Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na celém světě se díky mimozemským vlivům zblázní veškeré stroje a jejich jediným cílem se stáva zahubit své stvořitele - lidi. Hodně nesourodá skupina lidí je uvězněna v jedné dálniční benzince. Tu obléha několik kamionů kroužících stále kolem dokola. Nutně potřebují dotankovat, aby mohli napadat další lidi. Neustále přitom přijíždějí nové stroje a snaží se za jakoukoliv cenu přimět osádku benzínky k poslušnosti. Situace se stává kritickou... Tentokrát se námětu podle knihy Stephena Kinga zhostil sám spisovatel a pojal ji jako nefalšovanou béčkovou záležitost. (Ruut)

(více)

Diskuze

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Škoda, že šlo tak často poznat, že si s logikou moc nelámali hlavu . . . SPOILER ! !  Tak už jen ta loď na konci . . .proč by se to nemělo týkat i lodí ? ? Naopak nechápu, proč by se to zase mělo týkat některých ručních zbraní bez motoru (ten kulomet na autě).

Příspěvek byl smazán administrátorem.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Škoda, že film je švacnutý komedionalitou. Tiež mu nerobia dobré veci, ako že autá vybuchujú pomaly z akejkolvek príčiny. Príbehovo je to typické 80-kové B-čko, aj efektami. Postavy sú v pohode, proste priemer. Hodnotenie: 50%

Reklama

Reklama