Reklama

Reklama

The Crossing

(seriál)
Trailer
USA, 2018, 7 h 42 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Steve Zahn, Natalie Martinez, Sandrine Holt, Daniel Boileau, Luke Camilleri, Rob Campbell, John D'Leo, Mary Louise Gemmill, Rick Gomez, Grant Harvey (více)
(další profese)

Epizody(11)

Recenze (5)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Jediným pozitívom seriálu je prekvapivo dobrý výkon Stevena Zahna, ktorý doteraz hrával samých pošukov v trafených komédiách. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak trochu reakce na migrační krizi, ale nepůsobí to nijak protivně. Jednoho krásného dne vyloví záchranáři z moře skupinu lidí, kteří tvrdí, že utíkají před válkou. problém je, že široko daleko žádný ozbrojený konflikt neexistuje a navíc všichni zachránění mluví americkou angličtinou. Záhy vyjde najevo, že jde o migranty z budoucnosti a to se ne každému hodí do krámu. Zejména ne těm co přišli v první vlně. Tenhle seriál příliš šancí neměl. Všechny věci, které od dnešních sci-fi sérií čekáte, tedy efekty a kulervoucí akci, tu nenajdete. Ale o to víc se klade důraz na příběh, který nemají na svědomí žádní blbci a bavily mě i solidně napsané postavy, byť jich tu bylo až moc. Výhrady nemám ani k hercům. Natalie Martinez mě baví všude a v hlavní roli potěšil Steve Zahn. Na druhou řadu bych se klidně kouknul, ale té se tady asi dočkám jen těžko. Tvůrci s tím zaplať Bůh počítali, takže i přes malá zadní vrátka se dá seriál považovat za zakončený. 75% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na strane jednej, zaujímavý seriál s dobrými postavami, na druhej strane, ničím výnimočný a tie zaujímavé postavy dostávajú málo priestoru. Ale ešte jednu sériu by som zvládol, nebyť toho, že ho zrušili. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Tak průměrný seriál, až to bolí. Nenadchne, neurazí. Umí nápadem zaujmout bez jediného CGI, ale bohužel neumí nadchnout. Rozjede se tu několik dějových linek, ale nestihnou se dořešit. Zbyla jenom spousta otázek. Proč/čím byl tak speciální kluk z medailonku? A šerif? A co ta psychopatka z první vlny migrace? A co nová APEX doktorka? Scénáristé si zjevně otevřeli značný prostor pro druhou řadu, ale ta nikdy nevznikla, seriál zrušili po šestém dílu. ()

bonsetti 

všechny recenze uživatele

Nevim proc tak malo komentaru. Normal bych dal 3°, ale vzhledem ke stavu soucasnych filmu pridavam na 4°. Souhlas s: Morholt ()

Reklama

Reklama