Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než 7 dní v pekle. Tentokrát to totiž místo hlavních představitelů táhnou hlavně cameo. A John Cena (but you cant see him). Přiznám se, že jak bych byl schopný se na tenisovou předlohu podívat na dvojnásobnou metráž, tady byla 3/4 hodina hraniční. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Sice mi to bavilo víc, než 7 dní v pekle! Ale pořád, je to strašný :D Ale musim uznat, že sehnat tolik známých "ksichtů" kvůli takový "píp" se vážně jen tak nevidí! ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Citelně slabší než předchozí tenisové peklo, přesto se mi i zde místy slušně zavlnila bránice (Freddie Highmore s knírkem je top a za toho Armstronga obrovský palec nahoru). Doufám, že v té sportovní dokumentaristice budou u HBO pokračovat… třeba taková sonda do zákulisí šachových turnajů by mohla být vpravdě výživná. Obzvlášť když v ní bude dělat rošádu Andy Samberg v roli sovětského velmistra. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem objevil, že kromě parodií na filmy nebo na písničky existují i parodie na dokumenty. No nevím...mě to neoslovilo. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší než 7 days in hell. Camei napěchovaná mockumentary jízda, která si dokáže dělat srandu úplně ze všeho. Rozhodně doporučuju všem, už jen kvůli té krátké stopáži by se na to měl mrknout každý, kdo aspoň jednou Tour de France viděl. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Sedm dní v pekle" mě neskutečně bavilo asi i díky tomu, že na tenis čas od času kouknu (na Wimbledon zvlášť). K cyklistickým závodům naopak žádný vztah nemám, přesto mě chlapci kolem Samberga zase dostali, natlemila jsem se a klobouk dolů před Armstrongem, že do toho šel. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že Tour de france som (predovšetkým ako teenager) sledoval a sledujem (Ulrichovi som držal palce aby porazil Armstronga asi tak ako našim hokejistomj vo finále v Gotteborgu) , napriek tomu že meno Lancea Armostronga vyslovujem v rozhovoroch ako chodiaci doping, napriek tomu že uťahovanie si zo športu ako takého nemám príliš v láske musím povedať že toto sa vydarilo. Pravdepodobne jedna z najlepších paródií, aké kedy vznikli a paradoxne na športové dokumenty, ale takto to proste je. Neviem či ma najviac pobavil dzepárd alebo cheeter alebo to že korektnosť poslali autori ku dnu na celej čiare aj s feminizmom, rasovými predsudkami alebo všetkým dohromady, toto by nemalo uraziť žiadneho športového fanúšika. Doping tu bol a bude a pozrieť to práve v čase keď Tour de doping opustil náš Touriminátor bolo akousi čerešničkou na torte. Ak satira naozaj vtipne poukáže na to, aká je celá spoločnosť pomýlená je lepšia ešte ako gule trénerky plávanie na americkej strednej škole v Scary Movie...dávno som sa tak dobre nepobavil, aj keď sa našlo niekoľko slabších momentov... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po tenisovej paródii 7 Days in Hell tu máme od rovnakých tvorcov ďalšiu športovú satiru, tentokrát z cyklistického prostredia. Opäť v mnohých ohľadoch dosť trefné a ironicky vtipné. Akurát mi znovu vadil ten perverzný "humor", ktorý by mi veru moc ani nechýbal, keby to bolo bez neho. Ale z celkového pohľadu sa mi to páčilo o kus viac ako 7 Days in Hell. Prekvapil najmä Lance Armstrong, ktorý tu vystupuje "inkognito" :D Celkom sranda. Som zvedavý, či sa ešte dočkáme aj nejakej ďalšej paródie. Námetov by bolo až-až. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Já jsem se teda většinu stopáže smál nahlas a nevěřícně koukal na tu parádu, která se na HBO urodila. Po Sedmi dnech v pekle jsem nepředpokládal, že by vzniklo něco stejně dobrého. A ejhle, Tour de doping je ještě větší nálož neskutečných fórů, haldy herců, kteří si ze sebe dělají úžasnou prdel (Armstrong) a krásně nerealisticky reálný pohled na cyklistiku. Genialita, která zaslouží obrovskou pozornost. 100% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Szymanski a jeho parta si po Wimbledonu vzali na paškál další významnou sportovní událost a to Tour de France, která je pro parodie vděčným tématem, a dle mého názoru se s tím popasovali lépe než v případě Wimbledonu. Některé momenty byly opět sice výrazně za hranou, ale na druhou stranu je tu spousta skvělých situací. Celkově se jedná o hodně povedenou parodii. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Pokud na Tour, tak s krevní konzervou! Tajemný cyklista osvětluje, že dát si dvě krevní konzervy před závodem je klasika, která neomrzí a tudíž se na ní nelze dívat vyloženě negativně. Pokud si krevních konzerv dáte hodně, exploduje vám srdce a vy můžete doufat, že zrovna nepojedete z kopce. Pokud si krevních konzerv dáte tak akorát, tak závod v polovině zabalíte a půjdete na nedalekou ovčí farmu, kde budete dojit ovce ostošest. A pokud si krevní konzervu nedáte, tak se vám peloton utrhne již po startu. 88% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Vůbec Doposud nejpovedenější sportovní parodie...Dolph s květákem na hlavě, Glover s mikrofonem na hlavě a Inkognito Lance nemůžou zklamat ani jednoho fandu hobíka! ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně dobře jsem se bavil. Mám rád Sambergův humor a on samotný mě dost bavil v 7 dní v pekle. A zde se jede na stejné vlně, jen se vyměnil tenis za cyklistiku. Je to šíleně ujeté, meta humor a hlavně je to parádní satyra, kterou podtrhuje účast člověka, který tomuto sportu zasadil velmi silný úder pod pás. Herci si užívají šílené role a královsky se baví a já se bavil s nimi. A na ploše čtyřiceti minut to funguje skoro dokonale. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád mockumentary žánr. A tohle mi prostě sedlo. Hvězdné obsazení, parodie až na půdu, spousta odkazů, spousta povedených gagů. Čtyřicet minut je ideální stopáž, aby se humor a téma nevyčerpalo a nezačalo nudit. Za mě jednoznačně komediální úspěch. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

subjektivní 4* patří tomuhle mockumentu o cyklistice a dopingu za nathana fieldera a parodii na byl jednou jeden život. objektivně má taky skvělý obsazení a ideální délku. humor občas pokulhává, ale povedenej konec z toho dělá nádhernou kompaktní cykloparodii a pseudodokument.  <3 ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování tenisových 7 dní v pekle si drží vysokou úroveň šílenosti a opět spolehlivě baví díky parodování cyklistického sportu přehnaným stylem, který je ale v některých momentech neskutečně přesný a zajímavě odráží realitu. Velký zástup kvalitních a známých herců dodáva dílu na atraktivitě je až s úžasem, jak moc oddaní této ujetosti všichni jsou. Je důležité podotknout že i přes zaměření na cyklistiku je humor Tour de doping natolik univerzální, že si ho užijí všichni bez ohledu na svůj vztah k titulnímu sportu. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Nechápu, koho může vzrušovat se několik dní dívat v telce na vychrtlé fretky s onkubačního oddělení, jak si těch několik desítek kilometrů ošoupávají prdel až ke stehnům, pot mají tak zarýsenej, že by to nasytilo půlku africké plantáže, před otevřením a krachem Somalské jídelny. Degradující k závěru, že si ty kostlivci tu duši, usmaží na grilu, jak uzenou pečeňi. No takhle, na orgasmické hekání si radši pustím ženský tenis, nebo taky logicky třeba nějaký sadomaso. Andy si se svým ansáblém vtipálků natočili další (teď už jsem dopředu připravenej, a nenachytám se jak minule) cyklistický mokdocument, či jinak nazývaném jako nějakým umělecko-satirickým ztvárněním přesýpajícího koně se závislosti na uherák. O druhou třídu slabší kous, ale pořád dostačující aspoň k té půli. ()

Reklama

Reklama