Reklama

Reklama

Skirt no naka wa kedamono dešita.

(seriál)
  • Japonsko スカートの中はケダモノでした. (více)
Trailer
Animovaný / Pornografický / Romantický
Japonsko, 2017, 12x5 min

Recenze (5)

Starletka odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že ke sledování tohoto kousku mě donutili už jen peer pressure masochistů z Anime-Planet a čistá zvědavost, zda-li to bude horší než Rapist Priest z minulé sezóny. Ano, je. Mnohem. Opět je tady jedno znásilnění vedle druhého, ale tentokrát ještě hlavní hrdinka vypadá velmi nezletile a hlavní hrdina je ještě větší slizoun. S dovolením tentokrát opět volím tu nejvíc cenzurovanou verzi a příště se určitě do něčeho takového zase nechám ukecat. 0/10 ()

Terezinka198 odpad!

všechny recenze uživatele

It's a trap! A taky rape. She fell in love with the rapist, jako vždy. Aneb když se zadání anime challenge lehce zvrhne. Tohle bylo ovšem zvrhlejší.... kdyby to aspoň bylo yuri... ()

Rachi 

všechny recenze uživatele

Na doporučení od kamarádky, jsem se rozhodla Skirt no naka kedamono deshita zhlédnout. A musím říct, že je to krom grafické stránky věci děs. Příběh 0 Děj 0 . Spíš než romanticko- erotický příběh je to další kousek do sbírky nějakého zvrhlého otaku, který u toho po nocích dělá nechtějte vědět co.... Hodnotila jsem 1 hvězdou, jelikož i tohle bude mít své publikum. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se nějak rozmáhaj tyhle krátký anime se sexuální tématikou, ale označit to čistým anime není úplně přesné. Celkem jsem překvapen, že tohle uniká celkem správnému zařazení na mnoha stránkách a řekl bych, že se jedná ani ne o hraniční hentai, ale už lehkej hentai. Ale když se to spočítá dohromady, tak to svým způsobem dva díly klasickýho hentaie jsou. Jak už to bývá, tak u těchto záležitostí je příběh naprosto nepřítomen, čekat od toho člověk nic nemůže, než hutnou pokoukanou pro oči. Co se týče postav, tak jeden je nehorázně nadrženej perverzák a druhá je nesebevědomá, která se nechá kde co líbit. Vzhledem k tomu, že jsem to shlédnul až do konce, má to celkem slušnou animaci a hudbu, tak jednu hvezdičku s mínusem. ()

maneki_neko odpad!

všechny recenze uživatele

Když už někdo přijde s nápadem udělat anime o transvestitovi, který je posedlý vlhkými kalhotkami své sexuální hračičky v podobě vypatlané vysokoškolačky, tak proč tam vůbec cpe dojemné žvásty o citech, které se do tohoto žánru zjevně nehodí? Celkově se jedná o obyčejný odpad, jehož děj snad ani není možné hodnotit. Animace není zas tak špatná, ale volba jistých zvukových efektů a toho otravného vzdychání hlavní hrdinky při pohlavním aktu totálně zazdila i fakt, že to má být lehký hentai a spíše to připomínalo nějakou hodně špatnou komedii, kdy během sepisování scénáře někdo autora musel praštit balvanem do hlavy. ()

Reklama

Reklama