Reklama

Reklama

Trauma

  • USA Trauma
Trailer 1

Obsahy(1)

Štyri dievčatá zo Santiaga sa vyberú do vidieckej oblasti, kde chcú stráviť víkend plný zábavy. Bezbranné slečny sa namiesto príjemného víkendu dostanú do spárov miestnych buranov, ktorí využijú ich príchod pre svoju vlastnú potrebu a dievčatá brutálne prepadnú a znásilnia. Pomoc je vzdialená na míle ďaleko a preto sa ženy musia spojiť a nájsť cestu, ako sa pomstiť za tento ohavný čin. (Marceloo)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
F50Ferrari

F50Ferrari (hodnocení, recenze)

No je to demence ten film, taky nechápu takový filmy, proč vůbec vznikají. To může natočit jen úchylák a dívat se na to, je taky pro úchyláky :( Normálního člověka to snad nemůže bavit.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Velebnosti jdu blejt. Pokud film nemá co jiného nabídnout ,než jen brutální scény, tak je to vidět jaká je film kvalita. Čekala jsem něco co má úroveň a dostala jsem pěknou srágoru hnoje. Na světě je dost takových hnusů tak proč o nich ještě točit. Tohle akorát podněcuje násílí v reálu a nahrává uchylákům. Kdyby to byl alespoň film, kde mučej ty , kteří si to skutečně zaslouží , to by to člověk viděl trochu jinýma očima . 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Lenina666

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

pfff mučení, řezání prsou, nějaké průstřely, tyhle filmy nemají v čem překvapit. 

Gyrphos123

Gyrphos123 (hodnocení, recenze)

Lenina666

cz ? :D :D to jsi docela naivní :D nevím, jestli už vůbec jsou aspoň ty anglické :DD na to nepotřebuješ titulky, o dialogy nejde :D 

na příspěvěk reagoval Lenina666

Uživatel ledzepfan smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama