Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luna je chytrá, vyrovnaná a bezstarostná sedmnáctiletá dívka, která tráví společně se svou rodinou idylickou letní dovolenou na horské chatě. Jejich prázdninová pohoda se však rázem promění v noční můru – cizí muži zajmou rodinu jako rukojmí a zabijí Luniny rodiče i sestřičku. Luně se jen o vlásek podaří uniknout, vrazi jí jsou ovšem v patách. Dívka brzy zjistí, že žila celou dobu ve lži – její otec byl ruský tajný agent a rodina mu sloužila jen jako krytí. Takhle strávil v Německu dvacet let. Když byl odhalen německou zpravodajskou službou BND a musel zradit své druhy, podepsal tím jejich rodině rozsudek smrti. Luna najde útočiště u tichého samotáře z Afghánistánu Hamida, otcova nejlepšího přítele, který byl stejně jako on ruským agentem. Hamid chce propašovat Lunu pryč ze země, ale ona nedokáže odejít, dokud nepomstí smrt své rodiny. S Hamidovou pomocí se vydá hledat vrahy, aby je přiměla zaplatit. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát na GO uplně jiný film, ale všechno mělo mělo celkem dlouhou stopáž a tak jsem vzal za vděk tímhle německým kouskem a musím říct, že i přes pár "náhod" měl film tempo a zajímavou zápletku. Zrovna v tomhle žánru bych nečekal, že němci budou kvalitní, ale jen dobře. Lepší tři. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Niekoľko veľmi dobrých scén sa nájde, hneď úvod možno považovať za najlepšiu časť filmu a to je nepochybne škoda. Potom sa dej až príliš sústredí na ruských agentov, ktorí pôsobia v Nemecku (ešte máme v živej pam§ti brainwashing ohľadom ruskej hrozby) a to nepochybne celému príbehu uškodí, rovnako ako záver v ktorom jedno videjko jednej žabky bez akýchkoľvek dôkazov rozhýbe hon na ruských agentov a zamáva aj nemeckými tajnými sluťbami. Škoda, op§ť film s nevyužitým potenciálom. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přirovnal bych to k jedné knize, kterou tu stejně podle mě nikdo nezná. A tak snad jen dodám, že je to po příběhové stránce takové levné, až brakové, ale v rámci hlavní postavy Luny a celého toho technického zpracování, nemůžu jinak, než dát tři hvězdy. Já se docela i bavil. Takový young adult thriller, co je technicky docela i na úrovni. ()

unrocker 

všechny recenze uživatele

Tak není americky dokonalý thriller, ale námět není špatný a příběh docela chytne a nepustí... je tam trochu pritahlych dějových linek ale jinak to jde ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama