Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Enmusubi no Yōko-chan je příběhem ze světa, kde vedle sebe žijí duchové a lidé, a dokonce se do sebe mohou i zamilovat. Má to však jednu velkou vadu, protože délka života takového ducha je mnohem delší než čas, který mají vyměřený lidé, a tak se velmi často stává, že duchové vidí své milované umírat. Lidská duše se však dokáže obrodit (reinkarnovat), ovšem bez jakýchkoli vzpomínek na svůj minulý život. Naštěstí se mezi duchy začíná šířit nová služba poskytovaná liščími duchy, kteří dokáží oživit i mrtvé vzpomínky. Liščí duchové se tak stávají těmi, kteří hledají spřízněné duše i duchy a dávají je dohromady. Jednou z liščích duchů je i Suusu Tosan, mladá dívka, které se ale vůbec nedaří. Její klan je již otráven jejími neúspěchy, a tak se rozhodl, že děvče provdá. Suusu se však nehodlá jen tak podřídit, a tak se rozhodne splnit jednu velmi těžkou zakázku, během které se potká s chlapcem jménem Gesshou Haku, jenž si hledá nevěstu, aby se vyhl sňatku, který pro něj byl domluven... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

To co začalo jako hromádka laciných vtipů a na co jsem se díval jenom proto, že Suusu byla neskutečně roztomilá se začalo postupně vybarvovat a ukazovat svoje silnější stránky. Tou nejsilnější jsou dle mého romantické příběhy. Myšlenka o spojení duší, to jak se jednotlivé páry znovu setkávají a jak je odhalován jejich příběh z minulosti mě bavilo a každý z těch příběhů měl své kouzlo. Stejně tak mě začali bavit i některé další charaktery a tak to nakonec není jenom Suusu na koho se v budoucnu těším (čínský originál pořád vychází, tedy doufám, že druhá série bude). Takže jsem nakonec mile překvapený a můžu říct, že mě tohle anime zaujalo a i když mělo spoustu naprosto stupidních okamžiků, našlo se i stejné množství těch silných a procítěných. 6/10 ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

[First Impressions]: Naprosto trapné vtipy, show pro ty méně inteligentně zdatné. Bohužel ani ne pro děti, protože je tam plno sexystických vtipů. Prostě nuda bez ničeho, co by mohlo zaujmout. 1EP Drop ()

Reklama

Reklama