Reklama

Reklama

Jak balit holky na mejdanech

(festivalový název)
  • Velká Británie How to Talk to Girls at Parties (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Velká Británie, rok 1977. Oslavy pětadvacátého výročí korunovace královny Alžběty II. jsou v plném proudu, punková vlna odporu proti establishmentu vrcholí a někde uprostřed této společenské vřavy se nachází Enn. Středoškolák, který má momentálně dva cíle: založit kapelu a najít si holku. To druhé se mu možná podaří, když se na hodně divném mejdanu seznámí se Zan, zvláštně naivním stvořením, které punk považuje za jinou kolonii. Toto nedorozumění je ale pouze první indicií, která naznačuje, že oba mladí milenci nemají stejnou domovskou planetu... (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (62)

Honzin10 

všechny recenze uživatele

Jak může ve filmu, kterej se skoro dvě hodiny tváří jako něco novýho a neotřelýho, být tolik klišé a již viděného. ()

wege 

všechny recenze uživatele

WTF? Punk´s not dead! Doslova. Nicole v roli, v jaké jsme jí neviděli a asi již neuvídíme. Ale to není v tom filmu důležité. Strašně jsem se s trápil, hodně přemáhal, jestli to dokoukat. Dokázal jsem to. Je to fakt divná blbost, ale aspoň za těch posledních 20 minut to je na 2 hvězdy. ()

lacerta 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu byla výborná, druhá půlka byla strašná. Nejít na to do kina, nedokoukala bych to. Závěr megatrapnej. Už dlouho se mi nestalo, aby mi za protagonisty filmu bylo trapně, tady to trapno přetrvávalo celej film. Anální humor mě asi opustil s Prcičkama. Ani soundtrack nebyl nic moc. Přitom to bylo tak zábavně rozjetý. Kdyby to mělo o fous nadupanější soundtrack, šla bych do 3*, takhle 2* za Kidman a začátek. ()

Aquila 

všechny recenze uživatele

Punková a vztahová linie jsou zajímavým experimentem, mimozemská linie je hrozná slátanina. Dohromady to moc nefunguje a obsazení Alexem Sharpem do hlavní role punkera je dost nepochopitelné. Občas se ale naskytne několik zajímavých situací a Elle Fanning role mimozemšťanky sedí, takže jako roztomilá blbost je film ztravitelný. ()

Teachman odpad!

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 1/10 ... Celkový dojem: 1/10. ()

Jenda1cz 

všechny recenze uživatele

Název filmu pojednává o něčem docela jiném, než film samotný. Jestli to byl umělecký záměr nebo způsob, jak nalákat diváky, to nevím. Každopádně, protože ve mně dřímá mladík, který garážový punk miloval srdcem i duší a tento snímek teda pořádně punkový je, pohly se ve mně všechny punkové orgány a já musím dát 5 hvězd. ()

Lemra_Deina 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal od 9h ráno na 52nd KVIFF jakýkoli film, ale až takhle dobrý myslím nikdo z Velkého sálu, který byl nacpaný tak, že lidé seděli i na zemi, nečekal. "Šíleně geniální slátanina punku, milostného příběhu, sci-fi a latexu". A vidět Nicole Kidman přejít z role upravených dam stylu Grace Kelly do role postarší bělovlasé punkerky nemělo chybu. Tleskám nadšeně také mladičké Elle Fanning, Alex Sharp a Ruth Wilson :) ()

HighInTheSky 

všechny recenze uživatele

Upřímně musím říci, že lituji všech lidí, kteří tento film nepochopili, protože tento film je naprosto geniální. Genialitu snímku ale ocení spíše ti, kdo se zajímají o cestu duše, její dospívání, čakry, konspirace, satanismus. Film mě tak dostal, že jsem si jej během několika dní pustil opakovaně. Ne drazí zmatení, opravdu to nejsou mimozemšťani a bohužel představa, že jsou, těžce narušuje tu samotnou genialitu snímku. To co představují bytosti v barevném latexu, je duše v různých vývojových stupních. Ti kdo chápou si tento film užijí velice. Ti kdo nechápou, jej budou mít za podivný snímech pro ty co jedou v latexovym fetiši. Chvílema jsem ale teda měl pocit, jestli jsem zrovna nebyl svědkem satanistickýho rituálu :D Btw. jediný mínus do filmu přinesla Kidmenová, uplně zbytečná postava, líp by tam seděl kdokoli neznámej. ()

Související novinky

5. ročník festivalu Future Gate

5. ročník festivalu Future Gate

07.02.2018

Pátý ročník festivalu science fiction filmů zavítá do pěti měst. Jako každý rok představí časem prověřené klasiky i filmové novinky, a nově i dokumenty, workshopy, velkolepý koncert nebo diskuse se… (více)

Reklama

Reklama