Reklama

Reklama

Isekai šokudó - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá série se tak nějak drží v duchu první s tím, že musím o něco zvednout hodnocení, protože tuhle část jsem si užíval více. Jako obvykle jsem si tuhle pohodovku užíval radši při jídle, protože koukat na všechny ty dobroty s prázdným žaludkem je utrpení. Zase je tu několik nových postav a s tím několik dalších oblíbených jídel, kdy se zase dozvíme něco málo o jejich pozadí, ale největší zvrat je tu trochu v ohledu stávajících zákazníků, kdy obzvláště na závěr je tu jedna velká událost, která velice potěší. Obzvláště ten poslední díl mi konečně přišel takový dobře vyvážený a zasluhující být na konci. Postavy navíc začínají více mezi sebou komunikovat o jiných věcech než o jídle, kdy trochu více vyzdvihnuta ta stránka o dění ve fantasy světě. Také se konečně něco málo člověk dozví i o té restauraci, ale jako obvykle to trpí na nedostatek informací, kdy se tu ukážou pouze střípky a ať si člověk domyslí sám. Animace se drží svého a po hudební stránce mi to přišlo lepší, kdy to má opravdu takovou příhodnou a příjemnou hudbu. ()

q66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tohle pokračování jsem se těšil, a určitě nezklamalo - je to v podstatě všechno co od tohohle seriálu chci, a navíc k tomu s podstatně lepší animací. A poslední dvě epizody mi připomněly, proč jsem první řadě dal 8/10. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě spokojenost a druhá série mi přinesla přesně to co jsem očekával, čímž splnila to, co jsem po ní chtěl. V podstatě nemám moc co dodávat ke svému komentáři k první řadě, protože se nic nezměnilo. Pořád je to milé, někdy i trošku zábavné a stále to skvěle funguje na povzbuzení apetitu, nebo i trávení, pokud se na seriál rozhodnete dívat až po jídle (což ale nechápu, proč by někdo záměrně dělal). Je to furt neskutečně repetitivní a vhodné k dávkování tak maximálně jedné epizody denně, ideálně k obědu s tím, že při týdenním užívání se na nový díl možná budete (tak jako já) opravdu těšit. No a v posledních dílech přišlo i pár malých překvapení a drobných zajímavostí, které mě, jakožto pravidelného diváka se zájmem nejen o jídlo, ale i o jeho zdejší konzumenty, potěšily. Zkrátka za mě Restaurace do jiného světa opět plní svůj jednoduchý účel a prosté poselství o tom, že dobré jídlo spojuje lidi, se mi taky hodně líbí. 7,5/10 ()

Reklama

Reklama