Reklama

Reklama

Chyťte ho!

(seriál)
  • USA Get Shorty
Trailer
USA, (2017–2019), 25 h 42 min (Minutáž: 49–64 min)

Tvůrci:

Davey Holmes

Předloha:

Elmore Leonard (kniha)

Hrají:

Chris O'Dowd, Ray Romano, Sean Bridgers, Isaac Keys, Lidia Porto, Lucy Walters, Iddo Goldberg, Andrea Good, Omar Leyva, Paul Sparks, Topher Grace (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Miles Daly (Chris O'Dowd) je nájemný vrah z Nevady, který se ve snaze pověsit zločineckou kariéru na hřebík a získat zpět svou nedávno ztracenou rodinu pokouší prorazit jako filmový producent v Hollywoodu. Tam se setká s Rickem Moreweatherem (Ray Romano), odepsaným producentem filmů nevalné kvality, který zuby nehty bojuje o kousek hollywoodské slávy a neochotně se stane Milesovým partnerem a průvodcem v bludišti šoubyznysu. Miles je společně se svým zločineckým kumpánem Louisem (Sean Bridgers) odhodlán zabránit střetu svých dvou životů, zatímco se snaží dostát nárokům filmového řemesla a udržet přitom podezření šéfky zločineckého syndikátu Amary De Escalonesové (Lidia Portová) - a jejího nebezpečného synovce Yaga (Goya Robles) - na uzdě. (Cinemax)

(více)

Recenze uživatele Luckyboy k tomuto seriálu (1)

Chyťte ho! (2017) 

Velmi, velmi milé překvapení. Kombinace černého a absurdního humoru funguje hladce. A když se k tomu přidá sametovost hlavního hrdiny, s jakou (až na pár výjimek) proklouzává mezi nástrahami, jde o kvalitní počin, který stojí za to sledovat. Troufám si tvrdit, že srovnatelné, ne-li lepší než kombinace Once Upon a Time in Hollywood a Hail, Caesar! ()

Reklama

Reklama