Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta známých rozjede zajímavý internetový projekt. Ten má za úkol nabídnout divákům zajímavé rozhovory s lidmi, kteří jsou přesvědčeni o tom, že jsou příšerami. Partička si na to najme opuštěný dům, který kdysi sloužil satanistům pro jejich rituály a tam pozve tři podivíny. Dívku, co tvrdí, že ji posedl démon, policistu, který věří, že je vlkodlak a ženu, která se mění v upíra. Během rozhovorů se začnou dít podivné věci a s nastávající nocí se všichni pozvaní hosté změní v to, co předem avizovali, aby postupně zmasakrovali téměř celou partu filmařů. Začíná hon za potravou a boj o holý život. Na konci, po několika obětech, přežívá pouze Brian, který má být svědkem toho, jak muž, který ho do party najal, prozradí, že za vším stál on, celá parta se stala obětí jeho plánu, kdy potřeboval obětovat několik lidí, aby se spojil s Antikristem a nabídl mu své tělo pro život na Zemi. Brian přihlíží, jak se z muže stává samotný Lucifer a na Zemi nastává peklo. (TV Prima)

(více)

Recenze (32)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Tak jako nic moc. Přiznám se, že FF nemám zrovna v oblibě, takže jsem od toho skoro nic nečekal. Jenže když jsem slíbil překlad titulků, tak co už. Film jsem prostě dokoukat musel. Prvních 40 filmu naprostá nuda a kecy o ničem, což je jasný důkaz nedostatku peněz nebo představivost. Jakmile se film rozjedeme a my dospějeme k bodu, kdy parta přátel musí utíkat před monstry, tak se na to dívat dá. Tak dalších 10 minut, pak už jsou to do konce filmu jen honičky po starém baráku, kde nejde nic vidět... Nikomu jinému než skalním příznivcům FF to nedoporučuji. Ale plakát hezký mají, to zase jako jo. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Antikrist přichází rozhodně není tak špatný, jak by se dle procent mohlo zdát. Samotný nápad zavřít se do domu společně s vlkodlakem, upírem a démonem se mi líbí a přesto, že nejsem fanda filmů s motivem příručních kamer, tak tady jsem si poměrně rychle zvykl. Napětí a pár lekaček tento horor rozhodně má a speciální efekty taky nebyly vyloženě špatné. Když si odmyslím nudný začátek a pasáž s vymítáním démona, tak mě film uspokojil a přesto, že to na červená číslo rozhodně není, tak 27 % si nezaslouží. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po úspechu so strašidelnými internetovými videami sa dvojica kamarátov rozhodne skúsiť niečo lepšie. Prostredníctvom rozhovorov s osobami, ktoré tvrdia, že sú pod vplyvom démonických síl, chcú získať čo najvyššiu sledovanosť. Pripravia kameru, pozvú hostí, vydajú sa do opusteného domu a show sa môže začať. Čaká na nich však omnoho väčšie nebezpečenstvo ako predpokladali. - Vela som od tohto projektu s monštrami neočakával, ale aj tak to je sklamanie. Found Footage forma úplne pokazila celý dej, aj keď námet obsahujúci rozhovory s upírkou, posadnutým dievčaťom a skinwalkerom znie parádne. Záporáci sú sympatickejší ako kladné postavy a v podstate ide len o nekontrolovatelné behanie po peknom dome s prehnanou stopážou. Kamera je v tomto prípade úplne šialená a nepomáhajú tomu ani nekvalitné CGI efekty. Jednou z mála zaujímavých vecí na tomto horore sú postery, ktoré sa vydarili perfektne a dostali sa aj na titulnú stranu IMDb, čo sa u béčkových hororov často nestáva. + herec z The Ganzfeld Haunting a The Girl in the Photographs ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Takže vlkolak, upírka a démon, trio nasraných bytostí, ktoré útočia na hlavných hrdinov. Tí samozrejme pobehujú kade tade za príjemného nočného videnia. A to minimálne vyše hodiny až do konca filmu. Bohovsky zaujímavé to bolo teda. Všetko koncentrované len na akciu a masky/triky. No ani tie neboli dobré. Veľmi, ale veľmi som pri tom trpel. Jeden predigitalizovaný zelenkavý bordel, ktorý trval celú večnosť a nie a nie skončiť. Toto podľa mňa môže zaujať maximálne detičky, ktoré sa pochvália v škole, akú nádheru videli. Ani štipka strachu či atmosféry, jedným slovom prázdnota. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Found Footage horor show, co překonala (nízká) očekávání. Zpočátku v normálním, "seznamovacím" tempu, od poloviny černobílá a pekelně dynamická. Zanechme už Blair Witch Blair Witchí, jsou preciznější počiny v rámci subžánru. Tenhle je jedním z nich. Duo internetových a rasově smíšených filmařů (Justin Bruening & Jamal Quezaire) a nadšenců v jednom už nebaví zaplavovat internet svými podvrhy o nadpřirozených příšerách. Chtějí svým divákům dát mnohem víc. Něco, co bude mít realistický rozměr. Za tímto účelem uspořádají casting, jehož cílem je najít skutečná monstra. Ozvou se jim tři osoby, které o sobě tvrdí, že jsou démon, vlkodlak a upírka. Štáb k sobě přibere ještě další dva lidi, atraktivní bývalku strůjce projektu (Murielle Zuker) a údajně vyléčeného narkomana (Toby Hemingway), který se postupem času stane ústřední postavou příběhu. Celý natáčecí štáb si dá dostaveníčko se strašidly v odlehlé barabizně při zatmění měsíce. A když si tyhle tři natáhnete do baráku, můžete očekávat hotové peklo. A taky, že jo. Od půlky filmu se rozpoutá takový mazec, že jsem sotva stíhal to pobrat. Victor Mathieu na mě působí jako talentovaný nadšenec, který umí natočit film za pár hadrů, a ještě jej ani neošidí na speciálních efektech i maskách. Určitě spáchal i určitou inovaci v rámci žánru, neviděl jsem nic podobného. Ve spřízněných filmech pořád převládají statické záběry na nádobí v kuchyni, kterým po půl hodině "dramaticky" pohne "duch", nebo jsme svědky výskytu mimozemské civilizace, hodinu se nic neděje, až ke konci vše nepřehledně vybuchuje a to pořád dokola. Samozřejmě, že ani tohle není výkvět přehledného snímání, ovšem plní to svůj účel. Parta je zajímavá, monstra ještě víc. Favoritkou byla u mě fešná Yvonne Zima, která byla patřičně sexy pekelnickou upírkou, hned ale bod dolů, že film jejích služeb nevyužil v delším intervalu. Vlkodlak příjemně strašidelný, démon rozpoutal posedlost na všechny strany. Na závěr přišel zvrat, neodhadnutelný, nečekaný. Takže film je zde těžce podhodnocený. Za ty prachy vypadá luxusně. Solidní horor lomcovák. 8/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama