Reklama

Reklama

Manhunt

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 13 h 18 min (Minutáž: 42–51 min)

Tvůrci:

Andrew Sodroski

Hrají:

Gethin Anthony, Arliss Howard, Kelly Jenrette, Cameron Britton, Ness Bautista, Sam Worthington, Paul Bettany, Jeremy Bobb, Desmond Harrington, Jack Huston (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

FBI moc stop nemá, zato veřejnost je vyděšená hodně. S případem proto pomáhá nový typ detektiva, který musí najít nechvalně proslulého Unabombera. (Netflix)

Recenze uživatele Raziel_cz k tomuto seriálu (1)

Manhunt (2017) 

Asi největší překvapení roku, které se mi nakonec líbili o trochu víc než Mindhunter. Jasně, technická stránka je trochu chudší (což znamená, že je naprosto profesionální, ale holt to není Fincher), scénář je ohledně vyšetřovacích metod lehce in-your-face (Discovery, no) a Sam Worthington je dřevo (ale jelikož tady hraje takového dřevěného introverta, tak mu to sedne), ale myslím, že všem bylo od začátku jasné, že tahle věc bude stát a padat s Paulem Bettanym. A ten je naprosto dokonalý. A jako celek je to (no pun intended) bomba. Má to tempo, inteligentní scénář, napětí a zvraty, nezadrhává se to a všechny ty procesy, na nichž agenti pracují i Unabomberovy poselství a názory jsou konstatně zajímavé. Za mě letos top 5, ne-li 3. ()

Reklama

Reklama