Reklama

Reklama

Fate/Apocrypha

(seriál)
  • USA Fate/Apocrypha
Trailer 1
Japonsko, 2017, 10 h (Minutáž: 24 min)

VOD (1)

Epizody(25)

Krádež Velkého grálu z Fuyuki City způsobí odštěpení časové osy, na níž v nebývalém rozsahu zuří velká válka o Svatý grál. (Netflix)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (12)

darthvader77 

všechny recenze uživatele

I když to tady mistní kohorta intošů ztrhala tak, až jsem čekal něco na úrovni Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě, ale nakonec jsem dostal velice dobrou oddychovku s ok animací. Služebníci se mi líbili, stejně jako páni a když děj svižný jest a na akci se dobře kouká a schopnosti zajímavé, tak co si člověk může více přát. Když to srovnám s tou obludností, co se stalo Nanatsu no Taizai v druhé polovině druhé řady, tak tohle byl mistrovský kousek. A když odhledneme od ufotable vs. A-1, tak všechno, co se dá kritizovat na Apocryphě se dá kritizovat na celé Fate frančíze. Mými oblíbenci byli Morderd a Kairi Shisigou. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Když máte velké naděje a říkáte si, že AŽ TAK ŠPATNÉ TO PŘECE NEMŮŽE BÝT, že komunity jsou opět lehce toxické kvůli ničemu... tak dostanete fakt hnusnou pecku nazpátek, když se díváte na Apocryphu s nadějí, že vás přesvědčí o opaku. A já tolik věřila... možná proto ta pecka byla větší :) ale zasloužila jsem si ji. Když si ani po 10 dílech nepamatujete, kdo je kdo a kdo je s kým a proti komu a jenom jediná postava vám utkvěla v paměti díky jinému anime... tak víte, že něco je sakra špatně. 5,5/10 ()

Reklama

hustle_sweat odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler: Absolutně nejhorší Fate/ co jsem viděl. - Veškerý děj se zabývá nesympatickým Charakterem Siegem a jeho parta (Jeanne, Astolfo) - Žádné skvělé souboje, kvalita šla do kytek, další matení Fate/Univerza, absolutně cringe a nesnesitelné charaktery (hlavně Masteři) no vlastně i ty servanti vypadaj jak nafetovaný cosplay blbečci, chvílemi se ze seriálu vypařila i logika a fyzika. +. Člověk co tohle animoval má fetiš na ujetý účesy a špičatý tentononci všude kde to jde.Všichni se chovaj jak blbečci a přitom si hrajou jak jsou čestný,cringe af. Viděno 2x ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Když se dívám na to jakým směrem se Série Fate ubírá je mi na zvracení. Tohle anime je učiněná katastrofa s neskutečně hloupým nápadem 14 pánů a pitomým hlavním hrdinou, pro kterého se všichni z nějakého záhadného důvodu okamžitě všichni obětovávají i když ho znají sotva dvě minuty. Tohle anime je strašná sračka. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Naprosté zklamání. A to jsem si řikal, že svět "Fate" nemůže klesnout níž, než v případě úseku "kaleid liner Prisma Illya". Po všech stránkách se úroveň tohoto anime snížila - etické otázky tu hrály jen slabou roli, boje byly jen nutností bez jakékoliv propracovanosti a napětí, dramatičnost se skoro vytratila na úkor pohádkovosti, vnitřní boj jednotlivých služebníků klesnul na polovinu, příběh pořádně neměl hlavu a patu a nejhorším zklamáním bylo zpracování animace, na což bylo oproti předchozím sériím úplně utrpení koukat. Jediné, co můžu pochválit, je, že i přes to všechno si tam člověk sem tam něco málo najde, co mu udrží minimální pozornost a také celkem ucházející hudební zpracování. ()

Galerie (888)

Reklama

Reklama