Reklama

Reklama

Brutálni teroristi unesú bývalého špióna Leonarda Turnera (Bruce Willis) a prototyp ničivej superzbrane a vyhrážajú sa rozpútaním apokalypsy nepredstaviteľných rozmerov, ak nebudú splnené všetky ich požiadavky! CIA preto vyšle do akcie svoju najlepšiu agentku Victoriu (Gina Carano), aby ich vystopovala a zachránila Leonarda aj svet. Lenže problém je, že po nich pátra nielen ona, ale napriek výslovnému zákazu vedenia CIA na vlastnú päsť aj jej expriateľ, Leonardov syn Harry (Kellan Lutz), ktorý je rozhodnutý nájsť a oslobodiť svojho otca za každú cenu! (TV Markíza)

(více)

Recenze (58)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tady opravdu netřeba šetřit superlativy! Debilní poloamatérská velepičovina a hrubá urážka i toho nejdementnějšího diváckého nevkusu, již k dokonalé odpornosti zhyzdil výsměch všem snaživým ochotníkům a parodie na herectví, vepřový xicht z Tvajlajtu - Lulan Buc, jehož husté síajej boxování a zápasení nápadně připomíná vzpouru v baletní přípravce pro slabomyslné tapíry. Mozkový moulinex na úrovni posledních Segalových fláků, který se opravdu bojím otevřeně nazvat scénářem, je tu bezcitně dotažen k obludnosti totálně neumětelskou reži…., tak radši taky ne, a řekněme … snahou o dirigování sboru prkenných mentálů, a dramaturg zjevně zemřel na infarkt tak v polovině prvního čtení toho retardovaného leporela. Kameradown měl zapatlanou čočku Nuttelou a čerstvě vyšťouranými soply a střihač si během neurotického cumlání nůžek pořezal jazyk, ale horní patro si nezakrvácel, protože ho díky vrozenému rozštěpu nemá. Takže nezbývá, než držet pietní minutu dávení za nebohého Wiliše, protože když už někdo vezme roli v takovém svinstvu, je evidentně mrtvý. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate Premiere // Počet premietajúcich kín v USA: 13 // Otvárací Víkend v USA: $10,948 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já jsem celkem spokojen. Extraction je fajn akční béčko, které se místy zbytečně zaobírá překombinovanou a nezajímavou zápletkou, místo toho, aby nám servírovala fighty, jako je s Korejcem na záchodě, který má šmrnc a pustil jsem si jej okamžitě dvakrát. Má to i slušný vizuál, potěší krátká stopáž, souboje jsou kontaktní a drsné, sice místy kamera a střih hapruje,přesto mi to zde vůbec nevadilo.Lepší Miller než posledně. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že Bruce Willis má odmakáno, chce být víc s rodinou, tudíž mu laciné produkce vyhovují. Vyžadují od něj minimum úsilí, natáčení probíhá rychle, perou se jiní, producenty uspokojí málo, plešatá Willisova hlava na plakátu zachrání mnohé. Každopádně Joe Hallenbecku, pošli svého agenta do prdele, a ještě alespoň jednou nám dej vzpomenout na svá skvostná 80. a 90. léta. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bruce Vyliž se nám zajebal kdesi v matičce stověžaté a jeho drsnej synek. Kellan Homokles Lutz ho musí zachránit. Čím to je, že Bruce si vybírá za filmový syny takový potraty? Nejdřív Courtney teď Lutz... Ale ok abych nebyl nespravedlivej, tak nečekal jsem nic a nakonec dostal celkem přijatelný svižný akční béčko z příjemnou stopáží. Bitka z ťamanem na hajzlu pak highlightem celýho filmu. Jenom toho Lutze bych vyměnil. Neříkám, že se nesnaží, ale to jak si hraje na tvrďáka mu nežeru. Gina už taky předvedla víc. Průměrný 3*.55% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Už dávno jsem se smířil s faktem že můj v 90. letech akční hrdina číslo 1 hraje v posledních letech prakticky jen v samých hloupoučkých kravinách, na které se my fanoušci kouknem jen kvůli tomu že v nich hraje právě ten holohlavý chlápek, kterého jsme kdysi milovali. Extraction má krásně domotaný děj a předpokládám že sami herci vlastně vůbec netuší jaký žánr z toho vlastně nakonec vymlátí. Přesto výsledek určitě mohl být horší a filmu prospěl fakt že celá ta šaškárna má něco kolem 75 minut. 30% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Vyobrazení Prahy se v některých záběrech vůbec nepovedlo, protože centrála C.I.A. s mrakodrapy v pozadí vypadala úsměvně. Bruce Willis na plakátě funguje jako lákadlo na diváky, ale v samotném snímku si ho člověk moc neužije a opět zůstává pocit, že do toho šel pouze kvůli penězům. Ilram Choi a Kellan Lutz mají nejlepší souboj z celého filmu na toaletách. Simon Rhee na filmu dělal jako koordinátor kaskadérů a lze ho zahlédnout v malé roli instruktora Jiu-Jitsu jak trénuje Lutze. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|33%| No, tak po pravdě jsem ani moc nečekal a podle toho to dopadlo. Willis prostě leze do všech možných braků a tohle není žádná výjimka. Pátá smrtonosná past se prostě dle mě povedla, ikdyž měla velkou kritiku, nic víc Willis už asi dobrého nenatočí. Co se týče tohoto filmu, tak příběh mě ale absolutně nezaujal. Ke konci to sice aspon má menší pointu, ale jak jsem byl po celý čas filmu znuděn, tak mě ani moc nenadchla. Bruce Willis mě jen na začátku trochu zaujal, počáteční krátká akce mě zaujala, nic víc už pak co se týče Willise. Jinač, musím pochválit bitky. Nejsou sice moc dobře natočené, ale je jich dostatek, takže aspon to. Lutz nebyl nejhorší, ale moc ta jeho role hlavního hrdiny neseděla. Scéna, jak v baru drsně promlouvá s místními, mi přišla trapná. Gina Carano se taky moc nepředvede. Přestřelky tu taky máme, ale moc jich není. Ty 2* dávám, ale s vypětím všech sil. Nudná záležitost a zbytečné to shlédnout. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že "Extraction" mal asi nalákať na meno Bruce Willis, no v skutočnosti nás čaká cesta, kde syn musí svojho otca nájsť a Bruca si dokopy neužijeme skoro vôbec. Až na konci. Najviac ma na tomto filme ale asi štve fakt, že sa snaží veľmi zaujímavými spôsobmi robiť twisty a vôbec nefungujú. Pár ich bolo fajn, ale celkovo si poviete, že ste na to len čakali. Akcia je nudná, postavy sú nudné, príbeh nie je zaujímavý a tisíckrát obohraný, plus tu musíme mať aj scénku na diskotéke, lebo veľa akčných filmov tam musí stráviť aspoň 15 minút a film neťahá hore dokopy nič. Pristihol som sa, ako zaspávam a nudím sa pri sledovaní. Nedávno som hodnotil od tohoto režiséra film Submerged a hoci si nemyslím, že by šlo o dobrý počin, tak aspoň sme tam mali pocit reálnej survival drámy, ktorá však bola rušená flashbackmi a reálnym príbehom, ktorý do toho na konci chce vstúpiť. Ja si myslím, že tu je to ešte o pár krokov nižšie a film neťaží z absolútne ničoho. Nejde o najhorší film, ktorý som videl, ale nemyslím si, že by ste sa pri tom nejako výrazne pobavili alebo si sledovanie užili. Bez nápadu, bez ducha, štipky originality a v tisíckrát prevarenom príbehu vás toho moc neudrží. Hodnotenie: D+ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Parodije na Starlorda a parodije na Xenu se daj zas po letech dohromady a jdou spolu vstříc nudnejm hovnum, aby šli spolu najit fadra Willise. Libil se mi celkem fajt v tom bordelu, ale to bylo asi tak všechno. Nakonci to bylo zas zamotany jak sluchátka v kapse. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, Bruce Willis se úspěšně snaží dostat na úroveň Stevena Seagala a jeho novými díly se mu to náramně daří. Zde je naštěstí jeho holá hlava pouhé lákadlo na hňupy, kteří nad ním ještě nezlomily hůl (jako třeba já) a v tomto filmu se prakticky nevyskytuje. Na jednu stranu pro něj dobře, na druhou stranu se jedná o neuvěřitelně nudné béčko, kde se za celou dobu nestane jediná věc, která by mě jakkoliv zaujala. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lutz je špatnej v tom nejhorším slova smyslu. Takový poleno by se mělo někde ukazovat, ale určitě by k tomu neměl sloužit filmový materiál. A jestliže je na takovym dřevákovi postavenej celej film, musí to zákonitě taky dopadnout špatně. A taky že jo. Zápletka se sice tváří sofistikovaně, ale ve finále se v ní ztrácejí sami tvůrci, akce, snad kromě jednoho momentu, stojí taky za starou bačkoru a jestli si někdo myslí, že to Willis s Ginou nahodí alespoň do průměru, tak se také šeredně plete. Nepomáhá ani pár záběrů na Prahu, protože při bližším ohledání se tu objevují drožky s nápisem "Taksi" a ty nám tady fakt nejezděj. 10% za to, že jsem dokázal vydržet do konce. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vyzera to ako klasicka video Seagalovka z pred desiatich rokov. Este uvod je slusny a celkom funguje, ale potom sa to totalne zhovadi. Patranie po nejakom megabazmeku je neznesitelne. Akcne sceny tvoria len bitky a sem tam mala prestrelka. Bohuzial ich kaličí bleskovy strih cez osu. Ale ani sa tomu nedivim, pretoze pri bitkach je evidentne, ze ku kontaktom nedochadza a najviac na prdel dostalo vzduchoprazdno. Gina je znova uplne nevyuzita. Nechapem naco ju obsadzuju, ked ju nenechaju poriadne predviest. Ovela lepsie dopadol Lutz. Aspon ta jedna bitka na zachode nie je uplne na hovno. A prekvapivo cely cas pôsobi natolko sympaticky, ze ho radim k tym par kladom, ktore film obsahuje. Dalsim je vizual. Rozosmeje aj to, ze sa to z casti odohrava v Prahe. A to je tak vsetko. Skoro som zabudol na Willisa. Dnes uz tradicne sa tam objavi na par minut, skoro cely cas sedi v jednom interiery a po par dnoch natacania zhrabne niekolko mega a ide na dalsiu dobre zaplatenu sichtu pri ktorej sa nenadrie. Dobre pre neho ale zle pre divakov. Nenechajte sa preto napalit dalsou srackou s nim na plagate. 2/10. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Má hodnocení jsou přísnější, je to však způsobeno faktem, že mne film moc nebavil. Jde se z akce do akce, scénář je hloupej a konec zbytečně překombinovanej. Dobře, akční scény jsou oukej! Bitky mají solidní choreografii. Jó, Close Range je choreograficky určitě výkonější, ale zde jsou mé oblíbené prvky, odzbrojování, využívání všeho kolem a do toho jsou souboje dost brutální, pár fatalit se najde, dokonce i hlavní hrdina není terminátor a kolikrát to pořádně schytá, střihů je sice hodně, ovšem aby podpořili dynamiku bitek. Dovolim si však říci, že zde nebylo třeba tolik střihů, Lutz je v pohodě, překvapivě drsnej a umí se ohánět, chvaty mu jdou dobře, jen to trošku kazí lacinější vizuální provedení, jakožto zoom moc blízko u těla a právě těch mnoho střihů. Bitka s Asiatem na toaletě uprostřed filmu samozřejmě nejlepší. A bitek je celkem dost, pak nějaké to střílení, když už k tomu dojde, tak krev stříká.... kdo však čeká na pořádné desperádo od Giny Carany, bude zklamán, předvede jen několik kopů a jednou někomu zlomí vaz. Willis je zde taky zhruba čtvrthodinu, předvede jeden chvat... aspoň furt hraje v pozadí muzika. Vizuál průměrný, scénář nabízí nesrovnalosti. Takhle, rozhodně od akčního béčka nečekám inteligentní propletenec, co nabídne šokující pointu, ovšem ta hloupost mne jednoduše srala. Dialogy jsou až na pár hlášek strašný, samé klišé a tvůrci se snaží z filmu dělat super inteligentní záležitost, bez ohledu na to, že zřejmě Los Angeles představuje Prahu (Praha určitě nemá mrakodrapy) a postavy všecko znají, všecko mají, všude jsou jejich kontakty, mne tohle prostě nebavilo, bylo to dost samoúčelné. Protože tvůrci měli rozhodně k dispozici lepší možnosti. Kdyby Willis byl v popředí, Gina dostala větší prostor v akci, trošku si pohráli se scénářem a vysrali by se na ten zoom/fast cuting, tak tu máme příjemné akční béčko s naivní, ale smyslplnou zápletkou s kvalitní akcí, muzikou a filmem, který si na nic nehraje. U mne stále vede čtvrtej Mariňák, kterej splnil veškeré mé požadavky, které zde ilustruji. Navíc jsou postavy úplně ploché, takže mi to celé dění bylo celkem u prdele a Lutz, Gina ani Willis prostě nemaj charisma, není mezi nimi žádná chemie. Myslim si, že mé hodnocení je dostatečně objektivní a komentář nabídl jak mínusy, tak i plusy. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

No... tak chtěl jsem to vidět kvůli Bruci Willisovi,ale evidentně poslední dobou přijímá každou nabídka na hraní a je mu jedno co to je.Jinak si to nedokážu vysvětlit.Děj vám nějak osvětlovat nemusím,vše je napsané v popisu filmu.Jediné na co stálo se dívat byla Gina Carano a kdo nadával na Kellana Lutze v postradatelných tak ať se na tohle ani nedívá,protože tady je drnej jak šmilgr papír.No nic za mě celkově 40% a dvě hvězdy. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný akčňák s docela povedenou akcí, kde hraje Willis vedlejší roli. Není to špatné a zas na to někdy v budoucnu kouknu. Za mě 60% :) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, v roce 2015 vznikly dokonce hned dvě thrillerově akční sračky. A není tomu dlouho, co podobnou debilitu Bruce natočil zase v roli papínka nějakého Action Mana. Vizuálně hrozný, Praha nePraha. Gina je sice herecký prkno, ale i tak tady vyčnívá nad ostatní i nad Kelana Lulana. Tohle šlo u Amíků v kinech, to jako vážně? VOD konina, která si ani to Direct-to-DVD nezaslouží. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako celek to rozhodně skvělé není, ale některé akční scény jsou naprosto parádní. A ano, může za to i Kellan Lutz, který je překvapivě dobrý. Stejně je ale největší ozdobou tohoto filmu Gina Carano, která ale zase nedostala tolik akčního prostoru, který by si zasloužila. Ta ženská je skvělá a hlavně za ní jdu na 50 %. ()

Reklama

Reklama