Reklama

Reklama

Afrika z výšky


Divoké jižní pobřeží (E01)

(epizoda)
  • Jihoafrická republika Wild South Coast
Jihoafrická republika, 2017, 48 min

Hrají:

Ike Amadi (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

Krásy úchvatných míst, kde se potkávají lidské dějiny, průmysl i divoká příroda... Jižní Afrika je zemí kontrastů a protikladů. Najdeme tam nehybné skalní masivy a písečné duny, neustále měnící svůj tvar. Přírodní kamenné katedrály a lidskou rukou stvořené náboženské monumenty. Města, postavená na obchodu a kultuře. Umění, ovlivněné geologií a mytologií. Navíc tam žije nádherná divoká zvířena, řídící se stále ještě svými odvěkými instinkty. Návštěvníky prostě ohromí místa, která i dnes působí pravěkým dojmem, kde se můžou zastavit a myslet na stvoření světa. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

ilemas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherné dechberoucí záběry se zajímavým komentářem jižního pobřeží Afriky. Velice povedený dokument, vše je ti NEJ..., největší, nejnebezpečnější, nejvyšší, nejnavštěvovanější.... ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Neměla jsem ani tušení, že je jih Afriky tak krásný. Fascinovaně jsem zírala na tu nedotčenou panenskou přírodu. Celkově se mi to jeví jako velmi zdařilý dokument se spoustou zajímavých informací. (85%) ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divoké krajiny z moderních dronových záběrů. Na přelidněnou Afriku dost pusté. Místních obyvatel v dokumentu moc neuvidíte. Nejvíce se mi líbilo pásmo zelených lesů. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama