Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rey, AhsokaTano, JynErso, Princezna Leia, Sabine Wren a další ikony předaleké galaxie na vás budou čekat v nové mikro-sérii Star Wars: Síly osudu. (Disney Channel)

Recenze (24)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Niekedy je neuveriteľné, čo všetko sa zmestí do troch minút. Tento "seriál" je milým doplnkom sveta Star Wars. A o to milšie je to, že epizódy sú o ženských charakterkách. Rey, Ahsoka Tano, Jyn Erso, Princezna Leia, Sabine Wren a dalšie ikony preďalekej galaxie na vás budú čakať v tejto mikro-sérii Star Wars: Sily osudu. Najviac ma bavila epizóda s Jyn Erso. Mám ju rád a je to asi moja najobľúbenejšia ženská postava zo Star Wars, takže to asi nieje ani prekvapujúce. Kedže každá epizódka má len 3 minúty, nieje veľa času na nudu a deje sa toho veľa a samozrejme akcia prichádza po prvých sekundách. Pre mňa ako milovníka Star Wars povinná záležitosť a dozvedel som sa o našich hrdinkách zase niečo nové. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

6x Ahsoka, 2x Jyn Erso, něco s Rey a 1x ta blbá, tlustá a totálně zbytečná asiatka Růže (z růže kvítek vykvet nám, radujmééée se), bleuurgh (ještě že v tomto př. jsou ty díly jen 2min.) a několikráte Leia a spol. včetně Endoru. Dohadování Hana a Leii o tom, zda Ewokové mohou upécti stormtroopery, je top!!!:))) Pro mě ovšem zcela zbytečné díly se Sabine (nic proti ní), kterou známe snad již dostatečně z jistého tv s., takže její 2min. jednohubky jsou k ničemu. Je ovšem fakt, že by se nic nestalo, pokud by průměrná stopáž činila aspoň 5min. páč, co tak asi stihnete za 2-3min., že? Paradoxně, právě Ahsoka zde vypadá lépe, než v celém CW v.2.0 dohromady. P.s. rozhodně potěšila Syndula na Endoru (nečekané) a setkání Leii a chlupáče s Maz Kanatou, v němž Leia získá onen převlek, ve kterém pak jde zachrániti svého budoucího manžela do Jabbova paláce. Oh, pardon, to jsem pořád ještě u Zahna. Vypatlanec Abrams a spol., nám přece naservírovali jinou verzi, která satanžel platí. No, pro mě tedy v životě, ne. Novou trilogii sice tak nemusím, ale řada nových postav se mi líbí. A není jejich vina, že jsou ve stupidních filmech, no ne? ()

Reklama

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Za lowcostový obsah a lowcostové spracovanie (a to sa ešte chvalabohu v druhej sérii animácie zlepšili!) bude aj lowcostové ohodnotenie. Jedna hviezdička za dabing od pôvodných hercov. Prvých pätnásť časté je skutočne tragických, našťastie potom sa občas vyskytne niečo, čo má hlavu a pätu a prispeje to do sveta SW. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Zhliadnutá prvá i druhá séria a za mňa spokojnosť. Síce nie úplná, ale vidím ako tu ľudia na to iba hundrú, a preto prilepšujem. Áno je to pre deti, áno je to od Disney, a preto to je také aké je. Ale väčšina je tu banda zabrzdených debilov čo sa nechajú unášať prúdom debility na čsfd, a tak väčšina hodnotení a názorov tu stojí fakt za hovno. Vadí im, že je to krátke, vadí im tamto, vadí im všetko. Vy debilkovci, a to, že je to o Star Wars vám náhodou nevadilo? Nechápem prečo sú niektorí ľudia tak primitívni a nechajú sa ovplyvňovať sračkami typu: je to od Disney = je to o hovne. Pozrú dve časti, pomädlia si ruky, popukajú prsty, a potom napíšu naozaj vyčerpávajúci komentár typu: disney bla bla sračka. Vypnú počítač, a ešte týždeň sú pyšní na svoj yntelygentní skvost na čsfd. Mňa osobne čo trápilo bolo to, že to bolo celé o Rebeloch a light side. Dark side tu nedostala žiaden priestor. A mužské pohlavie teda tiež moc nie. Sú to krátke sketche, nechápem prečo v tom hľadáte príbeh. Si pozrite teda plnohodnotný seriál o Star Wars ako je Clone Wars. Ale samozrejme na to tiež budú niektorí pindať, lebo ako inak je to pre deti.... ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Je sice hezký, že je to na YT k dohledání zadara ale to je tak asi všechno...Příběhy jsou nemastné, neslané, nevtipné, nepřinášejí absolutně nic nového, žádná zásadní akce se tam taky neděje (a žádné výmluvy že se toho s dvěma minutami moc vymyslet nedá, LEGO jasně ukázalo že to jde)...A hlavně- NESKUTEČNĚ ODPORNÁ ANIMACE! Chápu že to má být zaměřené na ženský hrdinky ale to fakt neznamená, že jako ženská má vypadat i Anakin, Luke a z nějakého důvodu taky Yoda (proti tomuhle byly první animované Clone Wars skvostem!). Prostředí i postavy jsou hrozně odbyté, naanimované mi to, na to že je to oficiální, připadá taky dost lowcost...Pokud chcete vy, nebo vaše děti, kouknout na nějaký kraťas ze světa SW rozhodně sáhněte po LEGO Star Wars a tomuhle se vyhněte OBLOUKEM....PS: Mark Hamill by neměl ztrácet svůj čas nad dabingem věcí jako je tohle. EDIT: Sáhněte po mnohem lépe vizuálně i příběhově zvládnutému SW: Galaxy of Adventures. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Seriál se hlavně zaměřuje na ženské protagonisty filmů a televizních seriálů Star Wars: Jyn Erso, Padme Amidala, Ahsoka Tano, Leia Organa a Rey. (Vyhnalik)
  • Seriál se odehrává během různých období ve vesmíru Star Wars mezi okamžiky filmů a televizních pořadů. (Vyhnalik)

Reklama

Reklama