Reklama

Reklama

Waterboys

  • Nizozemsko Waterboys (více)
Komedie / Drama / Rodinný
Nizozemsko / Velká Británie, 2016, 89 min

Obsahy(1)

Victor je autor detektivek a sukničkář, jeho syn Zack zase nesmělý violoncellista z Amsterodamu. Když Zackova matka Victora vyhodí, vyjde najevo, že Zack taky zrovna dostal kopačky od své přítelkyně. A protože teď oba nedobrovolně svobodní muži nemají kam jít, vydají se na bouřlivou cestu do Skotska, kde lépe poznají nejen sami sebe, ale i jeden druhého. Snímek, v němž hraje pozoruhodnou roli hudba legendární skupiny The Waterboys, vypráví o otci, který potřebuje dospět, a o synovi, jenž by měl přestat brát život tak vážně. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

emma53 

všechny recenze uživatele

Z tatínka jsem měla mravenčení a přemýšlela jsem o tom, jestli bych mu ty kopačky nedala taky. Ještě, že se dal do kupy se synem, který to neměl zrovna jednoduchý a byl opakem svého otce. To byl maximálně dobrý tah k dobru jich obou. Jejich cesta do Skotka byla jak setba přes síto, kdy se jejich vztah nejen projasňoval, ale vypouštěli se i ty negativní povahové rysy, které jim způsobili trable v životě. Tak to teď kluci dotáhněte do konce a bude to OK ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád, že jsem tenhle snímek zvedl aspoň na těch 55 procent, protože si zaslouží rozhodně červená čísla. Na první pohled trošku nenápadná věc, který začíná pozvolna, aby v druhé polovině nabrala dech a skvělá ukázka z koncertu na konci, pro mě do téhle chvíle naprosto neznámé skupiny (nápověda název je i název filmu), ta nakonec rozhodla, že dnes pálím za čtyři. Příjemný, vážně moc příjemný film a teď si jdu pustit na YouTube nějakou, další, hudební ukázku. Místa mám na svém iPhonu ještě víc, než dost. ()

Reklama

Reklama