Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (91)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Niekedy ľutujem, že som si pred sledovaním filmu nič o ňom neprečítal. Toto je presne ten prípad. Mám rád humor každého druhu, mám rád paródie. U paródií chcem iba málo, aby sa tá tenká čiara medzi paródiou a trápnosťou neprekračovala. V tomto prípade bola za čiarou takmer trvalo. Ani neviem za čo som tomuto odpadovému filmu dal jednu hviezdičku. Najskôr za to, že moje trápenie sa bolo po 39 minútach ukončené. A na Szymanského si dám v budúcnosti veľký pozor. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování tenisových 7 dní v pekle si drží vysokou úroveň šílenosti a opět spolehlivě baví díky parodování cyklistického sportu přehnaným stylem, který je ale v některých momentech neskutečně přesný a zajímavě odráží realitu. Velký zástup kvalitních a známých herců dodáva dílu na atraktivitě je až s úžasem, jak moc oddaní této ujetosti všichni jsou. Je důležité podotknout že i přes zaměření na cyklistiku je humor Tour de doping natolik univerzální, že si ho užijí všichni bez ohledu na svůj vztah k titulnímu sportu. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Nechápu, koho může vzrušovat se několik dní dívat v telce na vychrtlé fretky s onkubačního oddělení, jak si těch několik desítek kilometrů ošoupávají prdel až ke stehnům, pot mají tak zarýsenej, že by to nasytilo půlku africké plantáže, před otevřením a krachem Somalské jídelny. Degradující k závěru, že si ty kostlivci tu duši, usmaží na grilu, jak uzenou pečeňi. No takhle, na orgasmické hekání si radši pustím ženský tenis, nebo taky logicky třeba nějaký sadomaso. Andy si se svým ansáblém vtipálků natočili další (teď už jsem dopředu připravenej, a nenachytám se jak minule) cyklistický mokdocument, či jinak nazývaném jako nějakým umělecko-satirickým ztvárněním přesýpajícího koně se závislosti na uherák. O druhou třídu slabší kous, ale pořád dostačující aspoň k té půli. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Po prdeli z Wimbledonu přichází prdel z tour de France a i když závěr už je dosti natahovaný a přemrštěný, i tak jsem prvních cca 20 minut zažíval neskrývané výbuchy smíchu. Prostě zase dokument, jehož tvůrci se s tím moc neserou. Pobavili i hlavní představitelé tour, které z dokumentárního hlediska v dnešní době představují Lundgren, Glover, Bloom, Ormond, Bacon a třeba Goldblum..a takový Marsden v roli pojízdného komentátora taktéž září, nezbývá tedy, než stejně jako u 7 dní v pekle i tady nastřelit plnou !...................moje hodnocení = 9 z 10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tour de France vnímám hodně okrajově. Sice se jedná o zřejmě nejtěžší sportovní disciplínu na světě, ale také se v ní skrývá největší množství feťáků, takže nemá moc čím zaujmout. Každopádně Tour de doping na tohle přesně naráží a to mě baví. Pořád je to ale o stupínek slabší, jak 7 dní v pekle. Trošku víc nechutné a trošku míň vtipné. Lance Armstrong ale hodně potěšil. ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama