Reklama

Reklama

Manhunt

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 13 h 18 min (Minutáž: 42–51 min)

Tvůrci:

Andrew Sodroski

Hrají:

Gethin Anthony, Arliss Howard, Kelly Jenrette, Cameron Britton, Ness Bautista, Sam Worthington, Paul Bettany, Jeremy Bobb, Desmond Harrington, Jack Huston (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

FBI moc stop nemá, zato veřejnost je vyděšená hodně. S případem proto pomáhá nový typ detektiva, který musí najít nechvalně proslulého Unabombera. (Netflix)

Recenze uživatele Happens k tomuto seriálu (2)

Manhunt (2017) 

Uzavřená minisérie o jiných vyšetřovacích metodách jakožto podpůrná berlička pro hlavní seriál Mindhunter. Chaotické a naprosto nefunkční retrospektivní skákání v časové ose zničí celé napětí posledních dvou dílů, neb víme hned o začátku, jak to dopadne, tím poslední díly působí jako duchaprázdná vata. Hlavní hrdina, FBI agent, působí jako papuče pod papučí, parodie na puberťáka, nikoliv muž. Unabomber a jeho myšlenky jsou nicméně natolik zajímavým příběhem, že si to diváka prostě podmaní. ()

Deadly Games (2020) (S02) 

S větší dynamikou nám je servírována druhá série úspěšného seriálu Manhunt. Opět věrohodně podle skutečných událostí. Opět máme bombového supermagora. Seriál má větší charisma, hraje hlouběji na city při příběhové lince s Richardem Jewellem. Spoiler: Krásným zadostiučiněním se divák dostane na svoji dávku endorfinů. ()

Reklama

Reklama