Reklama

Reklama

Všechny prachy světa

  • USA All the Money in the World (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film sleduje únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III (Charlie Plummer) a zoufalou snahu jeho milující matky Gail (Michelle Williams) přesvědčit Johnova miliardářského dědečka (Christopher Plummer), aby zaplatil výkupné. Když to Getty senior odmítne a narůstá prchlivost a brutalita únosců, snaží se Gail jeho rozhodnutí zvrátit. Když život jejího syna visí na vlásku, obrátí se zoufalá Gail na Gettyho poradce (Mark Wahlberg) a sotva myslitelné spojenectví v závodě s časem nakonec ukáže, že bezpodmínečná a trvalá láska má větší hodnotu, než peníze. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

To nahrazení je fraška samo o sobě, ale... viděli jste, kdopak je nominovaný na Zlaté globy? Christopher Plummer.xD xD xD

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Záminka? Imho damage control, společnost ScottFree je jedním z koproducentů, přítomnost Spaceyho ve filmu i v propagaci by mohla uškodit snímku nejenom na tržbách, ale i - vzhledem k datu distribuce, námětu atd. - na potenciálních oscarových nominacích (oceněních). Čirý pragmatismus. 

 

Těžko říct, jestli Scott chtěl opravdu od počátku Plummera, nebo s tím přišli až ex post, protože se to hodí z hlediska pr.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Tak o ty sexuální kauze si myslím svoje, ale že posloužila jako záminka k tomu aby ho vyndali, páč už ho tam Rejža nechtěl předtím to je zmrdstvi a kdyby měl Plummer důstojnost, tak to odmítne a hotovo. Za tím si stojím.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jako že nemůže hrát roli, kterou podle slov režiséra měl hrát původně, protože tím nahradil obviněného sexuálního predátora obtěžujícího nezletilé chlapečky? 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

Tak zas po dlouhý době film, kterej je na kino jako dělanej, s hudbou od Pembertona, lokace v Římě, režie Ridley... a premiéra až na konci ledna :(((

Napul

Napul (hodnocení, recenze)

Tak ono se zdá, že je to celé nakonec úplně jinak. Scott údajně prý do role chtěl vždycky Plummera, ale studio mu vnutilo Spaceyho, protože prostě chtěli do filmu větší hvězdu a bylo jim jedno, že přemejkapovaný Spacey v té roli působil spíš jak karikatura. A když teď prosákli na povrch tyhle skandální zvěsti, Scott toho jen lehce využil aby si na poslední chvíli do filmu protlačil herce kterého původně chtěl a do kouta zahnané studio najednou nemělo zas takový problém mu vyhovět. Takže to celé není ani tak o úzkoprsosti, jako spíš o castingových čachrech a "správného načasování" jednoho skandálu, který režisérovi nahrál do karet.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Trailer nazujal, snad to nebude podobně nudná hovadina jako Konzultant.

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Porovnávám si oba trailery a dá se k tomu říct tohle: Výměna herců tomu jenom prospěla. S Christopherem Plummerem je to celá totálně uvěřitelné. A nejlepší na tom je, že ona změna není v traileru vůbec poznat, pokud by tedy někdo neznal produkční historii tohoto filmu. Všechno to do sebe krásně zapadá. Ridley Scott a Christopher Plummer mají přede mnou obrovský respekt.

fleker

fleker (hodnocení, recenze)

valentaj

já doufám že ty lidi co na to chtěli jít ten film zasabotujou, nebo ještě lépe budou vyhrožovat tím že pokud se to přetočí, tak na ten film nepůjdou..nějaká 30 let stará událost, která kdoví jestli vůbec byla.. to jako začnou přetáčet i ostatní jeho filmy? protože ty byly taky natočeny po té události..

 

a někdo by se měl zeptat Poma, jestli taky něco podobnýho chystá 

Uživatel fleker smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ja som hlavne zvedavy, ci zvitazi stary dobry mamon a ci sa na blu-ray dockame aj verzie so Spaceym, ked uz je komplet hotova alebo ju navzdy zavru do trezora. Pripadne by sa mohli pochlapit pirati a hodit ju na web.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Lokutus

Lokutus (hodnocení, recenze)

DaViD´82

ale odkládá... původně byla plánovaná premiere na AFI příští týden, která se i tak stíhala jen velmi stěží, a pak uvedení do distribuce už 9/12... i když jde tedy o posun jen o pár týdnů, i tak se s filmem šoupe... tedka bude mít spíš limitovaný uvedení 22/12, aby se kvalifikoval na letošní ceny a širší distribuci s největší pravděpdoobnější až začátkem příštího roku.

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

ak je pravda čo sa hovorí, kde boli tí čo o tom vedeli a nič nepovedali? teraz samozrejme hrdinsky ukazujú prstom ked začali aj iní ,ale kolkí  z nich hovoria pravdu či nezveličujú,len preto ,že je bi/homosexuál? prípadné obete jeho excesov nepočítam,tam je mlčanie pochopitelné..

ak je to celé pravda a obtažooval malích chlapcov,má čo si zaslúži..ale to my z určitostou nevieme a nikdy vediet nebudeme takže nie je na nás súdit a robit závery či také alebo onaké.

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (více)

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama