Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Yoshiko je mladé a energické děvče, které ale, když se rozdával rozum, raději stálo ve frontě na banány. Yoshiko dosahuje neskutečných akademických výkonů, kdy bodové hodnocení jejích testů je až velmi často rovno nule a velmi podobně je na tom i ohledně běžných sociálních znalostí. Yoshiko se však svojí hloupostí netrápí, má své milované banány a souseda Akuru, který jí i přes silný odpor nakonec vždy pomůže. Yoshino si usmyslela, že si Akuru jednou vezme, a tak si nedělá starosti ani se svou budoucností. Jedinou otázkou zůstává, jak děvče docílí toho, aby si jí Akura, který je neustále iritován dívčinou hloupostí, oblíbil. Především teď, když jsou oba na střední škole a kolem Akury se začínají objevovat další dívky. A tak se roztáčí kolotoč bláznivých a neuvěřitelných situací... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (7)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, je to ztřeštěná pitomost největšího kalibru. Kupodivu jsem se ale sem tam uchechtnul nad nečekaně vytasenou absurditou. A-kun s Yoshino mají takovou zvláštní jiskru mezi sebou, dokud teda A-kun nepraktikuje na ní až přehnané násilí, které Yoshino s abnormální hloupostí svou samou toleruje. Očekávejte spoustu křiku a řvaní, bulení, karikatur a banánů. Podobně začal i Renai Bokun z jarní sezóny, kde mě vtípky brzo omrzely a tak jsem čekal, kdy se to zlomí zde. Nezlomilo. Seriál stále neoslaboval v nákládání dalších a dalších absurdních vtípků a frků, kde některé se dostaly až na hranici legendy ("Tvůj polibek je tak sladký, že ze mě bude diabetik", "Říkáš, že jsi stará? Ne, i banány jsou nejchutnější těsně před zkažením"). Hodně tomu pomáhá krátká stopáž a k tomu ještě kratší trio epizodek na díl, které neustále mění rytmus a prostředí tak, aby na obrazu bylo stále něco nového, což k mému úžasu dokázalo udržet mou pozornost. Nejlepší recept, jak si tuto blbost užit, je vypnout, oloupat si banán a nic nečekat. Yoshiko a spol. mě určitě mile překvapili a slabou 3* za vcelku povedenou taškařici musím nechat stále pověšenou. ()

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

Je to šílená ptákovina. Objevuje se tam kupa klišoidních nesmyslů a teen fanservisu typu kamarádi z dětství, přičemž to mezi nimi tak nějak jiskří, odhalování kalhotek, narážky na objem hrudníku, zkrátka laciné vtipy pro tu “kritickou“ cílovou skupinu tak 15+, ale překvapivě to dost slušně dokáže polechtat bránici a umí to nakopnout, když zrovna máte nějakou tu depku... nebo když jste lehce podnapilí, pak to bude možná ještě dvakrát větší legrace. Děj není nijak zvlášť originální, je to něco mezi lehčím ecchi a slice of life, ale i tak velice pobaví. Yoshiko je velmi komickou postavou. Takto permanentně zhulená, bezstarostná holka se mezi těmi cudnými děvčicami z anime jen tak nevidí. Srší z ní nejen velký optimismus, ale i ona neodolatelná retardovanost, což neskutečně drásá nervy jejímu normálně nenormálnímu, nebohému, intelektuálně založenému příteli z dětství Akurovi, který to jakžtakž snáší. Občas jí jednu flákne a je vystaráno. Jako komická dvojka fungují perfektně. Takový Yin a Yang. Ani ten Yoshičin Pes nemá chybu :D Celkově je Aho Girl průměrná oddechovka k pobavení. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Čekat jakoukoli rozumnou myšlenku nebo třeba poklidnou show od japonské anime komedie co se prostě jmenuje "Hloupá holka" je naivní. Tohle je prostě pitomost neskutečných rozměrů, která lidskou ztřeštěnost a hloupost dovádí až do totálních extrémů. Zároveň je to ale podívaná plná energie a pitomých vtipů, kdy však díky poměrně sympatické hlavní hrdince to nepůsobí nikterak špatně, spíš naopak. Yoshiko je prostě živel, nespoutaná energie, která se chce jen bavit, jíst banány a motat se kolem svého kamaráda a lásky. A já si to praštěné, ukřičené a zvrácené děvče dokázal docela oblíbit. Mám rád lidi s neutuchajícím optimismem a chutí do života, kteří dávají těm méně nadšeným sílu a dokáží je nabýt pozitivní energií. A tak mě tahle podívaná, ať už sebehloupější, dokázala příjemně probrat a místy i pobavit. K Yoshiko je tu ještě Akuru, který je pravým opakem - zodpovědný, rozvážný a dobrý student a jejich vzájemná interakce je zajímavá a taky můžu potvrdit, že to má jistou jiskru (až na to mlácení...). Zbytek postav je tam ale víceméně jen do počtu a zábavnější interakce je mezi Yoshiko a bandou místních dětí, než mezi zbytkem vedlejších postav, včetně stalkerky, která je členkou studentské rady. Takže jako takové bláznivé a osvěžující letní anime jen tak na relax to může fungovat, ale je to zároveň neskutečná, prosťoučká blbost. A i když mě láká dát tomu tu 4. hvězdu, protože postava Yoshiko a ta energie co v tom byla mi přišly velmi osvěžující, neudělám to, protože mi to můj mozek prostě nedovolí a Yoshiko tu není aby mu zacpala hubu banánem... 6,3/10 ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Anime o blbce, jak už název vypovídá, nemůže být nic jiného než střelená komedie. Každá epizoda je složena z několika částí, takže nějaký větší děj se tu neodehrává. Je to takové celé ujeté a blbé, ale občas to zabavilo a koukat se na to dalo. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Jak už název vypovídá, tak je tu jedna holčina, která oplývá naprostou stupiditou, která je za hranicí všeho představitelného i toho nepředstavitelného. Svým způsobem, kdyby jí vyškrtli a nechali to jít trochu jiným směrem - viz ostatní dvě holčiny, tak by to bylo i příjemné pokoukání (ale svým způsobem by to pak kopírovalo "Okusama ga Seitokaichou"). Každopádně se tu člověk docela dobře zasměje, i když je jedná o krátké příběhové úseky už v tak krátkometrážním čase na epizodu. Nejvíc vždycky potěšilo K.O. od hlavního hrdiny. Animace je celkem solidní a hudební stránka se nedá ani hodnotit, protože se jedná o takovou tu "cirkusovou" hudbu, která spíše podtrhuje vtip, takže nic na samostatný poslech. ()

Galerie (223)

Reklama

Reklama