Reklama

Reklama

Všechny prachy světa

  • USA All the Money in the World (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Film sleduje únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III (Charlie Plummer) a zoufalou snahu jeho milující matky Gail (Michelle Williams) přesvědčit Johnova miliardářského dědečka (Christopher Plummer), aby zaplatil výkupné. Když to Getty senior odmítne a narůstá prchlivost a brutalita únosců, snaží se Gail jeho rozhodnutí zvrátit. Když život jejího syna visí na vlásku, obrátí se zoufalá Gail na Gettyho poradce (Mark Wahlberg) a sotva myslitelné spojenectví v závodě s časem nakonec ukáže, že bezpodmínečná a trvalá láska má větší hodnotu, než peníze. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (259)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Úmornost. Pocitově šíleně dlouhý drama s jistou Scottovou režií a naprosto zbytečnou tváří Marka Wahlberga. Reálné události jsem neznal, takže nemám s čím srovnávat. Film se ale proslavil hlavně díky přeobsazení Kevina Spaceyho. A Christopher Plummer je ve svý roli více než v pohodě. Je cítit, že byl Scottovou první volbou. Film jinak stojí za starou bačkoru. Nestrhne, nezaujme, nenadchne, unudí. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Rád se vyhnu rádoby odborným kecům o tom, jak je film mdlý. Protože se mi líbil. Ta „mdlá“ linka byla promyšleně pomalá, na nic si nehrála a ten mírně studený odstup vycházel z prostředí, ve kterém se odehrával. A to skutečném prostředí, jak bylo zdůrazněno nejen na začátku, ale hlavně na konci – podle skutečné události. Ten dědek byl nádherným zosobněním lidí, kteří jaksi „trpí“ v životě určitým nadbytkem. Malý postřeh na závěr: dříve se mohlo v letadlech kouřit? Ti kuřáci jsou fakt hovada. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Body nahoru za to, že je to based on true story, ale body dolů za to, že za celých 132 minut člověk nepochopí logiku miliardáře Gettyho. Tak měl ta vnoučata rád, nebo neměl? Proč nechtěl zaplatit? Co to mělo znamenat, že nesměl utrácet peníze, pouze je investovat? Námět tuze zajímavý, ale provedení neuspokojí. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Režisér Ridley Scott nám zase něco natočil .Ale ,za jakou cenu.Herecké obsazení ,herecké výkony herců ,tak to je 50/50.Herecké výkony postrádají napětí a tu brusinkovou štávu od gumídků asi ,tak .Michelle Williams zase sekundovala pěkně Wahlbergovi to je ,tak vše .Čekal sem lepší kousek.Ridley Scott doufám že, ještě někdy natočí lepší film než tento a nebo at se odebere do důchodu.60% víc ani ne. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Za mě to dramatické ani moc nebylo. Spíše dobře zrežírovaná nuda, kde mě kupodivu nejvíce bavilo aledovat vztahy uvniř rodiny, než to co se dělo na venkově. ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Politicky korektní Scott sice ustoupil meetoo křiklounům, ale odvedl veskrze průměrnou práci, plnou nelogičností, faktografických nepřesností a svých oblíbených klišé a stejně svou úlitbou jen vzbudil zvědavost jak roli Gettyho st. dal Spacey. Zasloužený odpočinek volá. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Kdo má Všechno..chce ještě více...a samozřejmě nepustí ani chlup..rodina..nerodina.. až urizle ouško..:) s tím trošku hne.. Neskutečně nudné.. zdlouhavé..nic se neděje..asi je mi úplně jedno jestli Paulovi uříznou třeba koule.. právě.. ty film postrádá..20%..od Scotta bych čekal asi tak o kilometr více.. než tuhle padesáti hodinovou.. břečku... ()

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Jenom díky tomu, že to má nálepku "životopisný" a na chvilku mě to zaujalo, tak nehodnotím hůř. Taková "obyčejná kriminálka" s výkupným. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Michelle Williams bola v tomto filme strašne krásna, bezhranične. Vynikajúci námet, veľmi umne spracovaný a herecky správne obsadený je zárukou dobrého filmu. Tomuto filmu kraľuje jednak Michelle a to nie len svojou krásou, ktorá vychádza z jej až neuveriteľne obyčajnej prirodzenosti, no najmä svojim herectvom pretože bola skvelá a na druhej strane absolúúúútne dokonalý Christopher Plummer, ktorý zahral bezcitného strýka držgroša totálne oskarovo. Mám dojem, že Marky Mark tam bol tentokrát iba do počtu. Ridley Scott je pán režisér a dráme o neľudskom únose dal správne grády správnym vedením hercov profesionálov. Technicky dokonale bola zvládnutá aj jediná nazvyme to akčná scéna. Hrala prvú ligu. Máme tu typický príklad, miestnymi rádoby odborníkmi, hodnotením zdevastovaného filmu. Našľahali tu dvojky, trojky a za to by mali prejsť vzorovou kastráciou. Dávam odporúčanie, film pozerajte a hviezd sa nebojte. Majstrovská krimi dráma za 90, ktorá spĺňa najvyššie kritéria. John Paul Getty bol ***** s veľkým K. ()

Anomiska 

všechny recenze uživatele

Dlho som rozmýšlala, ako ohodnotiť film. Prvá polovica na mňa pôsobila zdlhavo a hlavne chladno. Ani jeho mama mi neprišla velmi sklúčená. Druhá polovica bola o niečo lepšia a aj ma začal zaujímať osud úbohého Paula. Zajímavé tvrdenie deda, že by zaplatením výkupného ohrozil ostatné vnúčatá a keď umrel, tak dedili len Gailine deti, že sa stala správcom majetku práve ona... ()

Emjecko 

všechny recenze uživatele

Až příliš jsem se nechal ovlivnit negativními ohlasy, ani trailer mě nezaujal. O to příjemněji jsem byl však překvapen. Neustále očekávání špatného nahradilo nadšení. Nadšení z příběhu, dialogů, postav (ačkoli nesouhlasím s vymazáním Kevina Spaceyho a celkově s honem na čarodějnice #MeeToo, musím uznat, že Christopher Plummer byl výborný), z poklidného tempa, které nepotřebovalo adrenalinové injekce v podobě účelových akčních scén, i bez nich si film udržel mou pozornost. Celkově jsem měl po promítání velmi dobrý pocit. Peníze si s sebou do hrobu sice nevezmete, ale na Všechny prachy světa se určitě podívat můžete. Rozhodně nejsou ztráta času a vážně teď přemýšlím, že zhlédnu Covenanta, jestli mě náhodou taky nepřekvapí... ()

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Priemerny film v ktorom hra prim CH.Plummer ktory lakomeho stareho bohača zahral vyborne.Filmu nepomaha ani to že je doslovny a priliš servilny. ()

Související novinky

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (více)

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

Kevin Spacey si zahraje v italském dramatu

24.05.2021

Po četných obviněních a kauzách se v Hollywoodu před pár let zavřeli herci Kevinu Spaceymu dveře. A prozatím to nevypadá, že by se mu ještě někdy mohly otevřít. Nyní se ale herci přesto podařilo… (více)

Zemřel Christopher Plummer

Zemřel Christopher Plummer

05.02.2021

Z Ameriky přichází velmi smutná zpráva. Dnes ráno ve svém domě v Connecticutu zemřel legendární kanadský herec a držitel Zlatého glóbu i Ceny akademie, Christopher Plummer. Populárnímu tvůrci známému… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama