Reklama

Reklama

Všechny prachy světa

  • USA All the Money in the World (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Film sleduje únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III (Charlie Plummer) a zoufalou snahu jeho milující matky Gail (Michelle Williams) přesvědčit Johnova miliardářského dědečka (Christopher Plummer), aby zaplatil výkupné. Když to Getty senior odmítne a narůstá prchlivost a brutalita únosců, snaží se Gail jeho rozhodnutí zvrátit. Když život jejího syna visí na vlásku, obrátí se zoufalá Gail na Gettyho poradce (Mark Wahlberg) a sotva myslitelné spojenectví v závodě s časem nakonec ukáže, že bezpodmínečná a trvalá láska má větší hodnotu, než peníze. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lacike

Podla mna ho chcel odstavit niekto velmi mocny. To obvinenie zo sexualneho obtazovania je len nastroj nato.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JohnnyV

JohnnyV (hodnocení, recenze)

Scott je stejně sračka, která už nic pořádnýho netočí. Plummer by se mu na to měl vykváknout a bylo po legraci.

Visáč

Visáč (hodnocení, recenze)

Spacey je rádioaktívny a všetky projekty kde figuruje, idú silne do kopru. Ridleyho krok je vzhľadom k blížiacemu sa datu preméry hodne "bold", ale pochopiteľný. Ak sa chce udržať aspoň teoreticky v hre o nominácie na Oscara a vyhnúť sa katastrofickému scenáru u pokladen kin, sú pretáčky jedinou rozumnou voľbou.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Já jen doufám, že tejden po premiéře verze s Plummerem se objeví obvinění, že Plumer vojel všechny ty děti z filmu Za zvuků hudby a že Ridley pohlavně zneužíval už od mala svýho bráchu a ten proto skočil z mostu. To pak bude teprve fičák.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ForGump

ForGump (hodnocení, recenze)

Přetáčení rolí - to už je velmi humorné. Doufejme, že to Kevin přežije a dostane šanci se vrátit. Dostal ji drogově závislý Casey Affleck, včetně Oscara, i Mel Gibson za jeho kecy v kleci.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No, v tom by až takový problém nebyl. Ve všech těch dalších již ano. Stěží se Ridleymu divit. Spacey v tom měl spíše roli vedlejší a z businessového hlediska je to plně pochopitelné. Spíše je na tom zajímavé, že tento týden měl mít film premiéru na festivalu. Navíc se premiéra v široké distribuci ani nebude odkládat čili ta Kevinova role musela skutečně být rozsahem malá. Vtipné však bude, pokud by za ní Plummer dostal Oscara ,-)

na příspěvěk reagoval Lokutus

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

tak sa na to pozrime stačí aby nejaký neznámy človek obvinil niekoho z niečoho čo sa vraj stalo pred 30timi rokmi a hneď ho vystrihnú z filmu a preobsadia, ale násilník a kriminálnik Mark Wahlberg im neprekáža

olmikee

olmikee (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No ono se údajně objevilo pak více lidí než ten koho zmiňuješ ty, ale nevím dál jsem to nějak nezkoumal. Celá tahle náhlá moralizující vlna obviňování mě přijde dosti úsměvná. Každopádně je to škoda a uvidíme jaký to bude mít vliv na výsledný film.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a to jen protože Spacey, před třiceti lety, nějakému druhořadému zpěvákovi/debilovi řekl něco, co si ani sám Spacey nepamatuje, to je ale píčovina. Jako já nejsem nijak velký fanoušek Spaceyho, ale uznávám ho a respektuji ho jako kvalitního herce, kterej to prostě umí a dává to. Takže se omlouvám, ale s tímhle ať jdou do řiti. 

na příspěvěk reagoval olmikee, DaViD´82

olmikee

olmikee (hodnocení, recenze)

Myslíte že produkci nějak ovlivní skandál okolo Kevina Spacey?

na příspěvěk reagoval packa

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

olmikee

To je otázka, zda to bude více o tom "mém" uneseném Gettym či o tom "tvém" zámožném... Předpokládám, že ve filmu budou oba.

Delock

Delock (hodnocení, recenze)

Toho Spaceyho by jsem tam nepoznal. Ale nevypadá to úplně blbě...

Související novinky

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (více)

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama