Reklama

Reklama

The Sound

  • Kanada Lower Bay (neoficiální název)
Trailer

Obsahy(1)

Keď dostane vášnivá blogerka Kelly (Rose McGowan) správu o tom, že v útrobách stanice metra Lower Bay v Toronte straší, ani sekundu neváha a ihneď vyrazí na miesto. Chce dokázať, že duchovia neexistujú, čo urobila už veľakrát - pomocou zvukov totiž dokáže odhaliť aj ten najrafinovanejší podvod. Na mieste sa ale stretáva s niečím úplne novým a jej skeptický postoj k svetu duchov prejde ťažkým testom. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

tron 

všechny recenze uživatele

Nezačína sa to zle. Dokonca sa to začína veľmi dobre. Ako budúca klasika. Fakt. Zádumčivá, pomalá, precízne budovaná atmosféra. Ponuré, nie za každú cenu šokujúce „nepríjemné“ scény. A do toho hrdinka, vyšetrujúca prípady duchov a zakaždým potenciálne nadprirodzené úkazy vyriešiaca vedeckým, realistickým spôsobom. To je základ pre dobrý horor. Bohužiaľ, už čoskoro sa to celé rozpadne. Ešte prvé minúty, strávené pod zemou, majú niečo do seba. No hneď nato sa z toho vykľuje klasické nenáročné béčko. Je tu veľa schopných „hercov nižšej svietivosti“ (Christopher Lloyd, Rose McGowan, Stephen McHattie), ale nikto z nich nedokáže s týmto urobiť zázrak. Ku koncu som už sa neorientoval v tom, že kto, prečo, kedy, ako, s kým, o koľkej a podobne. ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Tenhle tzv. atmosferický horor si zakládá na ponurém opuštěném prostředí metra s tomu odpovídajícím zvukovým doprovodem, který by měl tu ponurost ještě umocnit.... ale to je vše, co se dá od tohoto filmu čekat. Upřímně to bylo únavné, měl jsem co dělat, abych vydržel do konce, závěr je slabý a místy mi scénář přišel vyloženě směšný. Navíc jedna lekačka je prostě málo na duchařský horor. Dávám jednu hvězdu. Ztráta času, vyhněte se tomu obloukem. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono pokud se jedná o atmosféru tunelů, tak vlastně není příliš co vytknout a nejedno strašidlo by za takový kutloch dalo nevím co. Jenže Mattison to prostředí nedokázal vůbec využít. Já sice chápu, že chtěl udělat ty duchy tak trochu jinak a ta snaha ho šlechtí, ale v tomto případě měl dát prostor klasickým zjevením a třeba i laciným lekačkám. Alespoň něco by se dělo. Herecky také žádná hitparáda. Mizerně vypadající Rose McGowan jsem skoro nepoznal a moc toho nepředvedla, Lloyd tu příliš prostoru nedostal a Eklund byl příšerný. Škoda celkem dobrého námětu. 25% ()

Rratinadress odpad!

všechny recenze uživatele

Ideální film pro takové to večerní sebetrýzněníčko. 93 minut, kdy se budete opakovaně modlit, aby to už proboha skončilo. Jeden wtf moment za druhým, logika žádná, dynamika nula. Rose McGowan vypadá jako na heroinu frčící Voldemort v příšerně nekvalitní paruce a podává tak nesnesitelnej výkon, že jeden jen čeká, kdy mu taky začne téct krev z nosu. A z uší. A očí. A z ostatních zbývajících tělesných otvorů. #totalnizbytecnost #pusttesiradsiokamuruvproslov ()

goauld 

všechny recenze uživatele

#neskutečnádebilitakteráopětnemáobdoby #jakrádjsemžeexistujítorrenty #naduchynevěřímvěřímpouzesvémujabku #mojejabkovydržísvítitvpodzemívěčně #jsemsice100mpodzemíaleinternetmámvždy #jsem100mpodzemíalenemámsignálnamobilu #mřížkajeIN #bezmřížkyjsemnikdo #kolikmřížekmámtolikrátjsemčlověkem :-)) a tak bych mohl pokračovat donekonečna.... Někdy si řikám, že ti amíci (kanadan nebo amík...jak vidno - už je to v podstatě jedno. Sračky točej v obou státech) už nevěděj roupama co by dělali a tak vymejšlej takovýhle stupidity. Film pojednává o jedné bláznivé kravce, která si hraje na "vymítače frekvencí" až jí z toho úplně cvakne a jde hledat zvuky do sklepení, kam 10let noha nevkročila. Pak tu máme jejího přítele, který jí v té cvokařině ještě podporuje a nakonec tu je jakýsi kriminalista, který buhvíproč všem těm povídačkám o duchách bezmezně věří. Během filmu cvokařka bloudí podzemím, posílá co chvíli na svůj fakebook výplody choré mysli, které štedře doplnuje nějakýma "hašema" (nebo jaxe tomuhle "módnímu výstřelku dnešní doby" nadává). Cvok musí být i režisér, který nějakou logiku totálně ignoruje (signál na mobilu není, ale soudružka si vesele internetuje na svém věčně svítícím notebook-jabku :-)). Nechybí obligátní klišé v podobě blikajících žárovek, baterek...atd, které vůbec nenavozují v tomto případě horrorovou atmosféru. Soudružka pak honí na svém jabku jakési vlny a oblbuje nás nějakým zvukovým editorem. Semtam kapání z nosu, semtam vrávoravá chůze, semtam halucinace.... no jeden z toho je jelen, ale nakonec cvokařka najde z podzemí cestu ven a můžeme si všichni vesele oddychnout, že už je konečně konec..... Bohužel - síla "mřížky" na FB je mocnější a tak tu máme opět klišé - mám ve sklepě ducha!! poradte! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama