Reklama

Reklama

Necuzó Trap: NTR

(seriál)
  • Japonsko 捏造トラップ -NTR- (více)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Yuma si našla svého prvního přítele, ale je velmi nervózní ze vzájemného sbližování a intimity, které každý zdravý vztah postupně doprovází. Yuma má naštěstí již od dětství dobrou kamarádku Hotaru, která se rozhodne dívce pomoci, ovšem stylem, který Yuma nečeká. V rámci tréninku tak Hotaru sdílí s Yumou první intimní chvíle a Yuma tak poznává slast a rozkoš. Vše se však komplikuje tím, že Yuma začíná cítit, že jejich vzájemný vztah je mnohem hlubší, než si obě původně myslely. Navíc žádné tajemství nevydrží věčně, ani to mezi děvčaty, a tak se o milostném vztahu obou dívek dozvídá i přítel Hotaru Fujiwara. Tak se Yuma ocitá v pasti, ze které se jen těžko hledá cesta ven, především, když máte zmatek ve vlastních citech... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Původně jsem očekával, že tohle bude o podvádění, výměnách partnerů a erotických scénách ve stylu "každý s každým", tolik mi napovídal název, který tam to podvádění prostě má... Zkrátka čekal jsem, že to bude jen o tom jednom, ale ono to má docela zajímavý děj, v jehož středu se objevily dvě dívky, které k sobě cítí jistou náklonnost a teď se pokouší přijít na to co s tím, každá tak nějak po svém. Líbí se mi ta snaha o psychologii postav a řešení sexuality, přijde mi to docela realistické. Příběh není jen jako záminka pro sexuální scény, ty nejsou zbytečně natahované ani přehnaně explicitní. Takže ve výsledku je to mnohem víc než jen erotické anime a tedy určitě kvalitativně mnohem výš, než třeba "Hentai priest" z minulé sezóny a "Perverse transvestite" z té současné... Samozřejmě to není nikterak perfektní, je to příliš krátké a tak pro tu psychologii není tolik prostoru, pánské postavy jsou dost ploché, kdy jeden je klasický sebestředný parchant a druhý zase obětavý slušňák, ale oba působí ve svých rolích docela uvěřitelně. Dívky se snaží být něco víc, než jen ta naivní a ta mrcha a docela se jim to podle mého i daří, kdy hlavně Hotaru prochází během příběhu jistým vývojem. Zkrátka jako takový náhled do hlavy dívky, která objevuje svou sexuální orientaci mi to přišlo dostačující a sledovat to mi nikterak nevadilo. 5,7/10 ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

[First Impressions]: Hádám, že toto by se pár lidem líbit mohlo. Krátké 9 minutové představy o tom, co kdyby 2 kamarádky, chodící s 2 chlapci, zkusili něco mezi sebou. Dívka x Dívka je přecijen vzrušující téma. A pokud je hlavní pointa seriálu vtah od polibku až k sexu s tím, že to ta kamarádka chce vše odzkoušet ještě před tím, než to druhá zkusí se svým klukem, mno budiž. Určitě si to najde své diváky :-) Já se radši podívám na Serial Experiments Lain. 1EP Drop ()

Reklama

agamazx 

všechny recenze uživatele

Celkom slabotka, uprimne. Pribeh sa rozvyjal ok ale vztah primarnych dvoch postav mohol byt ovela lepsie spraveny. Hlavne prva epizoda bola celkom slabo prevedena. Hudba bola decenta, ale cely serial skor posobil depresivne. Najhorsia vec boli asi postavy, vsetci boli skor chladni a nesympaticki. Takisto dlzka 9 minut na episodu je trosku malo pre poriadny character developement. Najviac prekvapila hudobna znelka a zvukove efekty. Rozmyslal som ci dam 3* alebo 2*, ale skor 2* ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama