Reklama

Reklama

Kacugeki: Tóken ranbu

(seriál)
  • Japonsko 活撃/刀剣乱舞 (více)
Trailer 3

Epizody(13)

Obsahy(1)

Píše se rok 1863. Éra samuraiů se nezastavitelně chýlí ke konci a Japonsko je zachváceno válkou mezi stoupenci šógunátu a jeho zarytými odpůrci. Zájem historiků z daleké budoucnosti je ovšem úplně odlišný, a tak vyšlou časem zpět armádu, která má za úkol alternovat chod minulosti. Proti této kalamitě se postaví dvojice mečů; duchů, kteří jsou reinkarnováni do lidské podoby z legendárních zbraní. Duchaplný Horikawa a horlivý Izuminokami jsou jedinými nadějemi, které mohou nezvané hosty z budoucnosti zastavit a tím uchránit tu "pravou minulost". (Scalpelexis)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Studio Ufotable sice zase dokázalo naservírovat vizuálně podmanivou věc a když se zrovna bojuje tak se na to i docela dobře dívá. Přesto si nemůžu pomoct, ale přijde mi to naprosto nudné, vzhledem k tématu naprosto nezajímavé a ze všech těch pánů si nedokážu vybrat kdo mě nezajímá víc. Čekal jsem nějaké drama, rozpracování myšlenek o změnách v minulosti a jak to ovlivní současnost, budoucnost, nebo prostě alespoň něco. Dostávám ale jen partu nezajímavých bishíků, co se potuluje po světě, v každém díle narazí na nějaké ty nepřátele, aby se mohlo bojovat a jinak se jen povídá naprosto o ničem. Kdyby alespoň ti pánové byli sympatické osobnosti jako třeba parta v Saiyuki Reload Blast, ale tihle mě jen nudí... No a tak mě to nebaví a co hůř, tak mě to i štve, že je takový animační potenciál plýtván na takovou nudnou blbost. Drop v polovině 4. dílu a 4/10 - hlavně za tu animaci. ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nic extra, ovšem musím tomu připočíst několik kladů. 1) Jména podle slavných japonských mečů plus něco málo o jejich vlastnících 2) Historické informace a jejich přesnost 3) čupr bišíci xD Popravdě mě ty jejich jména zezačátku trochu rozčilovaly...Izuminokami-sama tady Mutsunokami-dono támhle..než by to dořekl pravděpodobně by bylo po něm. Po zjištění z čeho to vlastně plyne mi ale sklaplo. Vlastně je to vynikající...vzdělávání formou anime! Odteď víme, že Izuminokami Kanesada a Horikawa Kunihiro patřily slavnému lídru shinsengumi Hijikata Toshizou..atd. V tomto směru opravdu obohacující. Co se však příběhu jako takového týče, velmi slabé. Dá se říct i nudné a v podstatě bez nápadu. Něco na tento způsob jsem myslím už viděla. Takže 3* ()

Reklama

Galerie (487)

Reklama

Reklama