Reklama

Reklama

Nejpodivnější případy forenzních znalců

(seriál)
  • USA Extreme Forensics

Obsahy(1)

14. díl: V tichém městě na řece Mississippi se ztratil nadšenec období občanské války. O pár měsíců později je na parkovišti pro kamiony nalezena pohřbená lebka a vyvstává další záhada.

15. díl: V motelu v New Jersey se ozvou výstřely a dva stavební dělníci leží mrtví. Policii se nepřihlásí žádní svědci, ale najdou se důkazy, které policisty přivedou na stopu vraha.

16. díl: Komunita v poklidné venkovské jezerní oblasti v Minnesotě je v šoku poté, co se ztratila 19letá dívka. Policie zjistí, že pachatelem zapáleným pro vraždu je solární fyzik.

17. díl: Na hřbitově v Ohiu je brutálně zbita a zavražděna 15letá dívka. Forenzní experti musí pro dopadení vraha udělat nemožné, a to objevit vzorek DNA, přestože nemají žádné stopy.

18. díl: Soutěska řeky Columbia je dějištěm tragické dopravní nehody. Na místě je řada důkazů, které do sebe nezapadají. Když lékař prohlédnul oběť nehody, vyvstala řada dalších otázek.

19. díl: Tělo pohřešovaného muže, nebo spíš některé jeho části, se objeví v okrese Lone Star Cattle. Dokáže začínající toxikolog pomoci tento zločin vyřešit?

20. díl: V 50. letech v kanadském městě zmizela mladá dívka. Když bylo nalezeno její tělo v lese, podle všeho byla znásilněna a uškrcena. Hlavní podezřelý je její 14letý soused.

21. díl: Tři zedníci jsou nalezeni mrtví ve stodole u luxusní nemovitosti. Místní úřady jsou zločinem překvapeny. Bylo to nepovedené vloupání, nebo něco mnohem temnějšího?

22. díl: Studentka Jodi Sanderholmová se nevrátila domů a díky stopám, které policii poskytl její taneční soubor, se podaří vypátrat vraha. Mohl by jediný chlup z paže vyřešit celý případ?

23. díl: Leann Fletcherová je nalezena zastřelená ve své ložnici a Dawn Fletcherová je znásilněna a zabita, když někomu hlídá dům. Forenzní věda je pro vyřešení těchto případů klíčová.

24. díl: 31letý prodejce Joel Marino je zavražděn v uličce vedle svého domu v Madisonu ve Wisconsinu, jednom z nejbezpečnějších měst Ameriky. Vražednou zbraní je pouhý nůž na loupání.

25. díl: 82letá Edna Jonesová zemřela při úmyslně založeném požáru a když úřady případ vyšetřovaly, zjistily, že požár založil sériový žhář. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Super dokument plny pravdivych zaberu, rozhovoru a faktů. Bohuzel bych byl radeji, kdyby tento dokument nikdy nebylo potreba natocit, nebot zemrelo hodne lidi, kteri byli uneseni a zabiti. Tyto odporne ciny jsou bohuzel pravdive. Alespon nam dokument muze ukazat, jak precizni a sikovni mohou byt vysetrovatele. ()

Reklama

Reklama