Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kvôli zlyhaniu systému je vyslaný na základňu tím vojakov. Po príchode však nájdu miestnych kolegov zavraždených. Keď sa budova sama od seba uzamkne, je jasné, že nebezpečenstvo dávno nie je zažehnané. (Marceloo)

Recenze (15)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vojenský tím prichádza kvôli zlyhaniu systému na základňu. Po príchode nájdu všetkých kolegov zavraždených neznámou silou. Keď sa budova sama od seba uzamkne, je jasné, že nebezpečenstvo ešte nie je zažehnané. - Už podla hodnotenia je jasné, že ide o jeden z najhorších hororov posledných rokov a osobne to môžem len potvrdiť. Už dlho som nevidel niečo tak nezmyselné. Dokonca je pre mňa ťažké uveriť, že čo i len jediný člen obsadenia je profesionálnym hercom. V každom jednom momente, kedy sa stane niečo dôležité, alebo niečo, čo ich má vydesiť, sa postavy rozdelia a každý vojak sa po obrovskej budove potuluje sám, takže už len to naznačuje, aké katastrofálne to je. Akýkolvek horor s lietajúcimi žralokmi od Syfy je lepšou alternatívou. + John L. Armijo + herečka z Nothing Left to Fear + herec z Sharknado 4: The 4th Awakens + herec z Toxin + herec z Kristy ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co to mělo bejt. Dobrou hodinu se nic neděje až pak se dočkáme nějakýho toho blbýho pobíhání sem a tam a tupýho střílení ani Wesley to nevytrhne i když je mi ho líto. Odpad 5% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|0%| O takové sračce se nedá nijak rozepisovat. Nebylo to ani srandovně ubohé. Občas se tam něco dělo, někdo někoho nezřetelně sejmul, polekal atd. Akce tu skoro vůbec není, pár obyčejných a nezáživných přestřelek. Wesley Snipes je tu úplně zbytečný. Má jediný fight při kterém si nechá dát na prdel – jo, tohle je fakt vrchol. Celé je to tak neuvěřitelně amatérsky natočeno, že to prostě nemůže ani na chvilku zaujmout. ODPAD jak vyšitý! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film odkazující na levná a zábavná horor scífka z devadesátek. Produkujícímu Wesleymu Snipesi vypomáhá akčně naladěná kolegyně Anne Heche, v tvůrčí realizaci má v zádech českou stopu v podobě skladatele Ilji Cmírala a režiséra Johna Stockwella, který vždy udrží svůj (akčně/hororový) standard. Tedy žádní bezejmenní realizátoři. Velkých inovací film není schopen. Děj je zasazen do odlehlé vojenské základny, která má v podstatě velmi sofistikovaný zabezpečovací systém, jedná se o unikátní zařízení zvané Chrám. Jeden tým zdechne, druhý je vyslán, aby zjistil, kde soudruzi udělali chybu. A za vším je umělá inteligence, která se zase jednou obrátila proti svému stvořiteli. Wesley Snipes zpočátku není moc středem pozornosti, prostě jeden z týmu. On je ale hlavním lákadlem filmu, i pro mě, dlouho jsem s ním žádný film neviděl. Je ve stále dobré formě, talentovaný maník. Není úplně jasné, k čemu v objektu došlo, co je příčinou selhání. To odhalení bylo stupidnějšího rázu. Průběh filmu byl fajn. Základna je rozlehlá, ne úplně ideálně nasvícená, takže bloudění mihotavým bludištěm chodeb je příjemně dobrodružné. A pořád se něco děje. Parta není úplně celistvá, na povrch vypluje nejeden temný charakter, případně i nějaký přeživší negativního smýšlení do děje zasáhne. Asi nejméně příběh fungoval v té mysteriozní/hororové podobě, v těchto fázích byl film nenápaditý, působil obehraně, fádně. Akční dynamičnost ovšem převažovala. Stockwell je v akci solidně krvavý. Strhání filmu je přehnané. Přece jen nejde o ambiciozní projekt, v podstatě se jedná o připomenutí starých akčních video časů v přijatelnějším technickém zpracování a v méně inovativním scenáristickém podání. Veskrze se jedná o příjemný brak se vším všudy, co k němu patří. 8/10 ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Snipsuv velký návrat do hrobu mezi ostatní zedka. Něco v sobě ještě má, tak nevim proč bere takovýhle hovna. Vkus vniveč. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš lichotivé hodnocení na internetu bylo varováním, že tento filmeček asi nebude žádnou parádní podívanou. Přitom herecké obsazení nevypadalo vůbec zle a vlastně bylo hlavním aspektem, proč jsem si jej obstaral. Wesley Snipes i Anne Heche už mají za sebou slušnou kariéru a režisér John Stockwell taky není ve svém oboru žádným zelenáčem. Po zhlédnutí filmu musím konstatovat, že tentokrát jde vážně o slabý kousek, ale nemyslím si, že by šlo o vyloženou katastrofu. Vzhledem k tomu že šlo však o akční horor, bych přece jenom očekával mnohem více akce i hororových prvků, než se mi nakonec dostalo. První polovina filmu totiž postrádala až na pár okamžiků jakoukoliv zajímavou atmosféru. Hlavně se tu tedy kecalo. Teprve postupem času a hlavně díky odkrývání minulosti všech zúčastněných, se ke konci začalo i něco dít. Nešlo si nevšimnout jisté inspirace Horizontu událostí, leč jen velmi okrajově – to aby nedošlo k nějaké mýlce. Tvůrci se na nás snažili rozehrát psychologickou hru mezi umělou inteligencí, kterou tajně používali k rozeznání pravdy při výsleších a vojenskou jednotkou, která neměla zrovna nejčistší minulost a za hříchy se přece musí platit. Jenže k tomu by bylo potřeba i několik povedených scén (hlavně tedy brutálních – když už šlo i o horor), ale to splnila snad jen scéna s dodávkou v nákladovém prostoru. No a v závěru došlo i na několik bojových „choreografií“, ale i zde zaujme snad jen souboj Anne Heche s Lopezem. Přitom jsme tu měli Wesley Snipese, který se v tom kdysi přímo vyžíval. Jenže i tento akční herec už je zřejmě natrvalo za zenitem a tady mi přišel víceméně zbytečný. Jeho postavu mohl zahrát kdokoliv jiný. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Budu trochu spoilerovat, ale tady je to asi jedno. Parta jelit si medí na základně, když v tom je něco napadne a pozabíjí. Podle všeho je to elitní jednotka, ale člověk by je nenechal hlídat ani invalidního jezevčíka. Ale to je jedno. Přijede druhá parta jelit a když zjistí, že prvňáci jsou po smrti a přežil to jen vězeň Ahmed, pustí si video a zjistí, že je zabilo něco, co není vidět. A tak se po tom začnou pídit. Wesley si tohle za rámeček určitě nedá a Anne Heche už vůbec ne, ale u prvně jmenovaného to určitě není absolutní dno. Viděl jsem ho už v mnohem větších sračkách. Jo, je to příšernost plná ochotníků hrajících debilní postavy, kteří běhají kdesi po základce a hrají si na vojáky, ale když přišla pointa, tak jsem filmu musel přiznat ne úplně špatný nápad, který by stálo za to znovu zpracovat. Za to těch 10%. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Horor v ktorom banda elitnych idiotov pobehuje po opustenej väznici v ktorej niekto alebo nieco zabilo predoslych elitnych idiotov. Vyse hodiny sa vsetci len tak prechadzaju. Sem tam na nich vyskoci nejaky bubububak, ktoreho poriadne nevidime alebo halucinacia, ale postrada to akukolvek temnu atmosferu alebo napätie. V poslednych par minutach konecne dôjde aj na nejake tie bitky alebo prestrelky. Bitky su zbesilo zostrihane a kamera roztrasena, takze hovno vidno. A prestrelky su sterilne. Trocha krvi im stavu nedoda. Nenapada ma jediny dôvod kvôli ktoremu tento film komukolvek odporucit. Snipes je bez dalsieho Bladea nadobro v riti. 1/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Armed Response“ je nudný akční thriller, který v sobě nemá v podstatě nic, proč by stálo za to na něj koukat. Akce je nudná a bohužel ani vyznění příběhu není takové, aby to diváka nějak více zaujalo, natožpak aby měl nějaký větší zájem snímek dokoukat do konce. Je to škoda, ale z tohohle – pokud to vůbec mělo nějaký potenciál – se opravdu nepodařilo vytřískat nic. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Zaslúžená čierna farba. Režiséra Johna Stockwella aj Wesleyho Snipesa som mal v béčkovej kategórii zafixovaných ako tých nádejnejších a lepších. Toto bola však strašná amatérčina. Námet o hovne, efekty tragické, herci ochotnícki (vrátane Anne Heche ktorá netuším čo tu robí). Hororovo to nefunguje, pretože väčšina scén je na smiech a ako akčný film to nefunguje tiež, pretože väčšinu diania sa nič akčného nedeje a Snipes nedostal takmer žiadny priestor v akcii, čo je pri zvážení ž Wesley vyzeral byť vcelku vo forme až hriech. Stále nechápem ako mohlo duo Stockwell-Snipes vyplodiť tak amatérsky a nudný brak, ako je Armed Response... 1* z milosti a 15%. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduchý sci-fi thriller s hororovou akcí odehrávající se v jediném uzavřeném prostoru s neznámou hrozbou s Wesleym Snipesem v jedné z rolí. Tento filmový počin vlastně odkazuje na dobu přelomu 80. a 90. let, kdy takovýchto videosnímků vzniklo přehršel, což dokazuje už samotný začátek, který tvůrci v rychlosti odvyprávěli během 13 minut. Máme tu chlapíka mající trauma z tragické smrti své malé dcerky a za ním někdo přijde od armády se žádostí o pomoc. A samozřejmě jde. Dějově tu tedy máme jakousi poskládanou jednotku, která vstoupí do nějaké vojenské základny, ve které se něco stalo. Nikdo však neví co a kým. A tak se tu chodí sem a tam, tam a sem, občas se někde něco strhne a nikdo pořád neví co se vlastně děje a proč. Hororový nadšenci budou zklamáni, neboť tu z poza rohu nevyskočí ani bubák a akční nadšenci budou zase zklamáni z absence pořádné akce. Děj je sice jednoduchý, ale nutí přemýšlet. a kdo to nepochopí, je ztracen úplně stejně, jako veškeré postavy tohoto příběhu. Film spíše pro pamětníky dávných dob takovýchto filmů. ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Bál som sa na základe hodnotenia a popisu, že to bude iba obyčajný odpadový, klišovitý film, kde banda nemotorných ľudí pobehuje po základni kade-tade, ale nakoniec som ostal milo prekvapený. Áno, je to dosť nelogické, postavy sa chovajú od veci a dlhú dobu sa nič nedeje. Ale je to tajomné, podmanivé, zábavné, hudba pri akčných momentoch dodáva tomu šťavu a vôbec som sa celú dobu pri tom nenudil. Takisto, to nie je také dosekané a kamera nelieta zo strany na stranu ako pri totálnych assylumovkách. Nie je to hollywoodske dielo, čo by pobralo všetky sošky, avšak ja tomuto filmu udeľujem 5* a nie je to len preto, že by tam hral Wesley Snipes či Anne Heche. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes určite začal fetovať niečo také drsné ako je ruský krokodíl alebo našiel možno vyšší level niekde v JAR. Kto to vydrží pozerať dlhšie ako 30 minút musí byť, dieťa v kolíske, kde rodičia zabudli vypnúť telku alebo ďalší sfetovaný, ktorému je všetko jedno. 5 hviezdičiek za "Wesliho", že dokázal pod dnom ešte nájsť nekonečné dno. 0,01% ()

Reklama

Reklama