prvních 6 minut - vcelku zábavná úvodní sekvence a výtvarně nápadité titulky - mě příjemně navnadilo, ale jakmile na scénu nastoupil ten příšerný zrzek, můj zájem klesnul na bod mrazu (ani zbytek castu mě moc nenadchnul, naopak). Obecně tenhle typ zrzatých herců nemůžu vystát, ať už se jmenují Danny Morgan, Domhnall Gleeson, Kris Marshall... jakkoli. Současně jsem si při tom uvědomil, jak už mám alergii na všechny filmy o panicech, protože mi všechny přijdou neuvěřitelně stupidní, tento nevyjímaje. Hlavní mužské postavy se zde chovají jak naprostí idioti - nechápu, proč bych jim potom měl nějak fandit, aby si zachránili život. Děj mi ani nepřišel kdovíjak vtipný (o nějaké větší scenáristické invenci nemluvě) a film na mě místy dokonce působil až nepříjemně amatérsky. Spolu s výše zmíněným hodně nepříjemným obsazením je to pro mě další důvod, proč bych se tomuto filmu podruhé obloukem vyhnul. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemusím Horory ani komedie z Velké Británie, ale tohle se vážně povedlo. Na hlavní čtveřici se dívalo dobře, Dannymu, role panice sedla jako hrnec na prdel a Kelly je opravdu sexy kus. Má to skvělou atmosféru, úvodní ubodání fakt výborný a závěrečný fight velice povedený. Možná se to v průběhu táhlo, ale mně osobně to vůbec nevadilo. Bavil jsem se, doporučuji. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zhovadilosť už svojím nápadom. Dve fakt škaredé panny, to je fakt prekvapenie že Angličanky, si natrhnú dvoch ešte škaredších panicov, prekvapenie zas Angličania, a chcú ich zabiť. Celá pointa uniká. Ani horor ani komédia. Čistá zbytočnosť. Jediný dôveryhodný tam bol Michael Socha, pretože fakt hral jak socha. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Double Date vnímam ako britskú odpoveď či variáciu na o rok staršiu Noc Panica, ktorá síce zďaleka nie je márna, obsahuje niekoľko správne uletených momentov a väčšinu minutáže ma bavila, v miere šialenosti, úchylnosti či odpornosti však spomínanému španielskemu kúsku môže len ťažko konkurovať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První třetina mě nijak zvlášť nezaujala, ale jakmile se hlavní hrdina dostavil na narozeninovou party, začal jsem se smát a už mě to nepustilo. Vše pak gradovalo v opuštěném sídle obou sester parádní rvačkou. Vedle všech šíleností protkaných anglickým humorem potěší i herci na čele s Kelly Wenham, která je doslova brutálně sexy. 70% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Double Date aneb skvělý mix černého humoru, absurdity a hororových prvků. Jen škoda té přepálené stopáže a několika hluchých a zbytečných scén. PS: Bitva mezi Kitty a Alexem jednoznačně patří ke zlatému hřebu celého snímku! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čierna komédia u ktorej krvavý a akčný humor skutočne funguje. Štvorica (v zložení sexy kosť, sexy hlas, zrzavá trapka a sebavedomá trapka) zažila divokú noc. Pobavil som sa, minutáž zvolená ideálne, herci neokukaní. Vrcholom bol určite súboj medzi Alexom a Kitty. Film o ktorom sa nehovorí, ale zaslúžil by si to. Nie je to diamant, ani zlato, ale jeden príjemne divný večer Vám zaplatí a ešte zostane aj na kondomy. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Ani pořádný horor, ani komedie, takto bych film pojmenoval. Nejprve jsem čekal, něco na způsob Blbí a blbější a vážně, trochu humoru, celkem příjemné charaktery, které si člověk oblíbí. Bohužel sranda se zde vyskytuje velmi dietně, což jsem zjistil velmi záhy. Na závěr dojde teda i na tento ´horor´, kde spíš je to parodie na hodně céčkový žánr mezi hororem a blbostí. Nedoporučuji. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Double Date mi v paměti utkví už jen proto, že jsem ho nestihla za jeho časů ve Varech a ještě rok poté nebyl k sehnání , i kdyby jen s anglickými titulkami a dopídit se k němu mě stálo opravdu dost úsilí. No ale už ho mám za sebou a jsem fakt hrozně ráda, že ten hon stál za to a Benjamina Barfoota společně s Dannym Morganem oceňuji za to, že dokázali jejich debut udělat tak vtipný a zároveň krvavý bez stop po trapnosti a klišovitosti. Nechyběl typický britský humor a spousta šílených vedlejších postav (rodinná oslava byla fakt bizár). Závěr sice nebyl asi úplně to,co jsem čekala a nabralo to trochu šílené otáčky, ale vesměs tomu nemám co vytknout, protože jsem se bavila královsky. Super festivalovka. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd dávám hlavně i z důvodu že mám prostě slabost pro britské černohumorné horor/komedie. Příběh o panicovi a jeho kámošovi -který se snaží tvářit že ojel každou na kterou upřel svůj zrak- kteří se omylem zapletou s vraždícími sestrami mě prostě bavil. To hlavně díky skvělému obsazení, nápaditému humoru, vtipného střihu a ta bitka na závěru neměla chybu. Takže pecka, ale jen toho góru mohlo být víc (prakticky tam žádný není až na jednu mini scénu) ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Jako komedie funkční, jako horor nikoli. Tyhle dva žánry vedle sebe prostě až zářný výjimky nefungují. Ale překvapivý závěr, skvělý Danny Morgan a závěrečný souboj z tohoto filmu rozhodně dělají nadprůměrnou podívanou. ()

Reklama

Reklama