Reklama

Reklama

Trailer 2
Japonsko, 2023, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Fujuhara Patora (kniha)

Kamera:

Jutaka Kurosawa

Hrají:

Maaja Učida, Činacu Akasaki, Sumire Uesaka, Jui Fukuo, Kacumi Fukuhara, Nanami Jamašita, Marika Kóno, Jú Serizawa, Miju Takagi, Miju Kubota, Madoka Jonezawa (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (2)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To co jsem napsal k první sérii by se dalo napsat i o té druhé, kdy tohle anime je spíše takové odlehčené dobrodružství s přitroublou romantikou a snahou o vtip. Harém se pomalu, ale jistě rozšiřuje jakož i jednotlivé ostrovní části. Sem tam to zavítá do nových koutů daného světa a sem tam se objeví úhlavní nepřítel pro posunutí příběhu. Tohle je už spíše o sledování ze setrvačnosti, jak tohle nakonec dopadne a také čím autoři překvapí v tom málu, co není obvyklým klišé. Animace i hudba se drží na svém. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

První série byla aspoň fakt vtipná, tady to jede už na setrvačník... Vtipů ubylo, harém se rozrůstá a hlavnímu hrdinovi nikdo nemůže konkurovat, protože je fakticky takový hodný overlord Ainz-sama. Seriálu chybí větší konflikt a lepší zápletka. V pár scénách hodit Endeho a profesorku, co znají minulost původního skoro vyhubení civilizace je fakt málo... ()

Reklama

Reklama

Reklama