Reklama

Reklama

Dvojitý rande

  • Velká Británie Double Date
Trailer 1

Obsahy(1)

Seznamte se s roztomile neškodným panicem Jimem, kterému dívky nahánějí hrůzu. Kvůli zarputilému přesvědčení, že musí přijít v předvečer svých třicátin o panictví, však společně se svým namyšleným kamarádem Alexem podlehne krásným sestrám Kitty a Lulu, které se rády nechávají balit na baru a noci tráví s muži ve svém starém sídle. Přesto jsou stále panny a o svůj stav rozhodně nehodlají přijít. Své panenství si totiž schovávají pro jinou příležitost, k níž budou noční návštěvníky také potřebovat – nejlépe mrtvé! Vrznout si ještě nikdy nebylo tak zatraceně těžké. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd dávám hlavně i z důvodu že mám prostě slabost pro britské černohumorné horor/komedie. Příběh o panicovi a jeho kámošovi -který se snaží tvářit že ojel každou na kterou upřel svůj zrak- kteří se omylem zapletou s vraždícími sestrami mě prostě bavil. To hlavně díky skvělému obsazení, nápaditému humoru, vtipného střihu a ta bitka na závěru neměla chybu. Takže pecka, ale jen toho góru mohlo být víc (prakticky tam žádný není až na jednu mini scénu) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Prvních 6 minut - vcelku zábavná úvodní sekvence a výtvarně nápadité titulky - mě příjemně navnadilo, ale jakmile na scénu nastoupil ten příšerný zrzek, můj zájem klesnul na bod mrazu (ani zbytek castu mě moc nenadchnul, naopak). Obecně tenhle typ zrzatých herců nemůžu vystát, ať už se jmenují Danny Morgan, Domhnall Gleeson, Kris Marshall... jakkoli. Současně jsem si při tom uvědomil, jak už mám alergii na všechny filmy o panicech, protože mi všechny přijdou neuvěřitelně stupidní, tento nevyjímaje. Hlavní mužské postavy se zde chovají jak naprostí idioti - nechápu, proč bych jim potom měl nějak fandit, aby si zachránili život. Děj mi ani nepřišel kdovíjak vtipný (o nějaké větší scenáristické invenci nemluvě) a film na mě místy dokonce působil až nepříjemně amatérsky. Spolu s výše zmíněným hodně nepříjemným obsazením je to pro mě další důvod, proč bych se tomuto filmu podruhé obloukem vyhnul. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čierna komédia u ktorej krvavý a akčný humor skutočne funguje. Štvorica (v zložení sexy kosť, sexy hlas, zrzavá trapka a sebavedomá trapka) zažila divokú noc. Pobavil som sa, minutáž zvolená ideálne, herci neokukaní. Vrcholom bol určite súboj medzi Alexom a Kitty. Film o ktorom sa nehovorí, ale zaslúžil by si to. Nie je to diamant, ani zlato, ale jeden príjemne divný večer Vám zaplatí a ešte zostane aj na kondomy. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemusím Horory ani komedie z Velké Británie, ale tohle se vážně povedlo. Na hlavní čtveřici se dívalo dobře, Dannymu, role panice sedla jako hrnec na prdel a Kelly je opravdu sexy kus. Má to skvělou atmosféru, úvodní ubodání fakt výborný a závěrečný fight velice povedený. Možná se to v průběhu táhlo, ale mně osobně to vůbec nevadilo. Bavil jsem se, doporučuji. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zhovadilosť už svojím nápadom. Dve fakt škaredé panny, to je fakt prekvapenie že Angličanky, si natrhnú dvoch ešte škaredších panicov, prekvapenie zas Angličania, a chcú ich zabiť. Celá pointa uniká. Ani horor ani komédia. Čistá zbytočnosť. Jediný dôveryhodný tam bol Michael Socha, pretože fakt hral jak socha. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama